SOADNICK Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλησπέρα εδώ και καιρό έχει αλλάξει το ελληνικό font σε facebook και messenger. Ενώ στις υπόλοιπες σελίδες είναι μια χαρά, στο facebook όχι. Τα αγγλικά παραμένουν σωστά. Τι εννοώ: Εχεί κανείς ιδέα τι φταίει; Firefox 66.0.3 / Kubuntu 18.04.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Σου κάνει το ίδιο και στο Chrome; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Σου κάνει το ίδιο και στο Chrome; Δεν έχω chrome. Βάζω chromium να δοκιμάσω και βλέπουμε. Edit: στο chromium τα δείχνει σωστά, FF-specific το πρόβλημα λογικά. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από SOADNICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Βασικά είναι κλασσικό πρόβλημα του FF, και εγώ το έχω χρόνια και δεν έχω βρει λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 workaround: Αν βρείτε ποια γραμματοσειρά είναι, την απεγκαθιστάτε και θα χρησιμοποιηθεί η επόμενη στη λίστα η οποία πιθανότατα θα είναι acceptable. λύση: Φτιάχνετε σωστά τη λίστα των γραμματοσειρών. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο advanced DE μπορεί και να ορίζονται με διαφορετικό τρόπο οι γραμματοσειρές, αλλά συνήθως απλά θέλει να δημιουργήσεις το ~/.config/fontcache/fonts.conf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umatic68 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα σε kubuntu στο desktop και kde neon στο laptop. Πιθανόν να οφείλετε στην γραμματοσειρά για gnome apps. Δοκίμασε να την αλλάξεις σε Noto sans. Settings - Appearance - Application Style - GNOME\GTK Application Style - GTK Themes - Font - Choose ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 20/4/2019 στις 11:08 ΜΜ, umatic68 είπε Δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα σε kubuntu στο desktop και kde neon στο laptop. Πιθανόν να οφείλετε στην γραμματοσειρά για gnome apps. Δοκίμασε να την αλλάξεις σε Noto sans. Settings - Appearance - Application Style - GNOME\GTK Application Style - GTK Themes - Font - Choose ... Καλησπέρα, συγγνώμη για τη καθυστερημένη απάντηση. Είναι ήδη σε Noto Sans 10, εξάλλου αν ήταν αυτό το θέμα, δε θα είχα θέμα σε περισσότερες σελίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα