touristen Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλημέρα σε όλους. Έχω βρει από γνωστό το Ipad Mini στην τιμή των 80 ευρώ. Θα το χρησιμοποιήσω σχεδόν αποκλειστικά για ebook reader. Άντε και κάνα youtube για κάνα βιντεάκι, τραγούδι κλπ. Είχα στο μυαλό μου αποκλειστικά την αγορά ενός ebook reader, αλλά κάτι η τιμή, κάτι το γεγονός πως το ipad είναι πιο "ανοικτό" σε διάφορα formats, με δελεάζει. Το ερώτημα είναι, επειδή είδα πως το μοντέλο είναι παλιό, αξίζει τα 80 ευρώ; Το μοντέλο είναι αυτό: https://www.gsmarena.com/apple_ipad_mini_wi_fi-5070.php Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos2586 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Με 512MB RAM ειναι για πολύ περιορισμένη χρήση. Με το ios 9.3.5 που ειναι η τελευταία αναβάθμιση που πήρε θα βρείς πολύ λίγες εφαρμογές να υποστηρίζονται... Youtube δεν υποστηρίζεται ας πούμε οπότε μόνο μέσω safari και θα κάνει 2 ώρες να σου φορτώσει ένα βίντεο.Καθαρά και μόνο για ebooks ίσως ναι να κάνει! Αν θές τη γνώμη μου βάλε άλλα τόσα και πάρε ενα mini 2 που ειναι η μέρα με τη νύχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 τπτ δεν αξιζει οταν ειναι παλιο Εχει βγει μινι 5 πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristen Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά Τελικά με βλέπω να επιμένω σε κάνα kindle ή κάνα παρόμοιο αξιόλογο ebook reader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα