Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ciyo είπε

πως εξηγεις οτι ο ανατολικοθεσσαλονικιος δεν εχει παει ποτε στη ζωη του δυτικα, και οτι ο δυτικοθεσσαλονικιος καθε λιγο παει ανατολικα για οτιδηποτε 

Δεν ισχύει αυτό που λες. Σιγά που πάμε συνεχώς εκεί. Παρόλο που είναι πιο αναβαθμισμένα στα ανατολικά. Νεάπολη μένω από πάντα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, μια χαρά περιοχή είναι και κοντά στο κέντρο. Καφετέριες έχει δίπλα στη Πολίχνη, γυμναστήρια, σχολεία έχουμε μπόλικα, γήπεδο μεγάλο για τρέξιμο έχουμε, ocean pool για το καλοκαίρι εχουμε. Εγώ είμαι καλυμμένος.

Επεξ/σία από Asevastos
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαχα ναι έχω πάει mad gym 3 φορές. Γυμνάστριες, ρεσεψιονίστ, αθλούμενες πολύ ωραία πράγματα αλλά πέφτει λίγο μακριά από εμένα που είμαι προς συκιές και βαριόμουν να περπατάω ως εκεί (είχα κερδίσει 4μηνη συνδρομή).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπου και να πας στην πόλη ενα πράγμα συνειδητοποιείς. 

Η πόλη μας δυστυχώς έχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς, και αυτοί που μένουν σε αυτή. Κατοικείται από ανθρώπους που δεν αγαπούν τη πόλη τους/μας. Και το αναφέρω γιατί οι πολίτες με την αδιαφορία, την συμπεριφορά και το μίσος για την πόλη τους είναι που χαλάνε την εικόνα της σε κάθε γειτονιά/συνοικία/δήμο . Από σκουπίδια εκτός κάδων, από παρκαρίσματα επάνω σε πεζοδρόμια, από γκραφίτι, από κομμένα φυτά σε πάρκα, από από από. Και όταν βλέπεις σαν Αρχή σε μια περιοχή οτί οι άνθρωποι εκεί δεν θέλουν να βελτιώσουν την ζωή και την εικόνα της περιοχής τους , δυστυχώς κατεπέκταση δεν θα ασχοληθούν ούτε με την αναβάθμιση των περιοχών. Και δυστυχώς έτσι καταλήγουμε να λέμε οτι Δυτικά μηχ μηχ ρωσομπλιέτ και γκέτο, κλπ κλπ 

Κατά τα άλλα προσωπικά μου αρέσει η γειτονιά στην Ρωμαϊκή αγορά και σαφώς η Νέα Παραλία. Εγώ μένω Μπότσαρη κάτω από την Κ.Καραμανλή και μου αρέσει. Αγανακτώ βέβαια στο παρκάρισμα....

Ίσως μετά τα 35 , οικογένεια κλπ σκεφτώ για Πυλαία, Καλαμαριά κλπ ήσυχα μέρη. 

Επεξ/σία από Adon1s
  • Like 4
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Stamos_polixniotis99 είπε

Δηλαδή εσύ τι διαφορές βρίσκεις μεταξύ Τούμπας και Ευόσμου; Γιατί έχω φίλους και φίλες που μένουν/εργάζονται Εύοσμο και μου λένε τα καλύτερα. Δηλαδή μιλάτε για την τούμπα λες και είναι πανόραμα ξέρω εγώ. Σχεδόν κάθε μέρα είμαι Εύοσμο και μια χαρά περιοχή είναι με τις καφετέριες της, τον κόσμο της, την πλατεία Ευόσμου που είναι γεμάτη κόσμο. Άσε που κυκλοφορείς άνετα Εύοσμο 5 τα χαράματα και δε φοβάσαι μη σε κλέψουν. Δεν υποβαθμίζω την τούμπα απλά λέω ότι σαν περιοχή δεν είναι τόσο γαμάτη όσο την περιγράφετε. Εγώ περισσότερη ασφάλεια ένιωθα/νιώθω στον Εύοσμο παρά στην Τούμπα. Ειδικά όταν παίζει ο μπαοκ φοβάμαι να κυκλοφορήσω τούμπα. Όλη η θύρα 4 πρεζάκηδες είναι. Αλλά κι ο Εύοσμος δεν είναι Δενδροπόταμος ή Διαβατά σε καμία περίπτωση. Επειδή τυχαίνει να σπουδάζω στα ΤΕΙ της Σίνδου λέω ότι η Σίνδος έχει γεμίσει πολλούς μουσουλμάνους μετανάστες την τελευταία 5ετια με το μεταναστευτικό. Ο Εύοσμος δεν έχει μουσουλμάνους μετανάστες να μένουν εκεί (μπορεί να πετύχεις μουσουλμάνους μετανάστες τόσο στον Εύοσμο όσο και στην Τούμπα αλλά πάνε βόλτα εκεί, δε μένουν εκεί αλλά σε δομές φιλοξενίας ή σε χοτ-σποτ). Ούτε γύφτους/ρωσοπόντιους ξέρω πολλούς να μένουν στον Εύοσμο. Κι αν μένουν, μένουν στα σύνορα με Κορδελιό ή κοντά στον περιφερειακό δηλαδή πιο κοντά στη Νικόπολη. Στην Τούμπα έχω πετύχει μαντηλοφορεμένες μουσουλμάνες μετανάστριες αλλά και Πακιστανούς (οι οποίοι προφανώς πήγαν να δουν τον μπαοκ). Στον Εύοσμο ποτέ δεν έχω πετύχει μουσουλμάνους/ες. Μάλιστα ο Εύοσμος μου αρέσει τόσο πολύ που σκέφτομαι να μείνω εκεί όταν μεγαλώσω λίγο ακόμη.

Μία μέρα διαμονής στο σπίτι μου και θα πάρεις πτυχίο στη ρώσικη γλώσσα.Μένω στον πρασινο κήπο από πίσω,ούτε σύνορα είναι ούτε Δενδροπόταμος.Το ότι πηγαίνεις στην πλατεία που είναι όλα τα καφέ λογικό είναι να μην βλέπεις τα άσχημα.
Για δοκίμασε να περπατήσεις 5 τα χαράματα όχι στην Καραολή που είναι κεντρικός αλλά στα στενάκια γύρω από το σπίτι μου που ο φωτισμός είναι επιπέδου αναπτήρα και τα λέμε.
Οι ρωσομπόντ είναι μεν οικογενειάρχες αλλά έχουν κατέβει από τα βουνά και νομίζουν πως συνεχίζουν να ζούνε εκεί φωνάζοντας λές και δεν υπάρχει αύριο.Κάθονται στα μπαλκόνια σαν τις κυράτσες (μην ανάψουν κλιματιστικό,είναι περιτό έξοδο) και πιάνουν κουβέντα στη διαπασών με όποιον περνάει από κάτω.
Χώρια που κάθε τόσο φιλοξενούν λοιπούς συγγενείς από τη Μητε΄ρα Ρωσία και γίνεται κοινόβιο,τότε να δεις γλέντια.
Βέβαια βρήκα το κολπάκι για τους από πάνω και τους κόβω λίγο,με το που αράζουν στο μπαλκόνι και ξεκινάνε οι απείρου κάλους συζητήσεις σε επίπεδο οπαδών ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ξεκινάνε οι Μετάλικα να γρατζουνάνε στη διαπασών

• Like 4
Δημοσ.

Καλαμαρια που μενω στην περιοχη ''αγιος ιωαννης'' ειναι μια χαρα, ησυχα, καθαρα σχετικα.

Δυτικα στην Μοναστηριου που ειναι η εργασια μου, τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα και πρακτικα καθε στενακι που στριβεις και καθε 100m που περπατας πανω στην μοναστηριου, γιαννιτσων και στην αισωπου ειναι μια αλλη χωρα, ξεκινας με κινα, περνας ινδια, γεωργια, πακισταν και στο βαθος δεντροποταμος, που btw πλεον δεν ειναι το χειροτερο μερος της πολης, η μοναστηριου βραδι ειναι by far χειροτερη και οχι τιποτα αλλο εχει και ξενοδοχεια που παει ξενος κοσμος, που δεν εχει ιδεα που προσγειωθηκε.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agrio.imeros είπε

Από την εποχή του Παρασίδη έχω να ακούσω(διαβάσω) τέτοια χωρατά.
Χαιρετισμούς στον κιτρινόμαυρο Εύοσμο...  :lol:

Νταξ ,σπάνια ακούς τέτοιες ανώριμες απόψεις ,μάλλον λόγο νεαρού ηλικίας η μυαλου

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ciyo είπε

σε μεζονετα μενεις? εκει δεν εχει πολλες οικοδομες

Σε πολυκατοικία μενω και έχει πολλές, συνήθως μέχρι 4-5 όροφοι και συνήθως οροφοδιαμερισματα. Γενικά δεν είναι πυκνοκατοικημενη περιοχή.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Stamos_polixniotis99 είπε

Όλοι παοκτσηδες δεν είναι οι ρωσοποντιοι; γιατί μόνο κάτι τέτοιους έχει για οπαδούς ο μπαοκ. Γυφτους και ρωσοποντιους. Όλος ο υπόλοιπος Εύοσμος είναι του Άρεως. Και γενικά στη Θεσσαλονίκη θα πετύχεις σοβαρούς οπαδούς του ΠΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, του Μακεδονικού Ευκαρπίας αλλά και άλλων τοπικών ομάδων (πχ εγώ είμαι Φοίνικας Πολίχνης μόνο και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις άλλες ομάδες). Σπάνια όμως θα βρεις σοβαρό οπαδό του μπαοκ. Οι περισσότεροι είναι ουγκανοι. 

Και υπόψιν δεν είμαι Αρειανός. 

Καταρχήν μάθε να διαβάζεις και κυρίως να κατανοείς αυτά που διαβάζεις,έγραψα "συζητήσεις επιπέδου οπαδών ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ" και εννοώ σε ένταση και το ότι μιλάνε όλοι ταυτόχρονα χωρίς να καταλαβαίνει ο ένας τι λέει ο άλλος.Σε κανένα σημείο δεν ανέφερα τα χρώματα του Ευόσμου,προσωπικά χέστηκα τι οπαδούς και σε ποιά ποσοστά υπάρχουν στην κάθε περιοχή.Τέτοια τετράποδα ζώα υπάρχουν παντού.
Και σε πληροφορώ πως οι ρωσοπόντιοι χέστηκαν ακόμη περισσότερο για τις ομάδες,άλλα πράγματα τους ενδιαφέρουν.
Και όπως σου έγραψα ο Έυοσμος και οι Αμπελόκηποι είναι γεμάτοι από δαύτους.Εσύ πιάστηκες από την πλατεία και τα καφέ που εκεί το μόνο που θα δεις είναι νύφες και κλαρινογαμπρούς και με ένα καφεδάκι που θα πιείς εκεί έχεις και άποψη.
Δοκίμασε να κάνεις καμιά βόλτα στα στενάκια πάνω ή κάτω από την Καραολή και όχι μόνο μία φορά σαν τουρίστας αλλά σαν μόνιμος κάτοικος που σημαίνει αρκετά συχνά και τότε έλα να μου πεις.
Τα καρτέρια που έχω πετύχει σε σκοτεινές γωνίες δεν μπορείς να τα φανταστείς.
Ένα βράδυ πέτυχα ένα και στην είσοδό μου κι ευτυχώς που ήμασταν 4 άτομα και τους είδαμε νωρίς κι αρπάξαμε ξύλα και τους πήραμε στο κυνήγι για λίγο ίσα ίσα για να φύγουν.

Δημοσ.

@Silok δεν ξερει τι του γινεται ,ξερει καποιος που πηγε καποιες φορες για καφε στην πλατεια και δεν ξερω εγω που εμενα 10 χρονια εκει η καποιος που μενει εκει ,χτες πηγα στο αγαπημενο και γνωστο πατσατσιδικο στην μεγαλου αλεξανδορυ και περνουσε κοσμος,ελληνικα δεν ακουσα ,οι περισσοτεροι με κατι φορμες και αθλητικα μιας αλλης εποχης (ρωσοποντιοι ) και για πρωτη φορα ειδα τοση μαντηλα ,ok στο il posto η στο u bar δεν θα τα δεις αυτα ,ακομα και να περασουν απο εξω  αλλα πραγματα παρατηρεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποβαθμισμένο κατά πολύ το κέντρο της θεσσαλονικης, ειδικά τελευταία τέσσερα χρονια με τους λάθρομετανάστες. Έρχεται ο τουριστας και βλέπει τριτοκοσμικους και μαντήλα, κρίμα για την πόλη. Ποιος θα το φαντάζονταν κάτι τέτοιο το 2002-2008 που σπουδαζα στην πολη

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Federacion είπε

Πάντως τα ρατσιστικά ποστ πάνε κι ερχονται χαλαρά εδώ, έτσι;

καλος τον ανθρωπιστη

3 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Υποβαθμισμένο κατά πολύ το κέντρο της θεσσαλονικης, ειδικά τελευταία τέσσερα χρονια με τους λάθρομετανάστες. Έρχεται ο τουριστας και βλέπει τριτοκοσμικους και μαντήλα, κρίμα για την πόλη. Ποιος θα το φαντάζονταν κάτι τέτοιο το 2002-2008 που σπουδαζα στην πολη

true 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Federacion είπε

Πάντως τα ρατσιστικά ποστ πάνε κι ερχονται χαλαρά εδώ, έτσι;

Εγώ λέω να το αναφέρεις στο Δημητρά και στο Παρατηρητήριο του, να κάνετε μια μήνυση βρε αδερφέ, που κάποιος τόλμησε να πει οτι βλέπει Ρωσοπόντιους και λαθρομετανάστες σε γειτονιές της Θεσ/νικης. 

• Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...