project.breeze Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πιο εύκολο είναι να βρεις ένα άλλο σπίτι που να έχει internet παρά να έρθεις σε αυτό το σπίτι που έχεις τώρα δίκτυο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις σπίτι στα Ιωάννινα και εκτός αυτού έχω ήδη μετακομίσει, έχω μεταφέρει το ρεύμα και Δευτέρα ξεκινάω δουλειά.
solidsnake222 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ναι ξέρει να μην ελπίζεις άδικα και να κάνεις το κουμάντο σου. Τέλος Απριλίου αποκλείεται να έχει η Ανατολή vdsl. Ναι έχουν σκάψει έχουν τοποθετηθεί οι καμπίνες έχουν περασει και τις ίνες αλλά τώρα περιμένουμε το ρεύμα που είναι άγνωστο για το πότε θα ξεκινήσουν τις εργασίες. 1
karaLRS Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 δες το θετικό ότι μπορείς να αποτοξινωθεις από το διαδίκτυο 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, project.breeze είπε Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις σπίτι στα Ιωάννινα και εκτός αυτού έχω ήδη μετακομίσει, έχω μεταφέρει το ρεύμα και Δευτέρα ξεκινάω δουλειά. Αναμονή λοιπόν.
project.breeze Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Έχω αφήσει ανοιχτή την άιτηση ώστε να ειδοποιηθώ σε περίπτωση που ελευθερωθεί κάποια γραμμή. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι να πάρω μία sim της wind για mobile broadband. Ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρει τόσο το internet για downloads κτλ γιατί οτιδήποτε θέλω θα το κατεβάζω από το γραφείο, θέλω internet γιατί είμαι σε φάση που κάνω την διατριβή μου γεγονός που το καθιστά παραπάνω από απαραίτητο. Για browsing τα 20gb/μήνα μου είναι αρκετά θεωρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα