Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Τα ίδια πράγματα γράφω παραπάνω αν δεις αλλά μιλάς σε τοίχο.

Κατ αρχήν όπως έγραψε άλλος ένας φίλος πριν μιλάμε ξεκάθαρα για τα wireless της Logitech. Τώρα το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον που δεν το χει δει καν σε κατάστημα ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ του G903/G Pro κλπ με τα ενσύρματα είναι πραγματικά χαμένος κόπος. Δε θέλει να καταλάβει ο άλλος δε θα καταλάβει.

Και ξαναλέω προφανώς και είναι θέμα γούστου και δεκτό ότι προς το παρόν υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε ενσύρματα, αλλά αυτός είναι και ο μόνος παράγοντας επιλογής ενσύρματου, μη μας βγάζουν τρελούς.

Γινεσαι επιθετικος και απολυτος.Δεν εχεις το αλαθητο ξερεις.

Εχεις την αποψη σου,σεβαστη,αλλα κρατα τη για τον εαυτο σου.

Προσωπικα ειπα οτι και διαφορα στο lag να μην υπαρχει,μονο και μονο η ποικιλια,η βαβουρα με τη φορτιση και οπως σωστα αναφερθηκε και το βαρος,ειναι αρκετο.

Οποτε τους τοιχους και τα λοιπα ,κρατα τα για τη παρτη σου.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dantε είπε

Γινεσαι επιθετικος και απολυτος.Δεν εχεις το αλαθητο ξερεις.

Εχεις την αποψη σου,σεβαστη,αλλα κρατα τη για τον εαυτο σου.

Προσωπικα ειπα οτι και διαφορα στο lag να μην υπαρχει,μονο και μονο η ποικιλια,η βαβουρα με τη φορτιση και οπως σωστα αναφερθηκε και το βαρος,ειναι αρκετο.

Οποτε τους τοιχους και τα λοιπα ,κρατα τα για τη παρτη σου.

Δεν έχεις ιδέα και συνεχίζεις να το αποδεικνύεις. Πέρα απ το ότι αμφιβάλλω αν διαβάζεις και αυτά που σου γράφουν, καθώς ανέφερα ήδη ότι η ποικιλία είναι ο μοναδικός παράγοντας που καθιστά ακόμα επιλογή τα ενσύρματα.

"Βαβούρα" με φόρτιση δεν υπάρχει, αλλά όπως είπα ήδη δεν έχεις ιδέα. Η λέξη που ψάχνεις είναι powerplay, ψάξε να δεις τι είναι.

Και διαφορά στο lag ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, φαίνεται όμως και απ τον τρόπο που το γράφεις ότι δεν το ξέρεις αυτό, απλά το εικάζεις.

Όταν αγνοείτε κάτι δεν είναι ντροπή να το ψάξετε ή απλά να ακούσετε κάποιον άλλο.

Καμία επίθεση εγώ γεγονότα αναφέρω,είναι εμφανές ότι δεν έχεις κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα και δε θέλεις ν αποκτήσεις κιόλας ή ν ακούσεις. Αν ήταν τόσο κακή η λέξη τοίχος ζητώ συγγνώμη, δε ξέρω πώς αλλιώς θα μπορούσα να το περιγράψω αυτό. Είναι απλά κρίμα σε τεχνολογικό φόρουμ να διαβάζουμε ότι "είναι καλύτερα τα καλώδια γιατί δεν έχεις lag"..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Δεν έχεις ιδέα και συνεχίζεις να το αποδεικνύεις. Πέρα απ το ότι αμφιβάλλω αν διαβάζεις και αυτά που σου γράφουν, καθώς ανέφερα ήδη ότι η ποικιλία είναι ο μοναδικός παράγοντας που καθιστά ακόμα επιλογή τα ενσύρματα.

"Βαβούρα" με φόρτιση δεν υπάρχει, αλλά όπως είπα ήδη δεν έχεις ιδέα. Η λέξη που ψάχνεις είναι powerplay, ψάξε να δεις τι είναι.

Και διαφορά στο lag ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, φαίνεται όμως και απ τον τρόπο που το γράφεις ότι δεν το ξέρεις αυτό, απλά το εικάζεις.

Όταν αγνοείτε κάτι δεν είναι ντροπή να το ψάξετε ή απλά να ακούσετε κάποιον άλλο.

Καμία επίθεση εγώ γεγονότα αναφέρω,είναι εμφανές ότι δεν έχεις κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα και δε θέλεις ν αποκτήσεις κιόλας ή ν ακούσεις. Αν ήταν τόσο κακή η λέξη τοίχος ζητώ συγγνώμη, δε ξέρω πώς αλλιώς θα μπορούσα να το περιγράψω αυτό. Είναι απλά κρίμα σε τεχνολογικό φόρουμ να διαβάζουμε ότι "είναι καλύτερα τα καλώδια γιατί δεν έχεις lag"..

Εσυ δε διαβαζεις τι σου γραφουν,εχεις κολλησει στο θεμα lag και πατας replay.Και επιτιθεσαι στον αλλο,οταν δεν εχεις πλεον αλλα επιχειρηματα.Κλασσικη τρολοσυμπεριφορα δηλαδη.

Σου ειπα,οτι και lag να μην υπαρχει ,υπαρχουν αλλοι λογοι που καποιοι προτιμουν ενσυρματα.Δεν ειναι θεμα σωστο-λαθος που αποδεικνυεται επιστημονικα ,για να μου πεις οτι κανω λαθος,αλλα θεμα υποκειμενικο.

Θες ασυρματο?Παρε.Τελος.Το να καθεσαι να τη λες σε οποιον λεει το αντιθετο,δεν ειναι ορθο.Εσυ λοιπον αγνοεις το πως γινεται συζητηση και ανταλλαγη αποψεων,βασικοτερο απο το αγνοω εγω μια λειτουργια του ποντικιου,ειδικα οταν συμμετεχεις σε ενα φορουμ.

Και περα απο αυτο ,στα των ποντικιων,ειναι και το κοστος.Ποσο κοστιζουν της Logitech τα ασυρματα καλα ποντικια και ποσο τα αντιστοιχα ενσυρματα.

Με 45Ε πχ που πηρα το 403,υπαρχει αντιστοιχο ασυρματο?Οχι,αρα και αλλος ενας λογος που καποιος μπορει να προτιμησει ενσυρματο.

Τα καλωδια παντα θα ειναι καλυτερα γιατι ειναι νομος της φυσικης στο πως μεταφερονται οι πληροφοριες.Τωρα αν δε θες να το αποδεχθεις αυτο,δικο σου θεμα.Το ποση διαφορα εχουν αλλο θεμα.Αλλα σε λιγο θα μας πεις οτι στο ESL παιζουν και με wifi,γιατι δεν εχει lag,αφου χρησιμοποιουν rog routers.

Και για να τελειωνει το θεμα,το μονο πλεονεκτημα για τα ασυρματα ειναι το καλωδιο.

Για τα ενσυρματα βγαζω το (αν υπαρχει) lag.Τη ποικιλια,προς τιμη σου την παραδεχεσαι.Το βαρος που λογικο ειναι να ειναι κατιτις μεγαλυτερο και τη διαφορα τιμης?

Ο καθενας ζυγιζει τι θελει και αγοραζει αναλογα.Εξαρχης για μενα,ειπα οτι το καλωδιο δε με ενοχλει,διοτι εχω κανει ενα σωστο cable management και δε με ενοχλησε ποτε σε κινηση μου στο γραφειο.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dont worry guys.

Πράγματα που θα δοκιμάσω μόλις έρθει το mouse ( G305 ) εκτός των άλλων σε σύγκριση με ένα ενσύρματο.

- AAA battery mod. Για λιγότερο βάρος.

- Side grips / custom.side.grips ( πχ LizardSkin )

- Aftermarket mouse feets

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Εσυ δε διαβαζεις τι σου γραφουν,εχεις κολλησει στο θεμα lag και πατας replay.Και επιτιθεσαι στον αλλο,οταν δεν εχεις πλεον αλλα επιχειρηματα.Κλασσικη τρολοσυμπεριφορα δηλαδη.

Σου ειπα,οτι και lag να μην υπαρχει ,υπαρχουν αλλοι λογοι που καποιοι προτιμουν ενσυρματα.Δεν ειναι θεμα σωστο-λαθος που αποδεικνυεται επιστημονικα ,για να μου πεις οτι κανω λαθος,αλλα θεμα υποκειμενικο.

Θες ασυρματο?Παρε.Τελος.Το να καθεσαι να τη λες σε οποιον λεει το αντιθετο,δεν ειναι ορθο.Εσυ λοιπον αγνοεις το πως γινεται συζητηση και ανταλλαγη αποψεων,βασικοτερο απο το αγνοω εγω μια λειτουργια του ποντικιου,ειδικα οταν συμμετεχεις σε ενα φορουμ.

Και περα απο αυτο ,στα των ποντικιων,ειναι και το κοστος.Ποσο κοστιζουν της Logitech τα ασυρματα καλα ποντικια και ποσο τα αντιστοιχα ενσυρματα.

Με 45Ε πχ που πηρα το 403,υπαρχει αντιστοιχο ασυρματο?Οχι,αρα και αλλος ενας λογος που καποιος μπορει να προτιμησει ενσυρματο.

Τα καλωδια παντα θα ειναι καλυτερα γιατι ειναι νομος της φυσικης στο πως μεταφερονται οι πληροφοριες.Τωρα αν δε θες να το αποδεχθεις αυτο,δικο σου θεμα.Το ποση διαφορα εχουν αλλο θεμα.Αλλα σε λιγο θα μας πεις οτι στο ESL παιζουν και με wifi,γιατι δεν εχει lag,αφου χρησιμοποιουν rog routers.

Και για να τελειωνει το θεμα,το μονο πλεονεκτημα για τα ασυρματα ειναι το καλωδιο.

Για τα ενσυρματα βγαζω το (αν υπαρχει) lag.Τη ποικιλια,προς τιμη σου την παραδεχεσαι.Το βαρος που λογικο ειναι να ειναι κατιτις μεγαλυτερο και τη διαφορα τιμης?

Ο καθενας ζυγιζει τι θελει και αγοραζει αναλογα.Εξαρχης για μενα,ειπα οτι το καλωδιο δε με ενοχλει,διοτι εχω κανει ενα σωστο cable management και δε με ενοχλησε ποτε σε κινηση μου στο γραφειο.

Έλλειψη καλωδίου> απ ότι cable management και αν έχεις κάνει (έχω και zowie camade (καλύτερο από οπουδήποτε cable management) στην ντουλάπα)... Mιλαω ενώ έχω δοκιμάσει αρκετά ποντίκια...και της logitech μάντεψε που πάσχουν...στο ΚΑΛΩΔΙΟ...μια λύση υπάρχει και λέγεται paracord(άντε και ξεγύμνωμα θα πω, γιατί έχω δοκιμάσει ακριβως έτσι g403)...άλλα και πάλι χάνεις warranty..Το θέμα είναι οτι είπες οτι πάσχουν από lag (ΝΟΤ ΤRUE) και η φόρτιση της μπαταρίας...3-4 μηνες βγάζει η Energizer Ultimate Lithium AA  και πέφτει και το βάρος ταυτόχρονα. 89gr νομιζω ,,,ποσο ειναι το 403?? oh wait..90gr..

Δεν στη λέω...και εγώ της ίδιας άποψης ειμουν...Αν μου έλεγες οτι παίζεις με ασύρματο πολύ άπλα δεν παίζαμε μαζί 😜

Αυτά πριν κάνει το μπαμ η Logitech...

Μιλάω για το g305..

Μερικά ποντίκια π είχα και κράτησα για gaming : g5, g518, deathadder, cm alcor, roccat kone pure military,rival 310

Extra π δοκίμασα g403(ξεγυμνωμένο καλώδιο) ένα thermaltake ούτε καν θυμάμαι όνομα με 3310 sensor αν θυμάμαι, και πολλά σκουπίδια της razer)

Επεξ/σία από ShooterX
  • Like 2
Δημοσ.

Οι νέες σειρές wireless έχουν όσο input lag έχουν τα wired. Άλλαξε η ιστορία με τα mouse και δεν υπάρχει κανένα νόημα να πας σε wired (εκτός άμα δε θες να πληρώνεις για μπαταρίες ή το χεις φετιχ).

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-QI7-LY9Ul_DsVE4ZOqBQxqqqqrdJ04Ite8IY3AQMds/edit?pref=2&pli=1#gid=0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...