Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/4/2019 στις 6:28 ΜΜ, Baator είπε

Μένω Νέα Παραλία και η δουλειά μου είναι δυτικά, προς Νεάπολη/Πολίχνη μεριά.

Με κάθε ειλικρίνεια, η διαφορά είναι τρομακτική. Αν δεν ήξερες, θα έλεγες πως ναι, είναι άλλη πόλη.

Αυτά που βλέπω καθημερινά εκεί, δεν τα έχω δει στην ζωή μου στα ανατολικά.

Δεν μπαίνω σε πολλές λεπτομέρειες για την εμφάνιση, την υγιεινή και την συμπεριφορά της τεράστιας πλειοψηφίας των ατόμων που συναντώ στην δουλειά,

απλά θα πω πως αν κάποιος πελάτης μπει σε μαγαζί στην Καλαμαριά π.χ. με σανδάλι λιωμένο, τρύπιο tshirt από βουλκανιζατέρ, μαύρες σόλες απ' την βρώμα, με νύχι που να 'χει να κοπεί κανά 4μηνο μίνιμουμ και που έχει να κάνει μπάνιο 2 βδομάδες, θα τον κοιτάνε όλοι σαν τρελό. Στην δουλειά το ζω 3-4 φορές την μέρα.

Κλεφτρόνια; Βρώμα στους δρόμους; Άπειροι Ρομά που σέρνουν τα σκουπίδια τους, ψάχνουν στους κάδους, μπαίνουν στα μαγαζιά 5-5 μπας και αρπάξουν κάτι; Πρεζάκια; ΑΠΕΙΡΑ πρεζάκια, άπειρα όμως, όχι "ρε συ αυτός παίζει να είναι χρήστης", μιλάμε για τελειωμένες καταστάσεις που λες αυτό θα μας μείνει στα χέρια εδώ μέσα, δεν μπορεί να περπατήσει.

Κάθε τρίτο μαγαζί συνεργείο για παπάκια ή που να πουλάει μεταχειρισμένα παπάκια/μηχανάκια και κάθε τέταρτο μπουγατσατσίδικο/καφέ στο χέρι. Αυτά βλέπεις μόνο.

Όχι ότι είναι παράδεισος ανατολικά και έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους, αλλά δυτικά με ανατολικά είναι μέρα με την νύχτα και μόνο για ακραίους οικονομικούς λόγους θα πήγαινα δυτικά.

Από την άλλη, και με συζητήσεις που έχω κάνει με παιδιά από εκείνες τις περιοχές, θα ακούσεις άλλα και πως αν είχανε την επιλογή δεν αλλάζανε το Κορδελιό με την Μπότσαρη.

Ίσως όπως συνήθισε είναι ο καθένας.

Πιο γραφικος και απο τα αγραφα... μεγαλωσα Πολιχνη 20 χρονια εμεινα εκει....  υπερβολες οσο δε παει. Ουτε εγω θα μπω σε λεπτομερεις αλλα αυτα που λες δεν ισχυουν με την καμια στο βαθμο που τα παρουσιαζεις. Φυσικα αυτα τα βλεπουν μονο οι μπρουκληδες που μενουν ανατολικα. Εμεις δυτικα δε τα βλεπουμε ετσι σιγουρα... Πρεζονια στο οκανα στη σταυρουπολη, Πολιχνη Νεαπολη εχω να δω παρα πολλα χρονια...

Γυφτους εχει παντου. Απλυτους; Αστειο οπως το παρουσιαζεις, σα να λες ενας στους 3-4-5 ειναι ετσι...

Αφφερεγυος τελειως , με καθε ειλικρινια εισαι fake news και στο επιβεβαιωνει ο φιλος σου απο Κορδελιο ;)

Στις 17/4/2019 στις 5:40 ΜΜ, DrFreeman είπε

Σοβαρολογείς τώρα; Πως του ήρθε να κάνει κάτι τέτοιο; 🤣🤣🤣

Τα είπες όλα φίλε. Αυτό ακριβώς.

Βέβαια το κέντρο της Θεσσαλονίκης ανατολικά του Βαρδάρη δεν είναι τόσο άσχημο όσο το κέντρο των Αθηνών. Και πάλι όμως θα προτιμούσα μία κοντινή περιοχή στο κέντρο από τα ανατολικά (π.χ. Φάληρο). Φθηνότερα και καλύτερα - παραμένοντας σε απόσταση βαδίσματος.

Ναι, και το Περιστέρι με το Χαλάνδρι στην ίδια πόλη είναι...

Καλή είναι - όμως πολύ μακρία αν οι δουλειές και οι εν γένει δραστηριότητες σου είναι στο κέντρο (ή έστω στο πολεοδομικό συγκρότημα)

Είναι ωραία για καφεδάκι, φαγητό και βόλτα - ειδικά το καλοκαίρι!

Τρελη διαφορα το περιστερι με το χαλανδρι, τι να σου πω. Χαβουζα μικρη με μεγαλη.

Επεξ/σία από tsakonas
  • Like 3
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsakonas είπε

Αφφερεγυος τελειως , με καθε ειλικρινια εισαι fake news και στο επιβεβαιωνει ο φιλος σου απο Κορδελιο ;)

ναι μωρε καμια διαφορα απο καλαμαρια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, slk200gr είπε

ναι μωρε καμια διαφορα απο καλαμαρια

Στις 17/4/2019 στις 11:06 ΠΜ, tsakonas είπε

Το θεμα ειναι που δουλευεις... εαν ειναι να ταξιδευεις καθε μερα απο την μια ακρη στην αλλη δεν αξιζει.

Δυτικα ειναι μια χαρα μην ακους πολλα , κοιταξε μονο δουλεια, αποσταση και μπατζετ. 

Ανατολικα σιγουρα ειναι καλυτερα αλλα οχι τοσο τεραστια διαφορα οσο την παρουσιαζουν καποιοι... ιδια πολη ειναι ...

Μαθε να διαβαζεις

Δημοσ.
20 minutes ago, tsakonas said:

Τρελη διαφορα το περιστερι με το χαλανδρι, τι να σου πω. Χαβουζα μικρη με μεγαλη.

Kαλά μη λέμε κι ότι θέλουμε...😎

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsakonas είπε

Μαθε να διαβαζεις

μαθε να εισαι αντικειμενικος ,γελανε και οι καδοι με αυτα που γραφεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

μαθε να εισαι αντικειμενικος ,γελανε και οι καδοι με αυτα που γραφεις

τοσο οσο εσυ; εσυ εισαι καδος; ρε τσακαλε εσυ εχεις slk200 και μενεις ανατολικα, θα μου πεις εσυ για αντικειμενικοτητα;

Γελανε οι καδοι οντως :D .

Ελα ειπες την μπουρδα σου, πηρες την απαντηση σου, απο δω παν και αλλοι.

Μαθε να διαβαζεις και ασε το προλογο σε μενα.

Επεξ/σία από tsakonas
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsakonas είπε

τοσο οσο εσυ; εσυ εισαι καδος; ρε τσακαλε εσυ εχεις slk200 και μενεις ανατολικα, θα μου πεις εσυ για αντικειμενικοτητα;

Γελανε οι καδοι οντως :D .

Ελα ειπες την μπουρδα σου, πηρες την απαντηση σου, απο δω παν και αλλοι.

Μαθε να διαβαζεις και ασε το προλογο σε μενα.

μηπως να διαβαζες καλυτερα εσυ?γιατι τα γραφω στην αρχη,τουμπιωτης ειμαι αλλα 10 χρονια μεχρι που αγορασα σπιτι στο χωριο εμενα ευοσμο ,ασε με να εχω αποψη και για τα 2 μερη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, slk200gr είπε

μηπως να διαβαζες καλυτερα εσυ?γιατι τα γραφω στην αρχη,τουμπιωτης ειμαι αλλα 10 χρονια μεχρι που αγορασα σπιτι στο χωριο εμενα ευοσμο ,ασε με να εχω αποψη και για τα 2 μερη

αποψεις εχουμε ολοι.... αρα εσυ μου λες οτι Τουμπα με Ευοσμο τρελη διαφορα... ενταξει παω πασο, θα γελασω μεθαυριο οταν παω στο γηπεδο καιρο εχω να παω Τουμπα, λογικα θα εχει γινει σα το Πανοραμα ( το οποιο ειναι το μονο που εξαιρειται για μενα, ολα τα αλλα τα ιδια σκατα ειναι σαυτην την πολη.)

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsakonas είπε

αποψεις εχουμε ολοι.... αρα εσυ μου λες οτι Τουμπα με Ευοσμο τρελη διαφορα... ενταξει παω πασο, θα γελασω μεθαυριο οταν παω στο γηπεδο καιρο εχω να παω Τουμπα, λογικα θα εχει γινει σα το Πανοραμα ( το οποιο ειναι το μονο που εξαιρειται για μενα, ολα τα αλλα τα ιδια σκατα ειναι σαυτην την πολη.)

εγω μεγαλωσα τουμπα,εμενα 6 χρονια καλαμαρια και 10 χρονια ευοσμο και η αποψη μου δεν σου κανει ,εσυ θα πας στο γηπεδο της τουμπας να δεις το ματσακι και η αποψη που θα σχηματισει για την περιοχη ειναι εμπεριστατωμένη ,αντε καλα

Spoiler

Spoiler

Δημοσ.

Αλλο ειπα αλλα οκ , εχεις δυσκολια στην αναγνωση- κατανοηση , δεκτο.

Το ματς περιμενω για να σχηματισω  αποψη για την Τουμπα......

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tsakonas είπε

ρε τσακαλε εσυ εχεις slk200 και μενεις ανατολικα, θα μου πεις εσυ για αντικειμενικοτητα;

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Θα έπρεπε να έχει fiat panda για να είναι "αντικειμενικός";

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmirko15 είπε

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Θα έπρεπε να έχει fiat panda για να είναι "αντικειμενικός";

το αφησα ασχολιαστο ,απλα ο τυπος επιβεβαιωνει αθελα του τον κανονα

Δημοσ.

Οντως, καμια σχεση δεν εχει ο τυπος που μενει ανατολικα και κυκλοφορει με μερσεντες, με τον τυπο που μενει δυτικα με φιατ.

Ο μεν βλεπει τα δυτικα σα ζουγκλα και ο δε τα ανατολικα σαν το μπεβερλι χιλς .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, tsakonas said:

Οντως, καμια σχεση δεν εχει ο τυπος που μενει ανατολικα και κυκλοφορει με μερσεντες, με τον τυπο που μενει δυτικα με φιατ.

Ο μεν βλεπει τα δυτικα σα ζουγκλα και ο δε τα ανατολικα σαν το μπεβερλι χιλς .

Γιατί πρέπει να πάμε στα άκρα; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Απλούστατα, οι ανατολικές περιοχές της πόλης είναι σαφώς ανώτερες από τις δυτικές (από άποψη ποιότητας ζωής). Ούτε Beverly Hills, ούτε ζούγκλες.

(Για το Δενδροπόταμο θα κανω μια εξαίρεση: είναι ζούγκλα)

Επεξ/σία από DrFreeman
typos
Δημοσ.

Αυτο ακριβως ... η αληθεια ειναι καπου στη μεση , ουτε δυτικα ειναι τραγικα οπως λενε καποιοι , ουτε ανατολικα ειναι τελεια...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...