Joanna29 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Που να δεις πως κλαις για το παρκιγκ αν μένεις εκτος και πρέπει να πας κεντρο. Κεντρο και παλι κεντρο παιδες!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε Δεν είχα ιδέα! Κάποτε μέναμε Αθήνα (90 - 94) αλλά μένα με βόρεια, Νέα Πεντέλη. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα... και επειδή για δουλειά κατέβηκα και η δουλειά είναι στο κέντρο είπα να βρω κάτι εκεί κοντά και όλα έγιναν μέσα σε ένα ΣΚ. Οπότε δεν έκανα την τρελή ψακτική γιατί είπα ότι κλείνω αυτό στα γρήγορα και παράλληλα ψάχνω για κάτι καλύτερο. Έτσι ανα τακτά διαστήματα ψάχνω αλλά πέραν του ότι έχουν ανέβει στον θεό οι τιμές λόγο Air BnB, τα σπίτια είναι τραγικά. Παλιατζούρες του κερατά.. και το αστείο είναι ότι οι συνάδελφοι μου γουστάρουν περιοχές όμως μεταξουργείο εξάρχεια κυψέλη. Τους αρέσει οι αρχετεκτονική τους... Ρε να την βράσω την αρχιτεκτονική αν δεν μπορώ να ζήσω μέσα! Προτιμώ το σπίτι μου να μοιάζει εξωτερικά με το (αντικειμενικά πιο άσχημο κτίριο στην ελλάδα που είναι στον Εύοσμο - το καράβι-) παρά να έχω "αισθητική". Κλασικό λάθος όσων έρχονται στην Αθήνα απο άλλη πόλη στην Ελλάδα. Να κοιτάνε που είναι κοντά σε δουλειά/πανεπιστήμιο και να μένουν εκεί αγνοώντας την περιοχή. Κάποτε οι φοιτητες του ΟΠΑ έμεναν όλοι στο βόθρο των Πατησίων, τώρα έμαθαν όμως και μετακόμισαν σε περιοχές με μετρό. Υπάρχει όντως κόσμος που έχει την τρέλα του και του αρέσουν κάτι τέτοιες συνοικίες, είναι συνήθως αυτοί που ψωνίζουν βιολογικά λαχανικά, βγαίνουν σε εναλλακτικά μαγαζιά κ.ο.κ. Απαντάται πολύ αυτή η φυλή στην Αθήνα. Εγώ δε θα έμενα ποτέ σε τέτοια παρότι γενικά δεν είμαι αρνητικός με το κέντρο της Αθήνας σα τόπο διαμονής. Απλώς πιστεύω πως οι καλές περιοχές του κέντρου είναι ακριβές, και λόγω AirBnb, οπότε αν δεν αντέχει η τσέπη κάποιου, καλύτερα να μείνει αλλού και να χρησιμοποιεί μετρό. Αν κάποιος για παράδειγμα δουλεύει στα πέριξ της Ομόνοιας, πολύ καλύτερα να μείνει Περιστέρι, Αιγάλεω ή Ν. Ιωνία απο το να μείνει στα Πατήσια επειδη "ειναι κοντά" Τέλος το off-topic για Αθήνα γιατί εδώ το θέμα είναι η Θεσσαλονικη. 1
A.D. Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Joanna29 είπε Που να δεις πως κλαις για το παρκιγκ αν μένεις εκτος και πρέπει να πας κεντρο. Κεντρο και παλι κεντρο παιδες! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο Ζωής. Καλό είναι που διαφέρουμε ο ένας με τον άλλον. 🙂
suedehead Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αθηναιος (Αιγαλε Λιούμη) από το 2006 μένω σύνορα Νεάπολη - Πολιχνη , περιοχή στρεμπενιωτη. Έχω δίπλα μου ότι θέλω : γήπεδο για τρέξιμο, κούνιες για τα παιδιά, πάρκα, δημοτικό, Γυμνασιο, λύκειο, παιδικό σταθμό, πράσινο, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά για ποτό και καφέ, αγορά και το κέντρο δίπλα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, δεν συμφωνώ πολλές φορές με την αισθητική αλλά δεν παντρεύτηκα την περιοχή. Ξένους έχει, έπι το πλείστον οικογένειες. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από suedehead 1
tsipakis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 θελω ξενοδοχειο κεντρο θεσσαλονικης 3* η 4* με δικο του παρκινγκ . Ψαχνω δε βλεπω κατι ουτε το electra palace εχει δικο του υπαρχει κατι ; Στις 19/4/2019 στις 10:32 ΜΜ, mylo είπε Φίλος που μένει εκεί με είπε πως οι περισσότερες οικοδομές είναι παλιές και τα ενοίκια ακριβά εκεί οικοδομη λεμε την πολυκατοικια υπο κατασκευη
fylatos Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, tsipakis είπε θελω ξενοδοχειο κεντρο θεσσαλονικης 3* η 4* με δικο του παρκινγκ . Ψαχνω δε βλεπω κατι ουτε το electra palace εχει δικο του υπαρχει κατι ; οικοδομη λεμε την πολυκατοικια υπο κατασκευη Δες το queen Olga έχει χώρο δικό του
archer100 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, tsipakis είπε θελω ξενοδοχειο κεντρο θεσσαλονικης 3* η 4* με δικο του παρκινγκ . Ψαχνω δε βλεπω κατι ουτε το electra palace εχει δικο του υπαρχει κατι ; Το mediteranean εχει δικο του Parking αλλα ειναι 5* Πολυ καλη επιλογη ειναι το ASTORIA διπλα ακριβως, δεν ξερω αν εχει parking αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις στα περιξ προς τα δικαστηρια, αφου αρχιζει να ερημωνει απο εκεινο το σημειο και μετα. Ειχα μεινει παλια και ειμαι πολυ ικανοποιημενος Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από archer100
slk200gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tsipakis είπε θελω ξενοδοχειο κεντρο θεσσαλονικης 3* η 4* με δικο του παρκινγκ . Ψαχνω δε βλεπω κατι ουτε το electra palace εχει δικο του υπαρχει κατι ; οικοδομη λεμε την πολυκατοικια υπο κατασκευη Στην θεσσαλονίκη οικοδομή τη λέμε και μετά την κατασκευή Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από slk200gr 1
The_Judas Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mylo είπε Αν μένεις κέντρο και δουλεύεις Σίνδο ή προς θερμή, περιοχές δλδ που δε πας με λεωφορείο και αναγκαστικά περνεις αμάξι τότε κλαις για το πάρκινγκ. Αν έχεις σήμα κατοίκου τα βγάζεις πέρα και στο κέντρο. Αν έχεις οικογένεια και 2-3 αυτοκίνητα, τότε το κέντρο δεν είναι επιλογή. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από The_Judas
mylo Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, The_Judas είπε Αν έχεις σήμα κατοίκου τα βγάζεις πέρα και στο κέντρο. Αν έχεις οικογένεια και 2-3 αυτοκίνητα, τότε το κέντρο δεν είναι επιλογή. Σε κάτι δρόμους όπως κασανδρου κλαις με σήμα, χωρίς δε το συζητάω....
Kmits Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις είδα αυτό το θέμα αν και αρκετούς μήνες αργότερα...Αθηναίος είμαι που αναγκαστικά μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη...οικογενειάρχης με δύο παιδιά...και έχουμε επιλέξει να μείνουμε Ωραιόκαστρο..Παλαιόκαστρο πιο συγκεκριμένα..η δουλειά μας θα είναι στο λιμάνι Θεσσαλονίκης...τι λέτε για αυτήν την περιοχή...εγκληματικότητα...κοινωνια..σχολεία..δραστηριότητες..και βέβαια κοστος θέρμανσης διοροφης μέζονετας με πετρέλαιο; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Kmits
leonidas_fs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kmits είπε Μόλις είδα αυτό το θέμα αν και αρκετούς μήνες αργότερα...Αθηναίος είμαι που αναγκαστικά μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη...οικογενειάρχης με δύο παιδιά...και έχουμε επιλέξει να μείνουμε Ωραιόκαστρο..Παλαιόκαστρο πιο συγκεκριμένα..η δουλειά μας θα είναι στο λιμάνι Θεσσαλονίκης...τι λέτε για αυτήν την περιοχή...εγκληματικότητα...κοινωνια..σχολεία..δραστηριότητες..και βέβαια κοστος θέρμανσης διοροφης μέζονετας με πετρέλαιο; Έμενε η αδερφή μου για 1,5 χρόνο εκει. Κόστος θέρμανσης να υπολογίζεις το λιγότερο 150-200ευρώ τον μηνα και οπωσδήποτε χειμερινά λάστιχα στο αυτοκίνητο (σοβαρά, εαν δεν έχεις παρε θα τα χρειαστείς)! Κατά τα άλλα μια χαρά είναι με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό, καλή κοινωνία και αρκετές επιλογές. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να πετάγεστε Εύοσμο/Κέντρο ή Cosmos (μέσω περιφερειακού). Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από leonidas_fs
giwfys Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, Kmits said: Μόλις είδα αυτό το θέμα αν και αρκετούς μήνες αργότερα...Αθηναίος είμαι που αναγκαστικά μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη...οικογενειάρχης με δύο παιδιά...και έχουμε επιλέξει να μείνουμε Ωραιόκαστρο..Παλαιόκαστρο πιο συγκεκριμένα..η δουλειά μας θα είναι στο λιμάνι Θεσσαλονίκης...τι λέτε για αυτήν την περιοχή...εγκληματικότητα...κοινωνια..σχολεία..δραστηριότητες..και βέβαια κοστος θέρμανσης διοροφης μέζονετας με πετρέλαιο; Πολυ καλη περιοχη θεωρειται. Θερμανση 200 πολυ λιγα μου φαινονται για χειμωνα αλλα εξαρταται και απο πολλους παραγοντες(ποσο ζεστο θελετε το σπιτι, τι μονωση εχει κτλ). Σιγουρα απο τα "κρυα" προαστια της πολης
Kmits Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Kmits είπε Μόλις είδα αυτό το θέμα αν και αρκετούς μήνες αργότερα...Αθηναίος είμαι που αναγκαστικά μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη...οικογενειάρχης με δύο παιδιά...και έχουμε επιλέξει να μείνουμε Ωραιόκαστρο..Παλαιόκαστρο πιο συγκεκριμένα..η δουλειά μας θα είναι στο λιμάνι Θεσσαλονίκης...τι λέτε για αυτήν την περιοχή...εγκληματικότητα...κοινωνια..σχολεία..δραστηριότητες..και βέβαια κοστος θέρμανσης διοροφης μέζονετας με πετρέλαιο; Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη για το Ωραιόκαστρο.. επίσης θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη άλλων Αθηναίων που μετακόμισαν Θεσσαλονίκη γενικά..πάντα με οικογένεια βέβαια..
slk200gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Έμενε η αδερφή μου για 1,5 χρόνο εκει. Κόστος θέρμανσης να υπολογίζεις το λιγότερο 150-200ευρώ τον μηνα και οπωσδήποτε χειμερινά λάστιχα στο αυτοκίνητο (σοβαρά, εαν δεν έχεις παρε θα τα χρειαστείς)! Με 200 ίσως να ζεστάνει τα μπάνια του αλήθεια τώρα υπάρχει μονοκατοικία που ζεσταίνεται με 200 ευρώ το μήνα? Εγώ μένω σε διώροφη μονοκατοικία 170 τετραγωνικά τι χρειάζομαι δύο με 2.300 λίτρα πετρέλαιο και με ενδοδαπέδια θέρμανση. Κατά τα άλλα Ωραιόκαστρο Παλαιόκαστρο είναι πάρα πολύ καλή περιοχή εμένα πέντε χρόνια αν ήταν να μείνω ξανά δυτικά εκεί θα πήγαινα 1 ώρα πριν, Stamos_polixniotis99 είπε Μένω Πολίχνη. Η περιοχή είναι γενικά καλή. Μην λέτε για τη δυτική Θεσσαλονίκη ότι είναι απαίσια. Όσοι λέτε για τη δυτική δεν έχετε ιδέα. Εντάξει μπορεί η Ανατολική να είναι ένα Τσικ πιο πλούσια ίσως αλλά μέχρι εκεί. Δε μιλάμε βέβαια για Δενδροπόταμο - Πανόραμα αλλά για απλές συνοικίες πχ Τούμπα - Εύοσμος δεν έχουν μεγάλη διάφορα. Ίδιο πράγμα είναι μη σας πω. Έλεος ρε φίλε είμαι τουμπιωτης μεγάλωσα εκεί,μετακόμισα κάποια στιγμή στον Εύοσμο όπου έμενα οκτώ χρόνια και μάλιστα σε καλό μέρος Αγίου Αθανασίου δίπλα στην πλατεία αλλά τι σχέση έχει η τούμπα με τον Εύοσμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις