stefanos90_K Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, έχω φτιάξει μια σελίδα για "ανώνυμη συζήτηση". Σε λίγο καιρό θα φύγει από τα χέρια μου. -Πόσο νόμιμη είναι μια τέτοια σελίδα? Αν αρχίσουν να γράφουν μέσα χωρίς περιορισμούς. -Ας υποθέσουμε οτι δεν υπάρχουν διαχειριστές να κόψουν βρισιές και ότι άλλο κακόβουλο. Έστω υπάρχει κάτι παράνομο σύμφωνα με ευρωπαϊκούς νόμους, ποιος θα έχει τις ευθύνες? Ο δημιουργός/προγραμματιστής σε αυτόν που ανήκει το domain?
Predatorkill Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 hour ago, stefanos90_K said: Καλησπέρα, έχω φτιάξει μια σελίδα για "ανώνυμη συζήτηση". Σε λίγο καιρό θα φύγει από τα χέρια μου. -Πόσο νόμιμη είναι μια τέτοια σελίδα? Αν αρχίσουν να γράφουν μέσα χωρίς περιορισμούς. -Ας υποθέσουμε οτι δεν υπάρχουν διαχειριστές να κόψουν βρισιές και ότι άλλο κακόβουλο. Έστω υπάρχει κάτι παράνομο σύμφωνα με ευρωπαϊκούς νόμους, ποιος θα έχει τις ευθύνες? Ο δημιουργός/προγραμματιστής σε αυτόν που ανήκει το domain? Μεταφερεις το domain στον αλλο και τελος
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 https://www.facebook.com/groups/greek.developers/permalink/2232880450164521/
stefanos90_K Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 For the record τα repo είναι: Στο github Στο GitLab
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα