Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, slk200gr είπε

καλος τον ανθρωπιστη

true 

18 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εγώ λέω να το αναφέρεις στο Δημητρά και στο Παρατηρητήριο του, να κάνετε μια μήνυση βρε αδερφέ, που κάποιος τόλμησε να πει οτι βλέπει Ρωσοπόντιους και λαθρομετανάστες σε γειτονιές της Θεσ/νικης. 

Όταν το "ανθρωπιστής" θεωρείται βρισιά και το "λαθρομετανάστης" οκ, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι βαδίζουμε σε πολύ λάθος δρόμο.

Να σας πω ρε μάγκες, θέλετε αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν απ' έξω να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας, μήπως και καταφέρουμε να ζήσουμε ανθρώπινα κάποια στιγμή ή θέλετε να έχουμε εθνοτικά γκέτο όπου κάθε ένας από εμάς θα βλέπει τον διπλανό σαν σκουπίδι και μίασμα;

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Federacion είπε

Να σας πω ρε μάγκες, θέλετε αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν απ' έξω να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας, μήπως και καταφέρουμε να ζήσουμε ανθρώπινα κάποια στιγμή ή θέλετε να έχουμε εθνοτικά γκέτο όπου κάθε ένας από εμάς θα βλέπει τον διπλανό σαν σκουπίδι και μίασμα;

μακαρι να μπορουσαν να ενσωματηθουν ομως αυτοι διεκδικουν  και καποια γρηγορη στιγμη θα απειλουν,αν ειχες ταξιδεψει λιγο στον κοσμο θα εβλεπες δεν γινεται συμβιωση με καποιους λαους (δεν μιλαω για τους ρωσοποντιους ),ενα μικρο παραδειγμα ,θυμασαι τις βομβες που εσκασαν στο μπαλι το 2002 (πανω απο 200 νεκροι)?να σου εξηγησω τι εγινε,,το μπαλι ειναι χωρισμενο στην μεση ,πανω οι μουσουλμανοι κατω ινδουιστες και καποιες αλλες θρησκειες ,οι τουριστες παντα κατω (υπαρχουν προειδοποιητικες πινακιδες) απο την μεση,λιγο πιο κατω υπηρχει ενα club με πολυ κοσμο,το προβλημα τους ηταν το ντυσιμο και γιαυτο βαλανε τις βομβες,η λοιπον ασπασεσαι τις αποψεις τους η σε στελνουν,αν θελει και αλλα παραδειγματα απο αλλες χωρες ευχαριστως να σου γραψω.Λυπαμαι λοιπον που αρνουμαι να γινουν τα ιδια στην πατριδα μου .Υπαρχουν και αλλες λυσεις για να μην ζησουμε τετοιες κατασταεις ,1)φωναζουμε να σταματησει ο πολεμος 2)να πανε σε χωρες που εχουν την ιδια κουλτουρα (μαντεψε?δεν τους θελουν ,γιατι?το αφηνω σε σενα)

Επεξ/σία από slk200gr
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ο ανθρωπισμος αφ ̓ υψηλου ειναι πολυ φθηνος, απο μια κλουβα με 50 ατομα να ξεφορτωσουν στις καλες γειτονιες της πολης και θα δουμε σε ποση ωρα θα βγουνε οι πυρσοι.

• Like 8
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Federacion είπε

Όταν το "ανθρωπιστής" θεωρείται βρισιά και το "λαθρομετανάστης" οκ, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι βαδίζουμε σε πολύ λάθος δρόμο.

Έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λένε.Να δω τον ανθρωπισμό σου όταν θα γυρίσεις κομμάτια από τη δουλειά και θελήσεις να ησυχάσεις έστω για μισή ώρα και δεν μπορείς.
Να τον δω επίσης όταν Κυριακή 8 το πρωί κατεβαίνει με τον συγγενή του που ήρθε από τη μαμά Ρωσία να πλύνουν το αυτοκίνητο κάτω ακριβώς από το μπαλκόνι σου με το ράδιο του αμαξιού στη διαπασών και να πετάγεσαι σαν τα γατιά στα κινούμενα σχέδια.
Να σε δω όταν θα βγεις να του κάνεις παρατήρηση και από αυτά που θ'ακούσεις θα κοκκινίσουν τα πόμολα.
Πάρτο χαμπάρι,"ενσωματώνονται χάρην στις ανοχές μας".Αυτό φίλε μου δεν είναι ενσωμάτωση αλλά πουλάνε τσαμπουκά κι εμείς αγοράζουμε γιατί δεν θέλουμε να μπλέξουμε με την καφρίλα που τους δέρνει.
Ενσωμάτωση σημαίνει ο ξένος να συμβιβάζεται με τους νόμους και την κουλτούρα της χώρας που τον φιλοξενεί χωρίς βέβαια την αλλίωση της δικής τους κουλτούρας στα όρια του λογικού φυσικά.
Βλέπεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο με τα Αλβανά και τους Μποντ?Όχι βέβαια,εξ όψεως έτσι φαίνεται αλλά για δοκίμασε να τους έχεις γείτονες 24/7 και τότε να δεις πως θα τσούξει και που θα πάει ο ανθρωπισμός σου.Θα τρέχει και δεν θα φτάνει.
Έχω Αλβανό συνάδελφο,το 8ωρο έχει γίνει κόλαση πλέον

• Like 6
Δημοσ.

Στη γειτονιά μου πάντως, Μαρτίου, η κόρη μου παιζει με μεταναστάκια στο πάρκο και ζούμε πλάι πλαι με Κούρδους και Σύριους.

Μπορεί τα πράγματα να μην είναι ιδανικά αλλά προσπαθούμε να είμαστε άνθρωποι με κατανοηση πάνω απ' όλα.
Αν αυτό σου φαίνεται αφυψηλού, δεν ξέρω τι να πω.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Δε θέλαμε εξαρχης αυτοι οι άνθρωποι να έρθουν εδώ, κανεις δεν τους ζητησε να έρθουν, ειναι παράνομα εισερχομενοι και ενα μικρο ποσοστό από αυτους είναι Συριοι προσφυγες, που προσφυγες ειναι στην πρώτη χώρα που εισέρχονται δηλάδη στην Τουρκια. Προκειται για παρανομα εισερχομενους που εργαλειοποιούνται απο το καθεστώς Ερντογάν και προερχονται απο μια γεωγραφική περιοχή που εκτείνεται απο το Μαρόκο έως το Πακισταν, για άνθρωπους τελείως διαφορετικής κουλτούρας απο εμάς, και μουσουλμάνους. Αν ήθελε το ελληνικο κράτος να βοηθησει πραγματικά τους Σύριους προσφυγες, ας φιλοξενουσε ελληνορθοδοξους  Συριους που αγγιζουν το 1.5 εκατομμύριο στο Λεβάντε, αλλά οχι εμεις είμαστε οι χρησιμοι ηλίθιοι, οταν πλέον και πολύ σωστά δεν τους δέχεται κανεις άλλος, (ο Σαλβίνι ριχνει πονο στις ΜΚΟ)  και η αγκαλιά για τον κάθε ισλαμιστή. Προσωπικά πιστεύω πως δεν ειναι τίποτα τυχαίο και υπάρχει απο πίσω σχέδιο εποικισμου του ελλαδικου χώρου από μουσουλμανικους πληθυσμους. Εάν είχαμε σοβαρους κυβερνήτες τα σύνορα θα είχαν κλείσει εδώ και χρόνια και παντου και με κάθε τρόπο θα έδειχνες και θα φώναζες σε αυτους τους παράνομα εισερχομενους ανθρώπους πως δεν ειναι καθόλου ευπροσδεκτοι, θα πράταμε σαν "φασιστικά" κράτη οπως η Αυστραλία

0GExXxDX7Rfydhs1SWTguVZpeI2v8gfu_1fGopDU\\\

Γιατί σε λίγο θα χάσουμε, αν δεν την χάσαμε ήδη δηλαδη, την λογική σε αυτή την χώρα, το να δεχομαστε δηλαδη οργανωμενες εισβολες ξένων πληθυσμών να θεωρειται κάτι το φυσιολογικό, χωρις να ξέρουμε ουτε καν τι ειναι αυτοι οι άνθρωποι, αφου δεν έχουν χαρτιά, ποιος ξέρει ποσοι αρρωστοι του isis ειναι τώρα στην Ελλάδα ή πέρασαν απο εδώ, υπάρχουν τεράστια ερωτημα για την εθνικη ασφάλεια. 

Τέλος γιατι όλοι αυτοι δεν πάνε στις πλουσιες μουσουλμανικες χώρες σαν την Σαουδικη Αραβια και τις χώρες του Κόλπου;

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Federacion είπε

Στη γειτονιά μου πάντως, Μαρτίου, η κόρη μου παιζει με μεταναστάκια στο πάρκο και ζούμε πλάι πλαι με Κούρδους και Σύριους.

Μπορεί τα πράγματα να μην είναι ιδανικά αλλά προσπαθούμε να είμαστε άνθρωποι με κατανοηση πάνω απ' όλα.

καλη τυχη στην κορη σου και φυσικα και  σε σενα

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Stamos_polixniotis99 είπε

Όλοι παοκτσηδες δεν είναι οι ρωσοποντιοι; γιατί μόνο κάτι τέτοιους έχει για οπαδούς ο μπαοκ. Γυφτους και ρωσοποντιους. Όλος ο υπόλοιπος Εύοσμος είναι του Άρεως. Και γενικά στη Θεσσαλονίκη θα πετύχεις σοβαρούς οπαδούς του ΠΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, του Μακεδονικού Ευκαρπίας αλλά και άλλων τοπικών ομάδων (πχ εγώ είμαι Φοίνικας Πολίχνης μόνο και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις άλλες ομάδες). Σπάνια όμως θα βρεις σοβαρό οπαδό του μπαοκ. Οι περισσότεροι είναι ουγκανοι. 

Και υπόψιν δεν είμαι Αρειανός. 

Λιγα λογια για τον ΠΑΟΚ .

1 εκατομμυριο κοσμο τον εβγαλες ρωσοποντιο και μη σοβαρο, ασε μας ρε Σταμο, ασχολησου με τον Φοινικα και την γρια(λολ) και μη λες πολλα, εχει και αλλους πολιχνιωτες εδω....

Σε μια πολη ανω κατω, ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του αναλογως την γειτονια του....

Απειρος ρατσισμος τα λεει ολα για την πολη και τους κατοικους της....

• Like 1
Δημοσ.

Οι υποβαθμισμενες περιοχες θα ειναι παντα υποβαθμισμενες, με την εννοια πως ο,τι προβληματα υπαρχουν στην πολη, θα φορτωθουν πρωτα σε αυτες, ειτε ειναι αλλοδαποι, ειτε ειναι μολυνση-χωματερες-καμιναδες-κεραιες, κλπ ειτε ειναι υποδομες και δρομοι-αποχετευσεις, δικτυα, κλπ

Αυτο γινεται σε ολον τον κοσμο σε ολες τις μεγαλουπολεις.

Κατ εμε το μεγαλο προβλημα της Δυτικης Θεσσαλονικης ειναι η μολυνση που προερχεται απο τη βιομηχανια της Σινδου, καθως και το ΤΙΤΑΝ κλπ

Μιλαμε για ατμοσφαιρα που δεν παλευεται

Βασικα το προβλημα υπαρχει σε ολην την πολη, αλλα προς Ανατολικα ειναι πιο μικρο

Η κατασταση επιδεινωνεται απο το κακο κυκλοφοριακο ,την υγρασια της πολης και τον ανεμο του Βαρδαρη που μεταφερει τον αερα απο τη Σινδο προς την πολη

Ενω εχει ολα τα φοντα να γινει μια τελεια πολη, η Θεσσαλονικη παραμενει κολλημενη στα ιδια προβληματα εδω και δεκαετιες

Αλλα οταν εχεις δημαρχους που κοιτανε να κλεψουν οσο πιο πολλα μπορουνε (βλεπε Παπα.......λο), ποιος θα καθησει να ασχοληθει με τα προβληματα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Federacion είπε

Οι Κουρδοι και οι Συριοι ειναι προσφυγες και οχι μεταναστες, οποτε η κορη σου παιζει με προσφυγοπουλα, για τα οποια αυτη την στιγμη υπαρχει προνοια να παιρνουν καποιο επιδομα και καποιο δωρεαν σπιτι, περιμενε να τελειωσουν τα λεφτα και τα τσαμπα σπιτια και τα ξαναλεμε, γιατι τωρα ειναι σε φαση live your myth in Greece και σουλατσαρουν πανω κατω στο κεντρο και στην παραλια.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, Stamos_polixniotis99 είπε

Που μένεις;;; Μαρτίου;;; Ανατολική Θεσσαλονίκη ή Δυτική Θεσσαλονίκη;;;

μαρτιου ανατολικα ειναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Πολυεθνική" Θεσσαλονικη χωρις να το θέλει η πλειοψηφεια των Θεσσαλονικέων πολύ δημοκρατικο μιλάμε.

Και να ηταν "πολυεθνική" με μορφωμενους/ανοιχτομυαλους Ευρωπαιους απο ανεπτυγμένες χώρες παει στα κομμάτια, με αυτους που έρχονται εδώ μαλλον προς τριτοκοσμική/ισλαμική πάει να γινει η Θεσσαλονικη έαν δεν μπει ένα τέλος σε αυτο.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πάντως, για να κλείνω και με αυτό, η Θεσσαλονίκη στην χιλιόχρονη και βάλε ιστορία της (2500 χρόνια) είχε τεράστια φήμη για την πολύσυλλεκτικότητα της, την ανοχή της και την πολυεθνικότητα της. Αν εξαιρέσεις τα τελευταία 70 χρόνια, μετά δλδ το ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους, όλη η προηγούμενη της ιστορία είναι ιστορία ενός καζανίου που μέσα βράζουν Εβραίοι, Έλληνες, Οθωμανοί, Βούλγαροι, Σλάβοι και μύριοι άλλοι πληθυσμοί. Ας θυμηθούμε εδώ εναν Βυζαντινό λόγιο του 13ου αιώνα, τον Νικηφόρο Χουμνό, που είχε γράψει:

"Κανείς δεν μένει χωρίς πατρίδα όσο υπάρχει η Θεσσαλονίκη"

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...