Napier Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 εδω και 3 μηνες προσπαθω να βγαλω πιστοτικη καρτα και δε μπορω. εχω εισοδιμα στο τελευτεο εκαθαριστικο λιγο πανω απο 25k , καταθεσεις 10k και μισθοδοσια στην ιδια τραπεζα (πειραιως).Δεν εχω περουσιακο στοιχιο στο ονομα μου (αυτο θα αλαξει συντομα ομως) εκανα μια αιτιση τα χριστουγεννα και με απερριψαν χωρις να μου πουν γιατι και μια πριν μερικες μερες με το ιδιο αποτελεσμα.στο τηρεσια ειμαι καθαρος εκανα αιτιση στο τηρεσια και μου στειλαν πριν 20 μερες οτι δεν εμφανιζετε πλεον κατι στο ονομα μου. εδω να συμπληρωσω 2 πραγματα. Το 2015 η πειραιως μου διεγραψε χρεος κοντα στα 10 χιλιαρικα (τοτε με τις παροχες που εκανε η πειραιως λογω ανθρωπιστικης κρισης) που ηταν απο πιστωτικη που ειχα . Επισης για eurobank μεχρι πριν 1.5 χρονο πληρωνα 75 ευρω το μηνα για 24 μηνες προκειμενου να μου κουρεψουν 9 χιλιαρικα χρεος υστερα απο διαπραγματευσεις. Τα αποληρωσα λοιπον ολο και με αποτελεσμα σημερα να ειμαι καθαρος στο τηρεσια απο ολα. Το ερωτημα μου τωρα ειναι γιατι δε μου δινει πλεον η πειραιως? δεδομενου του μεγαλου εισοδιματος , των καταθεσεων, μισθοδοσιας κτλ. Προφανως απο τηρεσια δεν εχω φαει ακυρο. Ακομα συνυπολογιζουν το χρεος που μου διαγραψαν και οτι δεν εχω περουσιακο στιχιο λετε? επισης και στη eurobank εκανα αιτιση αλλα αυτοι ακομα δεν εχουν απαντισει. Τα φωτα σας 2
billiboo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 δηλαδη τους εφαγες 10 000 απο μια πιστωτικη και θες να σου δωσουν και αλλη? 11 1
prometheas Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θα σου δώσουν σύντομα δυστυχώς. Αν είσαι τυχερός σε καμμιά πενταετία.. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από prometheas
unforgiven Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Εσύ θα δάνειζες σε κάποιον που σου έφαγε συνολικά 19000, ακόμα και αν αντικειμενικά δεν μπορούσε να στα πληρώσει και δεν είχε καμία πρόθεση; 1
Fortistis Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, billiboo είπε δηλαδη τους εφαγες 10 000 απο μια πιστωτικη και θες να σου δωσουν και αλλη? Και όχι μόνο αυτό, αλλά απορεί γιατί αφού πλέον δεν έχει χρέος! 3
Napier Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) δε τους τα εφαγα. εκείνοι μου τα διεγραψαν τοτε γιατι τοτε οι συνθηκες μου ηταν αλλιως. εκανα απλα χρηση της ρυθμισης που διαφιμιζε η πειραιως για την ανθρωπιστικη κριση. μου ειχε παρει 4 μηνες η ολη διαδικασια Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Napier 2
prometheas Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πέρα από τον Τειρεσία οι τράπεζες έχουν και τα δικά τους credit rating συστήματα πλέον με πλήρη ιστορικό.. Αν είσαι όντως καθαρός από Τειρεσία (τσέκαρε το) τότε δοκίμασε σε άλλη τράπεζα . Πειραιώς και Eurobank ξέχασε τες.. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από prometheas 2
Sorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Τα ίδια κι εγώ. Μισθό αρκετά καλό, δεν χρώσταγα ποτέ πουθενά, έχω ήδη μια πιστωτική της εθνικής που ποτέ δεν αφήνω απλήρωτη, και στην πειραιώς που έχω και την μισθοδοσία μου, μου απέριψαν το αίτημα για πιστωτική. Δηλαδή μόνο με 100.000€/χρόνο εγκρίνουν πλεον πιστωτική;
unforgiven Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Napier είπε δε τους τα εφαγα. εκείνοι μου τα διεγραψαν τοτε γιατι τοτε οι συνθηκες μου ηταν αλλιως. εκανα απλα χρηση της ρυθμισης που διαφιμιζε η πειραιως για την ανθρωπιστικη κριση. μου ειχε παρει 4 μηνες η ολη διαδικασια Πες το όπως θέλεις. Το θέμα είναι πως 19000 οι δύο τράπεζες δεν τα πήραν. Δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, λεφτά σου πουλάνε. 2
Fortistis Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Napier είπε δε τους τα εφαγα. εκείνοι μου τα διεγραψαν τοτε γιατι τοτε οι συνθηκες μου ηταν αλλιως. εκανα απλα χρηση της ρυθμισης που διαφιμιζε η πειραιως για την ανθρωπιστικη κριση. μου ειχε παρει 4 μηνες η ολη διαδικασια Όχι. Τους τα έφαγες και επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, τα διέγραψαν. Έχεις αποδεδειγμένο παρελθόν κακοδιαχείρισης χρημάτων. Όχι η Πειραιώς, κανείς δεν πρέπει να σου δανείσει χρήματα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Fortistis 7
Napier Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, unforgiven είπε Εσύ θα δάνειζες σε κάποιον που σου έφαγε συνολικά 19000, ακόμα και αν αντικειμενικά δεν μπορούσε να στα πληρώσει και δεν είχε καμία πρόθεση; δεν εφαγα 19 χιλιαρικα. τα 10k απο πειραιως μου τα διεγραψε εκεινη ,απλα εκανα χρηση της ρυθμισης που προσεφερε και τα 9k απο eurobank τα ρυθμισα και πρασινισα
mylo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 δλδ είχες πιστωτική την οποία δεν εξοφλούσες, σου διέγραψαν χρέος και εσύ αναρωτιέσαι γιατί δε σου δίνουν νέα? εγώ αναρωτιέμαι τι την θες ξανά την κάρτα? να τους ξαναφεσώσεις?
Napier Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, prometheas είπε Πέρα από τον Τειρεσία οι τράπεζες έχουν και τα δικά τους credit score συστήματα πλέον με πλήρη ιστορικό.. Αν είσαι όντως καθαρός από Τειρεσία (τσέκαρε το) τότε δοκίμασε σε άλλη τράπεζα . Πειραιώς και Eurobank ξέχασε τες.. ειμαι καθαρος. πριν 20 μερες ηρθαν τα χαρτια απο τηρεσια σπιτι μου.τπτ δεν εμφανιζετε στο ονομα μου
karaLRS Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 νομίζω φταίει η διαγραφή του ποσού που χρωσταγες. πριν ένα μήνα έβγαλα την 4η πιστωτική στην Πειραιώς και με δάνειο στεγαστικό σε εξέλιξη. προφανώς και είμαι σωστός στην συνεργασία μαζί τους εδώ και αρκετά χρόνια.
FireKiller Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Napier είπε δε τους τα εφαγα. εκείνοι μου τα διεγραψαν τοτε γιατι τοτε οι συνθηκες μου ηταν αλλιως. εκανα απλα χρηση της ρυθμισης που διαφιμιζε η πειραιως για την ανθρωπιστικη κριση. μου ειχε παρει 4 μηνες η ολη διαδικασια Στα δώσανε (κάρτες) όταν οι συνθήκες ήταν άλλες (είτε άλλες εποχές που μοιράζανε είτε όταν είχες εισόδημα). Τα χάσανε όταν δεν μπορούσαν να τα πάρουν πίσω (η διαγραφή σημαίνει πως χάσανε λεφτά). Και τώρα απορείς που δεν ξανακάνουν το 1ο φοβούμενοι το 2ο? 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις