kkailas Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, jerry banana είπε Αρε τσακαλε χίλια καλά να έχεις. Είμαι στη δουλειά το άκουσα και πήγα να χτυπήσω από τη χαρά μου το κεφάλι στο δέντρο. Μια μικρή υποσημείωση προφανώς το κάνανε σαν φόρο τιμής στη Παναγία των Παρισίων που κάηκε. Εξου και το όνομα του link. Και άλλη σημείωση, το κάνουν και σαν φόρο τιμής αλλά και σαν κίνηση διότι θέλουν χρήματα μέσων δωρεών για την επανακατασκευη του ναού. Ναι έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω!
jerry banana Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, kkailas είπε Ναι έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω! δεν πειράζει εσύ το καλό (να μας ενημερωσεις) το εκανες.Εγω το τσιμπησα αν και το εχω τερματισει παλιοτερα απο το <<θειο>>.
Sebu Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Πρέπει να έχω απαραίτητα το Uplay εγκατεστημένο? Μου λέει added to your Uplay library αλλά το Uplay δεν το έχω εγκατεστημένο στο πισι και στο λογαριασμό μου στο Ubisoft Account Management δεν φαίνεται κάπου το παιχνίδι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστουμε ΤΣ ερωτηση. υπαρχει καποια σειρα στα παιχνιδια ή το καθε ενα εχει διαφορετικη ιστορια? δεν εχω παιξει καθολου τη σειρα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
czarjuly Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Sebu είπε Πρέπει να έχω απαραίτητα το Uplay εγκατεστημένο? Μου λέει added to your Uplay library αλλά το Uplay δεν το έχω εγκατεστημένο στο πισι και στο λογαριασμό μου στο Ubisoft Account Management δεν φαίνεται κάπου το παιχνίδι. Ναι πρέπει να κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το uplay και μέσα από εκεί κατεβάζεις το παιχνίδι 1
Sebu Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δεν μπορώ δλδ να το αφήσω "παρκαρισμένο" στο προφίλ μου ώστε να το κατεβάσω αργότερα? Γιατί τώρα δεν έχω αρκετό χώρο στο δίσκο.
Despotas Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Sebu είπε Δεν μπορώ δλδ να το αφήσω "παρκαρισμένο" στο προφίλ μου ώστε να το κατεβάσω αργότερα? Γιατί τώρα δεν έχω αρκετό χώρο στο δίσκο. Εννοείται, ασφαλώς μπορείς, δεν το χάνεις. 17 ώρες πριν, Lezantas26 είπε ευχαριστουμε ΤΣ ερωτηση. υπαρχει καποια σειρα στα παιχνιδια ή το καθε ενα εχει διαφορετικη ιστορια? δεν εχω παιξει καθολου τη σειρα Υπάρχει ολόκληρη σειρά παιχνιδιών Assassin's Creed: https://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed#Release_history
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Despotas είπε Εννοείται, ασφαλώς μπορείς, δεν το χάνεις. Υπάρχει ολόκληρη σειρά παιχνιδιών Assassin's Creed: https://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed#Release_history σ ευχαριστω, αλλα το ξερω πως υπαρχει η σειρα εννοουσα αμα η ιστορια συνδεεται χρονολογικα ή αμα μπορω να παιξω οποιο παιχνιδι θελω με οτι σειρα θελω χωρις να χαθω. απ οσο ξερω εισαι σ ενα εργαστηριο και σου κανουν πειραματα και βλεπεις παλιες ζωες σου
JoannisV Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε σ ευχαριστω, αλλα το ξερω πως υπαρχει η σειρα εννοουσα αμα η ιστορια συνδεεται χρονολογικα ή αμα μπορω να παιξω οποιο παιχνιδι θελω με οτι σειρα θελω χωρις να χαθω. απ οσο ξερω εισαι σ ενα εργαστηριο και σου κανουν πειραματα και βλεπεις παλιες ζωες σου Από το AC1 μέχρι το 3 (5-6 παιχνίδια) υπάρχει ίδιος κεντρικός χαρακτήρας (στο παρόν), από εκεί και μετά τα υπόλοιπα σε αυτό το κομμάτι είναι ανεξάρτητα ΑΛΛΑ υπάρχει ένα lore από πίσω που τα συνδέει όλα και εξηγεί σιγά σιγά γιατί υπάρχουν τα τάγματα (καλοί-κακοί τέλος πάντων). Παρόλα αυτά δεν νομίζω πως έχει νόημα να καθίσεις να το ψάξεις πολύ (μπορείς να βρεις εύκολα ένα βίντεο κάπου στο yt να σου εξηγήσει τι περίπου παίζει αν δεν σκοπεύεις να παίξεις τα παλαιότερα). Για εμένα τα AC ήταν περισσότερο για το gameplay στις "αναμνήσεις" παρά για το story που αφορά στο "παρόν" (δεν με τρέλανε το concept παρόν-παρελθόν μέσω αναμνήσεων), εξάλλου τα παιχνίδια σε αυτό το κομμάτι δεν κινούνται και σε χρονολογική σειρά αφού τα τελευταία 2 αναφέρονται στην "αφετηρία" των γεγονότων. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από JoannisV
overpower Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Άρα φαντάζομαι έγινε και δεν χρειάζεται να κατεβάζω uplay ε? Για το Πάσχα δεν έχω πρόσβαση στο σταθερό, και βαριέμαι να το κατεβάζω στο λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα