Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας. Εχω έναν ενισχυτή yamaha v440rds και ένα subwoofer YST-SW215 yamaha, μαζί με πέντε ηχεία WHARFEDALE diamond 8.1 , με λίγα λόγια 5.1 σύστημα. Εχουν παρουσιαστεί μερικά προβλήματα όπως 1. Το subwoofer βγάζει ένα κόκκινο λαμπάκι και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. 2. Τα πίσω ηχεία δεν ακούγονται δυνατά.(γενικά πρέπει να το έχω δυνατά διότι δεν ακούγετε στο Game Mode καλά) 3. Που και που ακούγεται ένας απότομος κοφτός ήχος όταν κλείνω το σύστημα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με αυτό το πρόβλημα που έχω καθώς είμαι και αρχάριος σε αυτό τον τομέα. *(Τα καλώδια είναι παλιά) Εικόνες του συστήματος στο παρακάτω spoiler. Spoiler Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Dark_Beast_John_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 για το subwoofer είναι αυτό (If the source being played is stopped and the input signal is cut off for 7 to 8 minutes, the subwoofer automatically switches to the standby mode. (When the subwoofer switches to the standby mode by the automatic power-switching function, the power indicator lights up in red.) . πολύ απλά μπαίνει σε standby. Πρέπει να ξέρουμε πως τα έχεις συνδέσει και με τι;; η Πηγή του ήχου σου πια είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Έχω συνδέσει τον ενισχυτή με οπτική ίνα στην τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 στην τηλεόραση τι αρχεία παίζεις ;; είσαι σίγουρος ότι σου δίνει 5,1; τα ηχεία και το sub είναι σωστά συνδεμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζω παιχνίδια από το pc και της κονσόλες (ps3, 4) Θα ανεβάσω και μια φωτογραφία με τα καλωδια Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Dark_Beast_John_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενα μικρο χαος, παρτα λιγο απο την αρχη ολα. Τα πισω ηχεια δεν τα εχεις συνδεσει στον ενισχυτη αλλα εχεις βαλει 2 main μπροστινα επισης η πολικοτητα δηλαδη το + / - παιζει τεραστιο ρολο κρατα τον ιδιο τροπο και μοτιβο συνδεσης για ολα τα ηχεια σου και τα 5 δηλαδη πχ το + με το + με το καλωδιο που εχει την γραμμη το sub ειναι λαθος θες ΕΝΑ rca σε rca απο την sub out του ενισχυτη οχι οπως τωρα εχεις βαλει τα μωβ βυσματα φανταζομαι ιδιο χαος και στις ρυθμισεις του ενισχυτη, και φυσικα οπως σου ειπαν και πιο πάνω πρέπει να είσαι και σίγουρος η πηγή σου ότι είναι 5.1 περιεχόμενο καλυτερα για αρχη βαλε ενα dvd με συνδεση digital rca ή με οπτική ίνα, και θα πρεπει ο ενισχυτης να αναβει σε digital dolby digital ή dts. Ολα σιγα σιγα απο την αρχη και διαβασε προσεκτικα το manual τεραστια προσοχη και στα καλωδια των ηχειων να ειναι καθαρα και να μην ακουμπουν στο σασι του ενισχυτη και βραχυκυκλωνουν με μερικες καλυτερες φωτογραφιες να φαινονται ολα τα μηχανηματα ολη η πλατη τους να βοηθουσε καλυτερα συνδεσε αυτα ειναι κυκλωμενα μονο για αρχη σε οτι αφορα τις εξόδους, επισης το sub βαλε την φαση σε normal, και το auto standby στο low. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από xrhstosiak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T. Jefferson Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επίσης, όταν τελειώσεις με τις συνδέσεις, για να παίζει το sub παντού και πάντα, ανεξαρτήτως εισερχόμενου σήματος, θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο από τα upmix modes του ενισχυτή και να έχεις εννοείται προηγουμένως συθμίσει σωστά το bass management. σε περίπτωση που δεν τα καταφέρνεις, φέρε ένα επαγγελματία στο χώρο σου να τα συνδέσει και ρυθμίσει όλα σωστά. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από T. Jefferson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα προσπαθήσω να τα φτιάξω μόνος μου για αρχή και αν δεν τα καταφέρω θα καλέσω τεχνικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T. Jefferson Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Όχι τεχνικό. Ο τεχνικός είναι για να φτιάχνει βλάβες. Επαγγελματία του ήχου να φέρεις. Να στα ρυθμίσει όλα όπως πρέπει. Στο τέλος θα σου φέρει και τις στάθμες σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα