geodrako Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.tomorrowland.com/en/unite-greece/el/welcome ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! 😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από geodrako 3
geodrako Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, JMc7 είπε ειμαι μεσα. ναρκωτικα που θα παρουμε ; χαχαχαχαχαχ Τι να σου πω? Δεν έχω πάρει ποτέ και ούτε ενδιαφέρομαι! 😛😛😛😛
Dantε Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλα και εγω ενθουσιαστηκα μολις το ειδα,αλλα μετα πηρα πρεφα οτι θα ειναι βιντεο οθονη με Live συνδεση στο Βελγιο.] Να δωσω 40Ε για να βλεπω μεσω οθονης,no thanks. Καλυτερα να τα βαλω στην ακρη ,να μαζεψω να παω βελγιο απευθειας. 1
markoliaz Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 μερικοι artist θα ειναι live πανω στα decks οπως Armin Van Buuren. τα υπολοιπα πισω γιγαντο-οθονη. 1
Dantε Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, markoliaz είπε μερικοι artist θα ειναι live πανω στα decks οπως Armin Van Buuren. τα υπολοιπα πισω γιγαντο-οθονη. Οτι θα ειναι live στην αθηνα ο armin van buuren? Εγω παντως στη σελιδα του event ,ειδα οτι live εδω,θα ειναι μονο εγχωριοι dj. Εκτος και εαν αλλαξε ιθαγενεια τωρα τελευταια
markoliaz Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 γιατι σου φενεται περιεργο? πολλοι διασημοι djs ερχονται στην αθηνα και γενικα ελλαδα καθε χρονο, ο armin καθε καλοκαιρι παιζει στην μυκονο.επισης αν μπεις στο site του το εχει στα upcoming gigs. 27 july unite with tommorowland athens.
Sanjuro Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, markoliaz είπε μερικοι artist θα ειναι live πανω στα decks οπως Armin Van Buuren. τα υπολοιπα πισω γιγαντο-οθονη. Α, ώστε έτσι. Και αναρωτιόμουν τι σημαίνει το "live" δίπλα σε κάτι ονόματα στο add 2019. Μάλλον οι άλλοι και σε εκείνο το φεστιβάλ είναι με αναμετάδοση;;
markoliaz Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 οχι, το live στα festival σημαινει οτι θα παιξουν live τα δικα τους tracks, οποιος δεν γραφει live τοτε παιζει dj set. αλλο να παιζεις τα δικα σου δηλαδη και ακυκλοφορητα tracks και αλλο να παιζεις dj set δηλαδη αυτα που ειδη εχουν κυκλοφορησει...
Dantε Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, markoliaz είπε γιατι σου φενεται περιεργο? πολλοι διασημοι djs ερχονται στην αθηνα και γενικα ελλαδα καθε χρονο, ο armin καθε καλοκαιρι παιζει στην μυκονο.επισης αν μπεις στο site του το εχει στα upcoming gigs. 27 july unite with tommorowland athens. Οταν το κοιταξα προχθες στις 15,δεν εγραφε για τον armin van buuren ,αλλα μονο για εγχωριους djs.Αρα τον προσθεσαν μετα.Ισως να αξιζει τοτες.
Mamaju Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς μου προέκυψε υποχρέωση και δεν θα μπορέσω να πάω.εχω 2 εισιτήρια. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μηνυμα, τα πουλαω...
ermakis1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 γεια σας παιδια εχω αγορασει ηλεκτρονικα εισητηριο για το event αλλα λογω απροοπτου προβληματος δυστυχως δε θα μπορεσω..θελει μηπως καποιος να το αγορασει απο εμενα;μη πανε και τσαμπα 45 ευρω;(μπαινεις πιο γρηγορα απο το να το αγοραζες εκει και θα το δωσω 5-10 ευρω πιο λιγα..στην αναγκη)
donblunts Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Θα επιλέξει o Van Buuren Ελλάδα αντί Βελγίου, με 15 γήπεδα κόσμο.. Περιμένετε εσείς να τον δείτε live.. αναμετάδοση
markoliaz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, donblunts είπε Θα επιλέξει o Van Buuren Ελλάδα αντί Βελγίου, με 15 γήπεδα κόσμο.. Περιμένετε εσείς να τον δείτε live.. αναμετάδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα