Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μια χαρα Input lag εχουν αν και σιγουρα λιγοτερο απο παλια.

Αλλα το wireless σε σχεση με το καλωδιο,παντα θα μειονεκτει στην αποκριση,ειναι θεμα νομων φυσικης.

Περα απο αυτο,το να σου τελειωνουν και οι μπαταριες καθε λιγο και ειδικα εαν παιζεις εκεινη την ωρα,ειναι εκνευριστικο.

Σιγα το ενοχλητικο καλωδιο του ποντικιου που σου γλιτωνει το πολυ το χωρο στο γραφειο.

Επίσης πολύ λίγα wireless πιάνουν το top dpi και οι επιλογές στα wired είναι δεκαπλάσιες. ;)

Δημοσ.

Να φορτίζεις μια φορά τη βδομάδα δεν είναι και τόσο κόπος, ειδικά όταν μπορείς και να το φορτίζεις ενώ το χρησιμοποιείς.

Τώρα τι ακριβώς νομίζετε ότι καταλαβαίνετε από input lag όταν σε τουρνουά επιπέδου ESL παίζουν πια με ασύρματα είναι απορίας άξιο..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Να φορτίζεις μια φορά τη βδομάδα δεν είναι και τόσο κόπος, ειδικά όταν μπορείς και να το φορτίζεις ενώ το χρησιμοποιείς.

Τώρα τι ακριβώς νομίζετε ότι καταλαβαίνετε από input lag όταν σε τουρνουά επιπέδου ESL παίζουν πια με ασύρματα είναι απορίας άξιο..

Λιγοτερος κοπος ειναι να μη φορτιζεις καθολου.

Λιγο input lag απο δω λιγο απο κει,μαζευεται στο τελος.

Και ναι ο μεσος χρηστης προφανως δε θα το καταλαβει,αλλα οπως ειπωθηκε στα ενσυρματα οι επιλογες ειναι πολλαπλασιες.

Στο ESL με οτι τους δωσει ο χορηγος θα παιξουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ESL θα παίξουν με ότι είναι καλύτερο από άποψη απόδοσης καθώς είναι επαγγελματίες παίχτες, τι είναι αυτά που λες?

Εφ όσον λοιπόν ο μέσος χρήστης δε θα το καταλάβει για ποιο λόγο να πάρει ενσύρματο ποντίκι? Ο μόνος λόγος και σημείο που έχεις δίκιο είναι αν δεν τον καλύπτουν οι επιλογές από άποψη άνεσης/εμφάνισης καθώς πράγματι οι επιλογές στα ασύρματα είναι ακόμα περιορισμένες.

Σε θέμα απόδοσης όμως δεν υπάρχει πια καμία διαφορά και σταδιακά τα ενσύρματα θα παραγκωνιστούν τελείως.

Το καλύτερο ποντίκι της αγοράς είναι ήδη ασύρματο btw και είναι το G903..

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ.

Καλα αν νομιζεις οτι παιζουν με οτι θελουν αυτοι και οχι οτι τους δινει ο χορηγος,μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργουν οι χορηγιες.

Θα τους δινει λεφτα η logitech και θα εχουν παντου τη σταμπα και θα εχουν razer ποντικι.

Σου απαντησα 3 φορες για ποιο λογο να παρει ενσυρματο.

-Κοστος

-Επιλογες

-Μπαταρια

-Μπονους η αποκριση και ας μην υπαρχει αισθητη διαφορα

Τωρα αν εσυ θεωρεις το καλωδιο τοσο μεγαλο εμποδιο,ε παρε ασυρματο.Οπως βλεπεις δε συμεριζονται ολοι την αποψη σου.

Δημοσ.

Προφανώς και ο καθένας παίρνει ότι θέλει, συζήτηση κάνουμε.

Εδώ εσύ θεωρείς το να μην υπάρχει καλώδιο τόσο μεγάλο εμπόδιο δε θα θεωρώ εγώ το να υπάρχει?

Δεν υπάρχει κριτήριο μπαταρία λέμε τι δεν καταλαβάινεις, το ποντίκι μπορείς να το φορτίζεις ενώ το χρησιμοποιείς.

Συμφωνώ παρ όλα αυτά ξαναλέω για τις περισσότερες επιλογές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/4/2019 στις 10:58 ΜΜ, Dantε είπε

Στο ESL με οτι τους δωσει ο χορηγος θα παιξουν.

+1

ΕΚΤΟΣ και έχουν καιρό τον χορηγό πχ Logitech/ Zowie και παράλληλα μπορούν να παίξουν και με κάποιο δικό τους ή να τους φτιάξουν custom παραλλαγές χρημάτων που δε κυκλοφορούν πχ κόκκινα Zowie Ec2B είχα δει. Αλλά κατά 90% ότι δώσει ο σπόνσορας.

Και αρκετοί το λένε κιόλας που streamαρουν ότι έχει τύχει να παίξουν με full size keyboard που δε βολεύονται ( εξού και το ότι το γυρνάνε υπό γωνία ) ή με ποντίκι που δεν τους κάθεται καλά στο χέρι.

Πάντως το πιο καλό wireless connection αυτή τη στιγμή το έχει η Logitech στα τελευταία g305/ GProWireless/ g703 κλπ

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Ναι σιγουρα υπαρχει διαφορα με wired - wireless. Αλλα αν μπορεις και καταλαβαινεις αυτη τη διαφορα τοτε δεν εισαι ρομποτ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zergoulini είπε

Ναι σιγουρα υπαρχει διαφορα με wired - wireless. Αλλα αν μπορεις και καταλαβαινεις αυτη τη διαφορα τοτε δεν εισαι ρομποτ.

Οι διαφορες είναι αξιοσημείωτες και για αυτό gamers προτιμάνε τα wired, αλλιώς δεν θα έβρισκες στο skroutz για παράδειγμα 210 ενσύρματα και μονο 11 ασύρματα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Οι διαφορες είναι αξιοσημείωτες και για αυτό gamers προτιμάνε τα wired, αλλιώς δεν θα έβρισκες στο skroutz για παράδειγμα 210 ενσύρματα και μονο 11 ασύρματα...

Κοιτα, για να μη παρεξηγουμαστε. Οταν εννοω ασυρματο εννοω μονο την τεχνολογια της Logitech. Εκει ακομα και ο rocket jumb ninjia οπου ειναι competitive gamer ανεφερε ξεκαθαρα οτι δεν μπορει να εντοπισει διαφορα wire\wirless. Και οτι το προτεινει για competitive gaming. Τωρα για αλλες εταιριες δεν ξερω τι παιζει απο input lag. Εγω εννοω μονο για τη Logitech

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Zergoulini είπε

Κοιτα, για να μη παρεξηγουμαστε. Οταν εννοω ασυρματο εννοω μονο την τεχνολογια της Logitech. Εκει ακομα και ο rocket jumb ninjia οπου ειναι competitive gamer ανεφερε ξεκαθαρα οτι δεν μπορει να εντοπισει διαφορα wire\wirless. Και οτι το προτεινει για competitive gaming. Τωρα για αλλες εταιριες δεν ξερω τι παιζει απο input lag. Εγω εννοω μονο για τη Logitech

Αν του τα σκαει η logi ,θα γυρισει να πει οτι υπαρχει διαφορα?

Και ποιος θα το παρει τοτε?

Βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει παιδια,για τη μπαζα γινονται ολα,κανεις δε λεει κατι(ειδικα οι streamers/gamers/whatever) αν δε παιζει μαρουλι.

Δε λεω,μπορει οντως να μην υπαρχει διαφορα,αλλα εαν δε το δω με τα ματια μου,δε πιστευω τιποτα.Απλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/4/2019 στις 4:56 ΜΜ, Κάλτσας είπε

Καλησπέρα παιδιά, ψαχνω για ποντίκι ενσύρματο στα 80 ευρώ περίπου, έχω το g502 για 2 χρόνια τώρα περίπου αλλά έχει αρχισει και μου κάνει double click το right click. Ελεγα να ξανα πάρω το ίδιο αλλα θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας.

Ευχαριστώ.

Aν δεν βιάζεσαι χτυπάς το G305 στα 33 ευρώ με τα μεταφορικά για όσο υπάρχει ακόμα. 

https://www.amazon.fr/dp/B07CGPZ3ZQ

Παράδοση λέει σε 1-2 μήνες αλλά το παραγγέλνεις και περιμένεις, το πιθανότερο είναι να έρθει νωρίτερα.

Το mouse τα σπάει σε αυτή ειδικά την τιμή. Φοράει έναν από τους καλύτερους οπτικούς σένσορες τον hero και εγώ προσωπικά που παίζω καθημερινά μαζί του δεν κατάλαβα καμία απολύτως διαφορά σε σχέση με το G502 proteus που επίσης έχω και δεν είναι τα μόνα mouse που έχω αυτή την στιγμή. 

Πρόκειται για το πιο vfm wireless gaming mouse με μόνο μείον το γεγονός ότι για κάποιον που έχει μεγαλούτσικη παλάμη ίσως του πέσει μικρό. H αυτονομία του πάλι είναι επική, παίρνει 1x AA μπαταρία και το έχω περίπου ένα 6μηνο και δουλεύει απρόσκοπτα. 

Τα καλώδια δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο όμως δεν είναι κακό σιγά-σιγά να τα μειώνεις. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Κάποιοι λέτε για input lag σε ασύρματα της Logitech.. χωρίς καν να τα έχετε δοκιμάσει... Κλάμα απλά.. 2019 έχουμε και πέρα από competitive  ομάδες που πήρανε πρωτάθληματα και λεφτά χρησιμοποιώντας  ασύρματα ποντίκια, streamers μεγάλους και μικρούς να λένε ότι είναι legit, users να λένε ότι είναι legit... Οχιιιι έχουν lag.... Γρήγορα reddit για διαβασμα μερικοι και ξεστραβωμα..μιας και βίντεο του rocketjumpninja δεν <περνάει >... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ShooterX είπε

Κάποιοι λέτε για input lag σε ασύρματα της Logitech.. χωρίς καν να τα έχετε δοκιμάσει... Κλάμα απλά.. 2019 έχουμε και πέρα από competitive  ομάδες που πήρανε πρωτάθληματα και λεφτά χρησιμοποιώντας  ασύρματα ποντίκια, streamers μεγάλους και μικρούς να λένε ότι είναι legit, users να λένε ότι είναι legit... Οχιιιι έχουν lag.... Γρήγορα reddit για διαβασμα μερικοι και ξεστραβωμα..μιας και βίντεο του rocketjumpninja δεν <περνάει >... 

Φιλε μου εχω γυρω στα 12 ποντικια. Αναμεσα σε αυτα εχω το G903 και το G Pro Wirless. 

Επειδη παιζω starcraft 2 και παντα με χαλουσε το Input lag, μπορω να σου πω οτι δεν βλεπω οντως καμια διαφορα. Παιζω σε 120 hz οθονη. Οποτε αν αν υπηρχει lag ναι σιγουρα θα το καταλαβαινα.

Μαλλον εσυ πρεπει να δοκιμασεις ενα ποντικι της logitech ασυρματο για να δεις τι εννοω. Αν τα  βαλεις στα χαρτια σιγουρα θα υπαρχει διαφορα. Αλλα στον ανθρωπο δεν καταλαβαινεις διαφορα.

Οι pro games δεν παιζουν ασυρματα οχι για το wirless αλλα για το βαρος και για το φοβο οτι σε τουρνουα με τοσα ασυρματα και παρεμβολες μπορει να εχεις διαφορα και ειναι κατι που δε το ρισκαρουν. Εννοειται θα παιζουν με ενσυρματο.

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ.
Στις 24/4/2019 στις 4:44 ΜΜ, ShooterX είπε

Τα ίδια πράγματα γράφω παραπάνω αν δεις αλλά μιλάς σε τοίχο.

Κατ αρχήν όπως έγραψε άλλος ένας φίλος πριν μιλάμε ξεκάθαρα για τα wireless της Logitech. Τώρα το να προσπαθείς να πείσεις κάποιον που δεν το χει δει καν σε κατάστημα ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ του G903/G Pro κλπ με τα ενσύρματα είναι πραγματικά χαμένος κόπος. Δε θέλει να καταλάβει ο άλλος δε θα καταλάβει.

Και ξαναλέω προφανώς και είναι θέμα γούστου και δεκτό ότι προς το παρόν υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε ενσύρματα, αλλά αυτός είναι και ο μόνος παράγοντας επιλογής ενσύρματου, μη μας βγάζουν τρελούς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...