Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, kkailas είπε

https://register.ubisoft.com/acu-notredame-giveaway/en-GB

Πρέπει να το προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας μέχρι 25 Απριλίου και το κρατάτε για πάντα

Αρε τσακαλε χίλια καλά να έχεις. Είμαι στη δουλειά το άκουσα και πήγα να χτυπήσω από τη χαρά μου το κεφάλι στο δέντρο. Μια μικρή υποσημείωση προφανώς το κάνανε σαν φόρο τιμής στη Παναγία των Παρισίων που κάηκε. Εξου και το όνομα του link. Και άλλη σημείωση, το κάνουν και σαν φόρο τιμής αλλά και σαν κίνηση διότι θέλουν χρήματα μέσων δωρεών για την επανακατασκευη του ναού. 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

γνωρίζει κανείς αν είναι η βασική έκδοση μόνο; γιατί το dlc έχει κανενα 4ωρο gameplay έξτρα σίγουρα.

Η βασική είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έχει μπει στην σελίδα τώρα ο μισός πλανήτης... 

500 Internal Server Error

Επεξ/σία από koooleeek
Δημοσ.

Πρεπει να δινει δωρεαν το dlc.ειχαν πει οτι λογω των προβληματων που εχει το παιχνιδι θα εδιναν  σαν αποζημιωση δωρεαν το dlc.Στο ονε που το εχω αγορασει εχει και το dlc.Λογικα θα ισχυει το ιδιο και στην pc εκδοση.

Δημοσ.

Παιξτε το οπως και να εχει. Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο με το interior του να ειναι οτι καλυτερο μεχρι σημερα σε παιχνιδια AC με εξαιρετικη λεπτομερεια σε ολα τα μεγαλα κτηρια της Γαλλιας στην Γαλλικη επανασταση. Μπραβο στην ubisoft και ελπιζω να βοηθησει οντως το παιχνιδια στο να ξανα φτιαχτει η Παναγια των Παρισιων.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, czarjuly είπε

Σε υπολογιστή Athlon 2 με Ge Force 7300 θα παίξει το παιχνίδι ή τσάμπα το κατεβάζω;

Τελείως τζάμπα θα το κατεβάσεις ... Ούτε στο μενού θα φτάσεις 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ θυμήθηκα μετά από τόσα χρόνια για ποιο λόγο δεν έχω τερματίσει το συγκεκριμένο game: επειδή από story πάσχει σοβαρά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

Καλά είδα ότι θέλει 50gb χώρο στο δίσκο; 😕

πλεον το 70-80% των παιχνιδιών τόσο χώρο θέλει, άλλα θέλουν και παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...