Sanjuro Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα είχα μια προσωρινή βλάβη σε ένα απ'τα αυτιά μου. Μια φίλη μου είχε όμως μια μόνιμη σοβαρή βλάβη, πράγμα που με τρόμαξε. Εγώ χρησιμοποιώ κάτι σχετικά σάπια In-ear αυτή χρησιμοποιούσε κανονικά earbuds μέχρι που έπαθε την βλάβη. Ο γιατρός της της είπε να τα σταματήσει αυτά, και σκέφτηκα να κάνω και εγώ το ίδιο. Αυτή θέλει να πάρει on-ear ακουστικά, σίγουρα δεν θέλει τίποτα πανάκριβο. Θέλει και λίγο να έχει κάποια αίσθηση του τι συμβαίνει γύρω της όταν είναι έξω, να μπάζουν και λίγο καμιά κόρνα μην είναι ηχομόνωση σκέτη τα ακουστικά. Οπότε αν γίνεται να μου κάνετε δύο προτάσεις μια γύρω στα 30 euro και μια γύρω στα 50, και όποιο θέλει ας διαλέξει. Εγώ δεν ξέρω τι θέλω. On-ear;; Over-ear;; Θέλω κάπως καλά ακουστικά που όμως το καλοκαίρι να μην με κάνουν να ζεσταίνομαι. Υποθέτω πως τα Over-ear θα κρατάνε περισσότερο θερμότητα, δεν ξέρω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι value for money, να δώσω π.χ. 100 ή 80 ή 50 ή έστω 130 euro και να μην τα κλαίω. Τα over-ear Sennheizer game one που έχω για να ακούω μουσική και να παίζω καννα Overwatch, siege κλπ όταν είμαι σπίτι είναι super όσων αφορά τον ήχο αλλά είναι headset, θα είναι αστείο να τα φοράω στον δρόμο. Δεν μου είναι απαραίτητο να είναι τόσο καλά, και εγώ θα προτιμούσα περισσότερη ηχομόνωση απ'την φίλη μου που θέλει να καταλαβαίνει κάπως τι γίνεται γύρω της στον δρόμο. Επίσης είμαι κεφάλας (δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει αυτό), και θα το ήθελα να έχουν μια φορητότητα τα ακουστικά να μπορώ να τα χώσω κάπου αν βαρεθώ να ακούω πράγματα. Τι επιλογές έχω;; Αυτή ακούει ο,τι μουσική να'νε δηλαδή κυρίως mainstream πράγματα εγώ ακούω στην κυριολεξία όλα τα άλλα από διάφορες εθνικές μουσικές μέχρι τζαζ, και indie, metal, ηλεκτρονική κλπ κλπ. Το μόνο που δεν ακούω τόσο είναι κλασσική. (Το γράφω γιατί μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο) Α, και οι δύο είμαστε παραδοσιακοί. Προτιμάμε καλώδιο, όχι bluetooth και μαλ... Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Sanjuro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα