project.breeze Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Long story short. Δέχθηκα πρόταση για καλύτερη δουλειά στα Ιωάννινα από την Λάρισα που βρίσκομαι τώρα, οπότε βρίσκω σπίτι, μεταφέρω κάποια πράγματα και γυρνάω Λάρισα να ασχοληθώ με τις διακοπές του νερού, του φυσ. αερίου και την μεταφορά της γραμμής τηλεφώνου στο καινούργιο σπίτι (ή τουλάχιστον έτσι ήλπιζα). Αφού λοιπόν πάω στα κεντρικά της Cosmote στην Φιλελλήνων και κάνω αίτηση μεταφοράς, χτες μου έρχεται sms ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί η γραμμή λόγω του ότι δεν υπάρχει δίκτυο. Επικοινωνώ με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος καραφλιάζει από αυτό που του μετέφερα και μου λέει πως φυσικά υπάρχει δίκτυο και μάλιστα ένας φοιτητής που μένει ακριβώς πάνω από το δικό μου διαμέρισμα έχει Cosmote! . Μου δίνει τον αριθμό του σταθερού του τηλεφώνου ώστε να ξαναπάω στην Cosmote να δω μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με την διεύθυνση. Πηγαίνω ξανά, τους δίνω τον αριθμό του γείτονα, βρίσκουν τελικά την σωστή διεύθυνση αλλά μου λένε ότι παρόλο που υπάρχει δίκτυο δεν υπάρχουν διαθέσιμες ελεύθερες γραμμές. 2019, ο Elon Musk ετοιμάζεται να στείλει ανθρώπους στον Άρη και η Cosmote δεν έχει διαθέσιμες γραμμές, στα Ιωάννινα, που είναι μάλιστα και φοιτητούπολη, σε ένα σπίτι 500 μέτρα από το Πανεπιστήμιο. Θυμάμαι το 2002-2003 που πάιζαμε Counterstrike με τους Σουηδούς που είχαν ήδη γραμμές Τ3 και καταλαβαίνω πόσο ακόμα πίσω είμαστε. Το αστείο είναι, πως και PSTN Dial Up να ήθελα να βάλω δεν μπορώ. Γνωρίζει κανείς να μου πει εμπειρικά εάν υπάρχει περίπτωση να δω φως μέσα στις επόμενες 60 μέρες που θα είναι ενεργή η αίτησή μου ή να κάνω απευθείας μία διακοπή ώστε να μη διατηρώ και φρούδες ελπίδες. Έχετε να προτείνετε κανένα καλό πακέτο Mobile Broadband σαν έσχατη λύση;
kiriakos500 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/multi-plan/?productname=mobile-broadband-control-30gb
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, project.breeze είπε Long story short. Δέχθηκα πρόταση για καλύτερη δουλειά στα Ιωάννινα από την Λάρισα που βρίσκομαι τώρα, οπότε βρίσκω σπίτι, μεταφέρω κάποια πράγματα και γυρνάω Λάρισα να ασχοληθώ με τις διακοπές του νερού, του φυσ. αερίου και την μεταφορά της γραμμής τηλεφώνου στο καινούργιο σπίτι (ή τουλάχιστον έτσι ήλπιζα). Αφού λοιπόν πάω στα κεντρικά της Cosmote στην Φιλελλήνων και κάνω αίτηση μεταφοράς, χτες μου έρχεται sms ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί η γραμμή λόγω του ότι δεν υπάρχει δίκτυο. Επικοινωνώ με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος καραφλιάζει από αυτό που του μετέφερα και μου λέει πως φυσικά υπάρχει δίκτυο και μάλιστα ένας φοιτητής που μένει ακριβώς πάνω από το δικό μου διαμέρισμα έχει Cosmote! . Μου δίνει τον αριθμό του σταθερού του τηλεφώνου ώστε να ξαναπάω στην Cosmote να δω μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με την διεύθυνση. Πηγαίνω ξανά, τους δίνω τον αριθμό του γείτονα, βρίσκουν τελικά την σωστή διεύθυνση αλλά μου λένε ότι παρόλο που υπάρχει δίκτυο δεν υπάρχουν διαθέσιμες ελεύθερες γραμμές. 2019, ο Elon Musk ετοιμάζεται να στείλει ανθρώπους στον Άρη και η Cosmote δεν έχει διαθέσιμες γραμμές, στα Ιωάννινα, που είναι μάλιστα και φοιτητούπολη, σε ένα σπίτι 500 μέτρα από το Πανεπιστήμιο. Θυμάμαι το 2002-2003 που πάιζαμε Counterstrike με τους Σουηδούς που είχαν ήδη γραμμές Τ3 και καταλαβαίνω πόσο ακόμα πίσω είμαστε. Το αστείο είναι, πως και PSTN Dial Up να ήθελα να βάλω δεν μπορώ. Γνωρίζει κανείς να μου πει εμπειρικά εάν υπάρχει περίπτωση να δω φως μέσα στις επόμενες 60 μέρες που θα είναι ενεργή η αίτησή μου ή να κάνω απευθείας μία διακοπή ώστε να μη διατηρώ και φρούδες ελπίδες. Έχετε να προτείνετε κανένα καλό πακέτο Mobile Broadband σαν έσχατη λύση; Που νοίκιασες Ιωάννινα; Άκυρο, στο Νεοχωρόπουλο είσαι από ό,τι κατάλαβα, ίσα ίσα, η περιοχή σου έχει και κάλυψη VDSL περίεργο να μη μπορούν να σε συνδέσουν.
kostasy2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορείς να δοκιμάσεις τις λύσεις που δίνουν μέσω wifi στα γιάννενα ώσπου να αποκατασταθεί το θέμα με το οτε. Ακόμα δίνουν και τηλέφωνο voip και στο ίδιο νούμερο που είχες αν το θές δηλαδή. https://www.wicon.gr/ https://nowire.gr/ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από kostasy2011
mpentenis Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, project.breeze είπε Long story short. Δέχθηκα πρόταση για καλύτερη δουλειά στα Ιωάννινα από την Λάρισα που βρίσκομαι τώρα, οπότε βρίσκω σπίτι, μεταφέρω κάποια πράγματα και γυρνάω Λάρισα να ασχοληθώ με τις διακοπές του νερού, του φυσ. αερίου και την μεταφορά της γραμμής τηλεφώνου στο καινούργιο σπίτι (ή τουλάχιστον έτσι ήλπιζα). Αφού λοιπόν πάω στα κεντρικά της Cosmote στην Φιλελλήνων και κάνω αίτηση μεταφοράς, χτες μου έρχεται sms ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί η γραμμή λόγω του ότι δεν υπάρχει δίκτυο. Επικοινωνώ με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος καραφλιάζει από αυτό που του μετέφερα και μου λέει πως φυσικά υπάρχει δίκτυο και μάλιστα ένας φοιτητής που μένει ακριβώς πάνω από το δικό μου διαμέρισμα έχει Cosmote! . Μου δίνει τον αριθμό του σταθερού του τηλεφώνου ώστε να ξαναπάω στην Cosmote να δω μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με την διεύθυνση. Πηγαίνω ξανά, τους δίνω τον αριθμό του γείτονα, βρίσκουν τελικά την σωστή διεύθυνση αλλά μου λένε ότι παρόλο που υπάρχει δίκτυο δεν υπάρχουν διαθέσιμες ελεύθερες γραμμές. 2019, ο Elon Musk ετοιμάζεται να στείλει ανθρώπους στον Άρη και η Cosmote δεν έχει διαθέσιμες γραμμές, στα Ιωάννινα, που είναι μάλιστα και φοιτητούπολη, σε ένα σπίτι 500 μέτρα από το Πανεπιστήμιο. Θυμάμαι το 2002-2003 που πάιζαμε Counterstrike με τους Σουηδούς που είχαν ήδη γραμμές Τ3 και καταλαβαίνω πόσο ακόμα πίσω είμαστε. Το αστείο είναι, πως και PSTN Dial Up να ήθελα να βάλω δεν μπορώ. Γνωρίζει κανείς να μου πει εμπειρικά εάν υπάρχει περίπτωση να δω φως μέσα στις επόμενες 60 μέρες που θα είναι ενεργή η αίτησή μου ή να κάνω απευθείας μία διακοπή ώστε να μη διατηρώ και φρούδες ελπίδες. Έχετε να προτείνετε κανένα καλό πακέτο Mobile Broadband σαν έσχατη λύση; Γατάκι.... Από το 2014 περιμένω να φέρουν γραμμη στο σπιτι, επιστολές ξανά επιστολές καταγγελία στην εεττ, δεν μπορούν λέει να σκάψουν. Πολυκατοικία 20 διαμερίσματα και έχουν οι πρωτοι 6, οι αλλοι πουλ! Νομίζεις ότι έχουμε ευρωεκλογές και γίναμε Ευρώπη!!! Ότι να'ναι ο ΟΤΕ!!!!!!! 1
project.breeze Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Που νοίκιασες Ιωάννινα; Άκυρο, στο Νεοχωρόπουλο είσαι από ό,τι κατάλαβα, ίσα ίσα, η περιοχή σου έχει και κάλυψη VDSL περίεργο να μη μπορούν να σε συνδέσουν. Ανατολή είναι το σπίτι
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Αυτό δεν είναι 500μ από το πανεπιστήμιο είναι χιλιόμετρα 😂 Όπως και να έχει, η Cosmote έχει θέμα στην Ανατολή το ίδιο αντιμετωπίζει και ο @LIGHT1NG που μένει στην περιοχή. Δες για Vodafone αν και με λίγη υπομονή θα υπάρχει VDSL σε όλη την Ανατολή
project.breeze Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Αυτό δεν είναι 500μ από το πανεπιστήμιο είναι χιλιόμετρα 😂 Όπως και να έχει, η Cosmote έχει θέμα στην Ανατολή το ίδιο αντιμετωπίζει και ο @LIGHT1NG που μένει στην περιοχή. Δες για Vodafone αν και με λίγη υπομονή θα υπάρχει VDSL σε όλη την Ανατολή Εντάξει είναι 2,5κμ, τρόπος του λέγειν τελοσπάντων 😂 Όταν λες με λίγη υπομονή VDSL τί εννοείς; Πόσο λίγη;
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Θέλω να πιστεύω 4μηνο από ότι μου έχει πει και εμένα ο ΟΤΕ. Η πόλη έχει σκαφτεί, τμήμα της Ανατολής έχει ήδη κάλυψη και το έργο ανήκει στη Vodafone άρα αυτοί ξέρουν καλύτερα. Και τα καφαο έχουν περαστεί και τα συνδέουν. Μιλά με Vodafone πάνω σε αυτό καλύτερα. Εγώ βέβαια είμαι κεντρο
project.breeze Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Θέλω να πιστεύω 4μηνο από ότι μου έχει πει και εμένα ο ΟΤΕ. Η πόλη έχει σκαφτεί, τμήμα της Ανατολής έχει ήδη κάλυψη και το έργο ανήκει στη Vodafone άρα αυτοί ξέρουν καλύτερα. Και τα καφαο έχουν περαστεί και τα συνδέουν. Μιλά με Vodafone πάνω σε αυτό καλύτερα. Εγώ βέβαια είμαι κεντρο Μάλιστα! Άρα με βλέπω να κατεβάζω ταινίες από την δουλειά και να τις βλέπω όταν γυρνάω σπίτι. Εποχές 2000, γουστάρω!
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δυστυχώς... Εσύ καλά τα λες πάντως. 400 χρονια πισω σε ολα ειμαστε
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Τέλη Απριλίου θα έχει η ανατολή με ένα σμσ που μου ήρθε στα τέτοια μου βέβαια έχω 150 gb κάθε μήνα 🤣
project.breeze Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε Τέλη Απριλίου θα έχει η ανατολή με ένα σμσ που μου ήρθε στα τέτοια μου βέβαια έχω 150 gb κάθε μήνα 🤣 150gb κάθε μήνα; Πώς;
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, project.breeze είπε 150gb κάθε μήνα; Πώς; Δεν είχαν γραμμή να μου περάσουν και έπρεπε να βρεθεί μια μέση λύση οπότε ήταν αυτή 25€ 150 😉 πρέπει να έχεις και λίγο τσαμπουκά 😁
NikosKallithea Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Πιο εύκολο είναι να βρεις ένα άλλο σπίτι που να έχει internet παρά να έρθεις σε αυτό το σπίτι που έχεις τώρα δίκτυο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα