Προς το περιεχόμενο

7αρια ή 10αρια windows?

ilias78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Ryzen δεν υποστηρίζουν τα windows 7 επίσημα τουλάχιστον. Μπορείς να βάλεις τα 7 βέβαια αλλά θα έχεις πρόβλημα με τις θύρες USB που δεν θα τις αναγνωρίζει ο υπολογιστής σου. Σίγουρα υπάρχει τρόπος να καταφέρεις να λειτουργήσουν αλλά θέλει διαδικασία. Με τα 10άρια δεν θα έχεις θέματα συμβατότητας μιας και οι ryzen είναι φτιαγμένοι να τρέχουν windows 10.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10άρια και μόνο 10άρια

Και γιατί σταματάει η υποστήριξη των 7 αλλά και γιατί τα 7άρια δεν υποστηρίζουν σωστά τους ryzen και θέλει αλχημίες για να μπορέσουν να εγκατασταθούν.

• Like 1
  • Thanks 1

Σας ευχαριστω

Κ να ρωτησω κατι αλλο τωρα. Μπορω να κατεβασω τα 10αρια απο το site της ms απο αλλον υπολογιστη για να τα περασω στο δικο μου? Κ μετα αγοραζω κλειδι? Αν ναι, υπαρχει καποιο αξιοπιστο μαγαζι?

Τα 10άρια τα κατεβάζεις απ' όπου θέλεις ή σαν iso και τα περνάς σε usb με το rufus ή σου ετοιμάζει το εργαλείο της ms το usb αν του το ζητήσεις.

Για αγορά κλειδιού, πάρε ένα φθηνό για την pro  έκδοση από ebay.

Usb 16αρι να υποθεσω?

2 ερωτησεις για το κλειδι.

Απο το στιγμη που θα χρησιμοποιησω το κλειδι, υπαρχει περιπτωση να ζητησει ξανα ενεργοποιηση?

Σε περιπτωση που κανω καποια στιγμη φορματ, χρησιμοποιω το ιδιο κλειδι ή αγοράζω καινουριο?

Και 8άρι usb φτάνει. Το iso δεν είναι πάνω από 4gb, εκτός κι αν ζητήσεις το iso να έχει και την 32 και την 64bit έκδοση (περιττό κατά την γνώμη μου, μόνο η 64bit είναι ότι πρέπει) οπότε το iso μπορεί να φτάσει και τα 6-7gb.

Το κλειδί θα μπει μια φορά και δε θα ξαναχρειαστεί ενεργοποίηση εκτός αν αλλάξεις μητρική.

• Like 2

τι λετε ρε που δεν υφισταται ακομα. support 8.1 μεχρι 2023

7αρια επισημα για το κοινο μεχρι 01/20 μετα οι επιχειρησεις επι πληρωμη + 3 χρονια οποτε παλι 23

--θα βγει patch κλασσικα ωστε να μπορουμε εμεις οι απλοι χρηστες να εγκαθιστουμε τα updates 

υπαρχουν τροποι να βαλεις θεληση και ορεξη να εχεις και ΟΛΑ γινονται.

Κατεβασα τα win 10 απκ το site της microsoft σε μορφη iso για να το περασω σε dvd. Εχω το nero για εγγραφη dvd-cd. Το θεμα μου ειναι πως θα το περασω στο dvd. Αν το επιλεξω κ πατησω burn, θα περαστει στο dvd σαν iso ή θα "σπασει" στα αρχεια που περιεχει? Επισης, θα ειναι bootable ή πρεπει να επιλεξω κατι πριν το burn?

Ισως ειναι χαζες οι ερωτησεις μου αλλα εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με το αντικειμενο

Παλια που εγραφα με DVD χρησημοποιουσα το ''DeepBurner '' https://www.deepburner.com/. Τιποτα θα επιλεξεις iso και θα στο κανει ετοιμο για να ξεκινησεις φορματ.

Απο Nero δεν ξερω, αν θες κατεβασα το προγραμμα που σου ειπα.

25 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Εχω το nero για εγγραφη dvd-cd.

Τι δεν καταλαβες απο την προταση : "Τα 10άρια τα κατεβάζεις απ' όπου θέλεις ή σαν iso και τα περνάς σε usb με το rufus ή σου ετοιμάζει το εργαλείο της ms το usb αν του το ζητήσεις." ??

Κατεβασε το ρημαδι το media creation tool της microsoft και θα επιλεξεις μεσω αυτου αν το θες σε iso/dvd/usb ....τα dvd πεθαναν εδω και κατι χρονια...τσιμπα ενα usb stick ετσι να βρισκεται :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...