achilleras Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω Ferric Chloride? (Χλωριούχος σίδηρος ονομάζεται στα ελληνικά και ο τύπος του ειναι FeCl₃) Για αγορά από Ελλάδα ενδιαφέρομαι λόγο αμεσότητας Δεν μπορώ να βρω άκρη εγώ στο ψάξιμο
paylidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Εάν το θέλεις για χρήση φαρμακευτικού τύπου (πχ αιμοστατικο) βρίσκεις στα φαρμακεία. Για άλλες χρήσεις (από περιέργεια τι;) σε εταιρείες που πουλάνε χημικά αναλώσιμα
achilleras Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέλω για να κάνω metal etching ( χάραγμα μπορείς να το πεις σε μεταλο) Νομίζω η φαρμακευτική δεν θα με βοηθούσε. Στο νετ έχουν ενα δοχείο και τα πετάνε μέσα ώστε να τα φάει το χημικό Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από achilleras
paylidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μάλλον θα βρεις αυτό που ψαχνεις σε εταιρείες με χημικά τοτέ
Fubar.gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 acdcshop.gr Απο φυσικα καταστήματα εχει ο Φανος στη Κάνιγγος
achilleras Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα στο site του. Μήπως έχεις σύνδεσμο γιατί μάλλον δεν το πολύ έχω με το νετ?
Fubar.gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Κανονικα ηταν στα χημικα για πλακετες, αλλα τωρα δεν το βλεπω http://www.acdcshop.gr/pcbetchingchemicals-c-88_103.html Παλιά είχαν όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών για την αποχάλκωση PCB, αλλά τώρα το έχουν βγάλει απο τα eshop τους ή είναι μή διαθέσιμο. Μάλλον έχει καταργηθεί.
kallair Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 http://www.feri-tri.gr/τριχλωριουχοσ-σιδηροσ για παρε ενα τηλεφωνο εδω μπας κ βρεις τπτ. Google is ur friend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα