DrFreeman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To Iσλαμ είναι πρωτίστως πολιτικό/νομικό σύστημα. Οι πιστοί μουσουλμάνοι δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να ενσωματωθούν - άλλωστε αυτό θα σήμαινε πως αποδέχονται την ανωτερότητα του κοσμικού κράτους και των νόμων του έναντι της σαρίας. Ελάχιστοι είναι οι μουσουλμάνοι που θα αποδεχθούν κάτι τέτοιο - κι αυτοί με βαριά καρδιά και αμφιβολία. Παράλληλα, η δεύτερη γενιά μουσουλμάνων στην Ευρώπη αποδεικνύεται πιο σκληροπυρηνική από τους πατεράδες τους. Στο δια ταύτα: τον μουσουλμάνο που θα υιοθετήσει τον τρόπο ζωής μας στην Ευρώπη (ανθρώπινα δικαιώματα, νομική ισότητα ανδρών-γυναικών, αποκλειστική εφαρμογή κρατικής νομοθεσίας κι όχι θρησκευτικών κανόνων, κλπ) και θα κάνει κάθε προσπάθεια να ζήσει ως ευρωπαίος, θα τον καλωσορίσω. Με τους άλλους θα είμαι απόλυτα σκληρός. Αν θέλουν να κρατήσουν την κουλτούρα τους, να περάσουν έξω από την Ευρώπη. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από DrFreeman typos 2
slk200gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε Παράλληλα, η δεύτερη γενιά μουσουλμάνων στην Ευρώπη αποδεικνύεται πιο σκληροπυρηνική από τους πατεράδες τους. ναι γιατι γεννηθηκαν στην χωρα και νομιζουν οτι τους ανηκει 2
DrFreeman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 minute ago, slk200gr said: ναι γιατι γεννηθηκαν στην χωρα και νομιζουν οτι τους ανηκει Ετσι ακριβώς. Τα αίσχη που γίνονται σε περιοχές του Λονδίνου (έλεγχος Βρετανών-Βρετανίδων για τήρηση του ισλαμικού νόμου - αλκοόλ, ντύσιμο) με εξοργίζουν όσο λίγα πράγματα. Απορώ πως τους έχουν ανεχθεί οι Βρετανοί τόσο καιρό και δεν τους έχουν πάρει παραμάζωμα. 2
adversus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Για να μην ανοίγουμε παραπάνω κουβέντες, κανείς από αυτούς δεν γίνεται ένα με την κοινωνία. Ούτε πριν, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον πρόκειται να γίνει. Οποιος έρχεται εδώ από άλλο μέρος φέρνει και την δική του κουλτούρα και αυτό απλά δεν γίνεται. Θα έχουμε όλοι ένα συγκεκριμένο επίπεδο κοινωνίας που θα ισχύει για όλους και τα υπόλοιπα ας κάνει ο καθένας αυτό που πιστεύει και δεν θα έχουμε και διαφορετική μεταχείριση για τον καθένα, δυο μέτρα και δυο σταθμά. Οι υπόλοιποι πίσω από όπου διάολο ήρθανε. Να φανταστώ μιλάς με βάση προσωπικά βιώματα έτσι; Έχεις ζήσει σε κάποια άλλη χώρα για χρόνια και δε μπόρεσες να ενσωματωθείς ; Γιατί εγώ ως άνθρωπος που έχω έρθει από άλλο μέρος στην Ελλάδα μια χαρά έχω ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία παρά τα όποια εμπόδια και συμπεράσματα από άπειρα άτομα. Αφήνω ασχολίαστα όλα τα υπόλοιπα σχόλια, έχω βαρεθεί να τα ακούω τόσα χρόνια. 2
jmirko15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, Stamos_polixniotis99 είπε Όλοι παοκτσηδες δεν είναι οι ρωσοποντιοι; γιατί μόνο κάτι τέτοιους έχει για οπαδούς ο μπαοκ. Γυφτους και ρωσοποντιους. Όλος ο υπόλοιπος Εύοσμος είναι του Άρεως. Και γενικά στη Θεσσαλονίκη θα πετύχεις σοβαρούς οπαδούς του ΠΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, του Μακεδονικού Ευκαρπίας αλλά και άλλων τοπικών ομάδων (πχ εγώ είμαι Φοίνικας Πολίχνης μόνο και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις άλλες ομάδες). Σπάνια όμως θα βρεις σοβαρό οπαδό του μπαοκ. Οι περισσότεροι είναι ουγκανοι. Και υπόψιν δεν είμαι Αρειανός. Φαίνεται η ποιότητα σου άλλωστε. Κούλα πονάς και φταίει ο Βορράς! Trolololol
Anuminas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Ετσι ακριβώς. Τα αίσχη που γίνονται σε περιοχές του Λονδίνου (έλεγχος Βρετανών-Βρετανίδων για τήρηση του ισλαμικού νόμου - αλκοόλ, ντύσιμο) με εξοργίζουν όσο λίγα πράγματα. Απορώ πως τους έχουν ανεχθεί οι Βρετανοί τόσο καιρό και δεν τους έχουν πάρει παραμάζωμα. Iσως οι νεοτερες γενιες Βρετανων ειναι νωθρες, οι παππουδες τους που πολέμησαν την ναζιστική αυτοκρατορια δεν θα ανέχονταν τέτοια πράματα, θα τους εδιωχναν με τις κλωτσιές, τουλάχιστον. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Anuminas
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, adversus είπε Να φανταστώ μιλάς με βάση προσωπικά βιώματα έτσι; Έχεις ζήσει σε κάποια άλλη χώρα για χρόνια και δε μπόρεσες να ενσωματωθείς ; Γιατί εγώ ως άνθρωπος που έχω έρθει από άλλο μέρος στην Ελλάδα μια χαρά έχω ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία παρά τα όποια εμπόδια και συμπεράσματα από άπειρα άτομα. Αφήνω ασχολίαστα όλα τα υπόλοιπα σχόλια, έχω βαρεθεί να τα ακούω τόσα χρόνια. Μην βάζεις τις ελάχιστες περιπτώσεις αυτών που ενσωματώθηκαν. Μιλάμε για το σύνολο. Για κάθε εσένα που ενσωματώθηκες (χωρίς να σε ξέρω, βάση των δικών σου λεγομένων) έχουμε άλλες δέκα περιπτώσεις που απλά δεν. Τρανό παράδειγμα οι γύφτοι (και όχι μόνο αλλά είναι το μεγαλύτερο) που όλοι ξέρουμε τι είδους "ενσωμάτωση" έχουν στην κοινωνία. Εν πάση περιπτώσει το αρχικό ζήτημα είναι για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και υπάρχει αυτό το πρόβλημα που πρέπει να το γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος. Κέντρο και δυτικά είναι απλά κακή επιλογή για όλους τους παραπάνω λόγους. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις