Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που μενω ανατολικα περιοχη νεας παραλιας- μποτσαρη, δεν την πολυ παλευω πλεον. Ναι οκ τελεια να εχεις κοντα παραλια αλλα εχω μπουχτισει

Απιστευτα πυκνοκατοικημενα, παρκινγκ απλα εφιαλτικο, φασαρια

Πυλαια σκεφτομουν αλλα ειναι πολυ ακριβα. Για πευκα-ρετζικι τι αποψη εχετε?

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 minutes ago, sezebo said:

δε λεω οτι ειναι χαλια στα δυτικα, γιατι πραγματι αρκετοι αγορασαν σπιτι τον ευοσμο, σε νεες οικοδομες κλπ και ειναι οικογενιαρχες. ομως οταν υπαρχουν μεγαλες οικονομικες ανισότητες τοτε αρχιζει η παραβατικοτητα. στην ανατολικη θεσσαλονικη ξερεις οτι ο αλλος δε θα σε φερμαρει γιατι εχει να φαει και εχει και ενα πιατο φαι τουλαχιστον. δηλαδη ακομα υπαρχει ενα α επιπεδο ζωης (σιγουρα χειροτερο σε σχεση με 10 χρονια πριν)

Έτσι όπως το λες εγώ θα "φοβόμουν" να μείνω/κυκλοφορήσω ανατολικα, γιατί σίγουρα κάποιος δυτικός θα μου την "έπεφτε" επειδή δεν έχει να φάει. 

Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως το λέω.  :)

Δημοσ.

Ο ένας λέει Ωραιόκαστρο, ο άλλος Ευκαρπία, ο παραλλος κάτι χωρια τύπου Λητή. Ρε πάτε καλά; Ψυχολογικά να μην έχεις θα αποκτήσεις αν πας εκεί.  

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, mylo said:

Ο ένας λέει Ωραιόκαστρο, ο άλλος Ευκαρπία, ο παραλλος κάτι χωρια τύπου Λητή. Ρε πάτε καλά; Ψυχολογικά να μην έχεις θα αποκτήσεις αν πας εκεί.  

Eχεις παει ποτε ωραιοκαστρο?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται από το πως έχει συνηθίσει ο καθένας. Εμένα οτιδήποτε μακριά από το κέντρο μου φαίνεται σαν χωριό. Πόσο μάλλον κάτι περιοχές τύπου Λητή, όπου δεν έχω πατήσει ποτέ στη ζωή μου.

Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει ησυχία ή να του αρέσει να ζει σε μονοκατοικία, οπότε μπορεί και να του αρέσει.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, giwfys είπε

Eχεις παει ποτε ωραιοκαστρο?

Πες κάνα καλό μέρος γιατί θέλω να έρθω καμία φορά Ωραιόκαστρο, εστιατόριο κλπ

Επεξ/σία από sezebo
Δημοσ.

Καλά είναι και Νέα Κρήνη - Μίκρα. Όταν και εάν γίνει το μέτρο, έχει στάση, βρίσκεις πάρκινγκ, ήρεμη περιοχή με μαγαζιά, βόλτα Αρετσού (μαρίνα) παραλιακά κτλ. Σχετικά κοντά cosmos. 

Καλύτερα σπίτια από κέντρο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overpower είπε

Καλά είναι και Νέα Κρήνη - Μίκρα. Όταν και εάν γίνει το μέτρο, έχει στάση, βρίσκεις πάρκινγκ, ήρεμη περιοχή με μαγαζιά, βόλτα Αρετσού (μαρίνα) παραλιακά κτλ. Σχετικά κοντά cosmos. 

Καλύτερα σπίτια από κέντρο 

Φίλος που μένει εκεί με είπε πως οι περισσότερες οικοδομές είναι παλιές και τα ενοίκια ακριβά εκεί

Δημοσ.
20 minutes ago, sezebo said:

Πες κάνα καλό μέρος γιατί θέλω να έρθω καμία φορά Ωραιόκαστρο, εστιατόριο κλπ

Δεν έχει πολλά και καλά μαγαζιά διασκέδασης.

Πιο πολύ ησυχία έχει για να μείνει κάποιος. 

Επίσης αδικαιολόγητα ακριβά σπίτια. Εξαιρούνται όσα έχουν θέα και αξίζουν τα χρήματα τους. Όλα τα άλλα δεν. Καμιά διαφορά με άλλες περιοχές

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mylo είπε

Φίλος που μένει εκεί με είπε πως οι περισσότερες οικοδομές είναι παλιές και τα ενοίκια ακριβά εκεί

Ναι όσο πιο κοντά φοίνικα, τόσο χειρότερα (και εκεί που είναι οι εστίες του παμακ αν δεν κάνω λάθος). 

Απλά ανέφερα και Μίκρα για το μετρό και αν δηλώσω για ανατολικά της καλαμαριάς. Καλή περιοχή και σπίτι και εκεί προς Βενιζέλου, Όλγας, Αρετσού κτλ 

• Like 1
Δημοσ.

Πυλαια πλεον εχουν αγριεψει τα πραγματα, εχουμε περιστατικα κλοπων τα οποια δεν βλεπουν το φως της δημοσιοτητας.

Εχω προβληματιστει ιδιαιτερα με την συχνοτητα αυτων, τρεις αποπειρες σε μια εβδομαδα στην γειτονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πω και εγώ 2-3 πράγματα. Για αρχή Πανόραμα τους τελευταίους μήνες υπάρχει μία ομάδα ατόμων που έχει μαμηθεί να κλέβει τους πάντες. Κλασσικά χτυπάνε πόρτες να δούνε άμα είσαι μέσα και στο κάνουν καλοκαιρινό. Τουλάχιστον δεν προκαλούν πολλές ζημιές.. Επίσης αστυνομία δεν υπάρχει πλέον (έκλεισε το τμήμα, ήταν μλκς βέβαια αλλά υπήρχαν). Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν πλέον τόσοι νεόπλουτοι (φαλίρισαν) και αναλόγως που μένεις έχει και διάφορα πράγματα να κάνεις. Δεν είναι τραγικά μακριά από το κέντρο και έχει και σχετικά συχνά λεωφορεία.

Προς τα έξω που έμενα για αρκετά χρόνια (προς Ρύσιο/Τρίλοφο/Πλαγιάρι) είναι καλούτσικα αλλά έχει πολλούς Αλβανούς αν και οι άνθρωποι είναι κυρίως οικογενειάρχες και καταστηματάρχες.

Τον τελευταίο χρόνο που μένω περιοχή Ντεπώ-Ανάληψη μπορώ να πω είναι αρκετά καλά αν και συμφωνώ με κάποιον παραπάνω που είπε ότι είναι υπερβολικά πυκνοκατοικημένα και δεν έχει parking ούτε για πλάκα.. Φασαρία δεν έχω αν και είμαι σε κεντρικό δρόμο αλλά με καινούργια κουφώματα κτλ. Η παραλία δίπλα και γενικά έχει τα πάντα κοντά (super/καφε/φαρμακεία κτλ). Νιώθεις ασφάλεια πιστεύω και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα θέματα IMHO.

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.

Μπότσαρη παραλία, έχουν υπάρξει μέρες που ψάχνω 40 λεπτά+ για πάρκινγκ. Έχω πει σε 10 πάρκινγκ γύρω γύρω μέχρι 110€ για θέση, όταν έχουν να με ενημερώσουν, αλλά δεν έχουν ούτε για δείγμα. Είδα τώρα με τις διαγράμμισεις μονίμων κατοίκων ότι δρόμοι που είναι δεξιά αριστερά παρκαρισμένοι θα έχουν μόνο δεξιά πάρκινγκ. Που θα μπούμε ρε παιδιά τόσα αμάξια; Τα μισά ακριβώς; Φτιάξτε πρώτα πάρκινγκ και μετά κάντε ότι θέλετε. Ή πείτε αν δίνει ο άλλος 50-80€ το μήνα Φιξ θέση ξέρωγω.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω ενα διαμέρισμα για εκμετάλλευση (ενοίκιο) και ποτε δεν ξέρεις ισως να τύχει να ζησω και γω εκει κάποια στιγμη...

Σκεφτομουν για Νεα Παραλια/Μποτσαρη κοντά σε μελλοντική σταση μετρό και στην θάλασσα.

Ειναι καλες περιοχες ετσι;

Γυρω στα 60-70τμ ποσο θα νοικιαζοταν τον μηνα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...