yannis27gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Έχω μεγαλώσει εντός νομού Θεσσαλονίκης αλλά εκτός της πόλης. Ωστόσο λόγω εργασίας, σπουδών, κτλ την έχω κυκλοφορήσει όλη, χωρίς όμως να έχω ζήσει εκεί. Τις προάλλες μιλούσα με ένα φίλο μου που πρόσφατα έγινε μεσίτης και μου έλεγε για τη μεγάλη διαφορά στις τιμές ακινήτων ανάλογα την περιοχή. Π.χ. στην Ξηροκρήνη είναι 30-40% πιο οικονομικά απ' ότι ας πούμε στο Φάληρο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Εκείνος μου λεγε ότι η ποιότητα ζωής είναι πιο χαμηλή στα δυτικά (φοβάσαι να κυκλοφορήσεις το βράδυ, κτλ), εγώ του έλεγα ότι αυτά είναι στερεότυπα. Εσείς που ζείτε στην πόλη, τι λέτε;
thory Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Στις Συκιές που έμεινα ένα διάστημα ήταν μια χαρά. Γειτονιά ήσυχη. Άκουγα διάφορα ότι έχει ξένους κλπ αλλά όσους γνώρισα και είδα εγώ ήταν οικογενειάρχες άνθρωποι ήσυχοι. Το βράδυ ήταν λίγο ερημωμένα σε σχέση με την μέρα αλλά δεν φοβοσουν να κυκλοφορήσεις. 4
sezebo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) οσο πιο δυτικα τοσο χειροτερα καλο και το φαληρο αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο αν τα 2 γηπεδα ηταν εκτος πολης να μη μας πριζουν οι ουγκανοι καθε λιγο (τωρα πηραν πρωταθλημα και παλι θα μας πριξουν με τις κορνες τους) Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από sezebo 3
slk200gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, sezebo είπε οσο πιο δυτικα τοσο χειροτερα κ) Aυτο ,δυτικα περισσοτεροι ξενοι ,υπαρχουν περιοχες που μονο ρωσικα ακους +η ρυπανση κοινος η βρωμα που ταλαιπωρει κορεδελιο -ευοσμο (για δεντροποταμο γκετο των γυφτων δεν μιλαμε) ,εγω τουμπιωτης εμενα αρκετα χρονια ευοσμο και τωρα βγηκα λιγο εξω απο την θεσσαλονικη και ησυχασα Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από slk200gr
leonidas_fs Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Εντάξει το να μένεις μέσα σε πόλη εχει και καλά και κακά ( όπως όλοι γνωρίζουμε). Αυτό που λένε τα παιδιά ισχύει, όσο πιο δυτικά τόσο πιο underground! Εχω φίλο που μετακόμιζε απο την περιοχή μας (Σοφούλη/Καλαμαριά) στο Κορδελιό και σε 6 μήνες γύρισε τρέχοντας! Είχε για γείτονες κάτι ΑλβανοΓυρφτοΒαλκάνιους που κυκλοφορούσαν όλη την μέρα με άσπρο φανελάκι αμάνικο και παντόφλα, οπότε.....😂 😂😂😂😂 13 λεπτά πριν, slk200gr είπε τωρα βγηκα λιγο εξω απο την θεσσαλονικη και ησυχασα Πανόραμα; Το σκεφτόμουν και εγω να βγω λίγο έξω απο την πόλη, αλλα επισκεπτωντας 2-3 φορές εναν φίλο που μένει πανόραμα, μου φανηκε λίγο "ταξίδι".
slk200gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Πανόραμα; Το σκεφτόμουν και εγω να βγω λίγο έξω απο την πόλη, αλλα επισκεπτωντας 2-3 φορές εναν φίλο που μένει πανόραμα, μου φανηκε λίγο "ταξίδι". χα οχι μετα την λητη ,το πανοραμα ταξιδι ? κοιτα ολα εχουν σχεση και με το που ειναι η δουλεια σου ,εμενα ειναι σττην βιομηχανικη σινδου οποτε ειμαι 15 λεπτα μεσο εγνατιας χωρις ποτε να εχει μποτιλιαρισμα αλλα οκ γραφω 50 χλμ καθε μερα ,κατα τα αλλα 15 λεπτα απο βαρδαρη,ας πουμε οτι αυτα ειναι τα κακα παμε στα καλα ,μονοκατικοια σε συγκροτημα με ενα στρεμμα κηπο περιφραγμενο ,ο κοντινοτερος γειτονας 22 μετρα μακρυα ,κοινος οσο θελεις χωρευε και οσο θελεις πηδα χωρις να ενοχλεις ,παρκιν δικο μου για 3 αυτοκινητα κοινοχρηστο παρκιν για 12 αυτοκινητα για φιλους ,σκυλος στην αυλη χωρις να ξυπνας καθε πρωι να τον βγαζεις βολτα ,πισινα αμα ζεσταθεις και αλλα καλουδια,παω καμια φορα στην πολη και κοιμαμαι σε καμια γκομενα και με πιανει κρισεις πανικου
theo93 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, slk200gr είπε χα οχι μετα την λητη ,το πανοραμα ταξιδι ? κοιτα ολα εχουν σχεση και με το που ειναι η δουλεια σου ,εμενα ειναι σττην βιομηχανικη σινδου οποτε ειμαι 15 λεπτα μεσο εγνατιας χωρις ποτε να εχει μποτιλιαρισμα αλλα οκ γραφω 50 χλμ καθε μερα ,κατα τα αλλα 15 λεπτα απο βαρδαρη,ας πουμε οτι αυτα ειναι τα κακα παμε στα καλα ,μονοκατικοια σε συγκροτημα με ενα στρεμμα κηπο περιφραγμενο ,ο κοντινοτερος γειτονας 22 μετρα μακρυα ,κοινος οσο θελεις χωρευε και οσο θελεις πηδα χωρις να ενοχλεις ,παρκιν δικο μου για 3 αυτοκινητα κοινοχρηστο παρκιν για 12 αυτοκινητα για φιλους ,σκυλος στην αυλη χωρις να ξυπνας καθε πρωι να τον βγαζεις βολτα ,πισινα αμα ζεσταθεις και αλλα καλουδια,παω καμια φορα στην πολη και κοιμαμαι σε καμια γκομενα και με πιανει κρισεις πανικου τι ενοίκια παίζουν στην περιοχή;
slk200gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, theo93 είπε τι ενοίκια παίζουν στην περιοχή; γενικος δεν ξερω ,στο συγκροτημα που ειμαι εχει μεινει μια απουλητη μεζονετα ο εργολαβος την νοικιαζει 300 ε (170 μετρα σε 2 οροφους +υπογειο) +1 στρεμμα οικοπεδο 1
theo93 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, slk200gr είπε γενικος δεν ξερω ,στο συγκροτημα που ειμαι εχει μεινει μια απουλητη μεζονετα ο εργολαβος την νοικιαζει 300 ε (170 μετρα σε 2 οροφους +υπογειο) +1 στρεμμα οικοπεδο :O τρομερή τιμή, Φάληρο βρίσκεις ημιόροφο με 300 και λες και ευχαριστώ :P
leonidas_fs Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ναι αλλα μην ξεχνάς οτι σε "ανοιχτές" περιοχές θέλεις και 300ευρώ για να το ζεστάνεις! Είχα βρει στο πανόραμα μια μεζονέτα 2όροφη με κήπο, υπόγειο, 2 τζάκια ενεργειακά, ολοκαίνουργη σου λέω άστο, διαμάντι! 400€ ενοίκιο αλλα μέσο όρο άλλα 400€ τον μήνα η θέρμανση...
slk200gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, theo93 είπε :O τρομερή τιμή, Φάληρο βρίσκεις ημιόροφο με 300 και λες και ευχαριστώ αλλο φαληρο αλλο ασσηρο 😁😂😄 Μόλις τώρα, leonidas_fs είπε Ναι αλλα μην ξεχνάς οτι σε "ανοιχτές" περιοχές θέλεις και 300ευρώ για να το ζεστάνεις! Είχα βρει στο πανόραμα μια μεζονέτα 2όροφη με κήπο, υπόγειο, 2 τζάκια ενεργειακά, ολοκαίνουργη σου λέω άστο, διαμάντι! 400€ ενοίκιο αλλα μέσο όρο άλλα 400€ τον μήνα η θέρμανση... λιγα λες ,εγω με ενδοδαπεδια θερμανση (20% περιπου οικονομια ) μιλαω για 2 τονους πετρελαιο τον χρονο (και με ενεργειακο τζακι) 1
theo93 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε αλλο φαληρο αλλο ασσηρο 😁😂😄 Σίγουρα, αλλά το έχουν ξεφτιλίσει λίγο και δεν λέω για αυτούς που έχουν ένα οκ σπίτι, αλλά για αυτούς που δίνουν ποντικότρυπες λες και είναι μεζονέτες. 1
yannis27gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Αυτό που λέτε πώς δυτικά είναι άσχημα, ξένοι κι έτσι (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά ξένοι=χάλια άνθρωποι) το λέτε μεταφέροντας γνώμες άλλων ή επειδή έχετε ζήσει εκεί; Γιατί μέχρι στιγμή ο thory είπε ότι έμεινε Συκιές κι ήταν μια χαρά. Εντάξει δε μιλάω για τέρμα δυτικά (δενδροπόταμος είναι γκέτο) αλλά μου κάνει εντύπωση η Ξηροκρήνη να είναι τόσο υποβαθμισμένη ενώ βρίσκεται δίπλα στο κέντρο. 2
slk200gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, yannis27gr είπε Αυτό που λέτε πώς δυτικά είναι άσχημα, ξένοι κι έτσι (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά ξένοι=χάλια άνθρωποι) το λέτε μεταφέροντας γνώμες άλλων ή επειδή έχετε ζήσει εκεί; Γιατί μέχρι στιγμή ο thory είπε ότι έμεινε Συκιές κι ήταν μια χαρά. Εντάξει δε μιλάω για τέρμα δυτικά (δενδροπόταμος είναι γκέτο) αλλά μου κάνει εντύπωση η Ξηροκρήνη να είναι τόσο υποβαθμισμένη ενώ βρίσκεται δίπλα στο κέντρο. εμενα στο κεντρου του ευοσμο γενικα στην γειτονια μου (ο παλιος ευοσμος διπλα στην κεντρικη πλατεια )ειχε ελληνες αλλα αμα ανεβεις κοντα στον περιφερειακο τα βλεπεις ολα φιλε μου.Χαλια δεν ειπα αλλα δεν μπορεις να ζησεις εκει θα σου δωσω ενα παραδειγμα ,κολλητος μου εμενε εκει ψηλα με την μανα του ,ολη η υπολοιπη οικοδομη ειχε ρωσους ,ολη την ημερα πινανε και κανανε φασαρια ,την νυχτα δεν μπορουσαν να κοιμηθουν,το πουλησε και πηρε κοντα στο κεντρο ,η φαση ειναι οτι οφιλαρακος μου εχει το μεγαλυτερο γυμναστηριο του ευοσμου ,4 μαυρες ζωνες και γενικα θηριο ανθρωπος και ομως εφυγε φοβοταν και γιαυτον αλλα και για την μανα του ολα τα υπολοιπα ειναι αριστερες θεωριες αμα το ζησεις ειναι πολυ αλλιως απο το ανθρωπιστικο κομματι .Πανε τον χειμωνα περαια και βγες κατα τις 10 το βραδυ να δουμε ποσοι θα στην πεσουν ,νασαι γυναικα ουτε συζητηση 2
cons1985 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, slk200gr είπε εμενα στο κεντρου του ευοσμο γενικα στην γειτονια μου (ο παλιος ευοσμος διπλα στην κεντρικη πλατεια )ειχε ελληνες αλλα αμα ανεβεις κοντα στον περιφερειακο τα βλεπεις ολα φιλε μου.Χαλια δεν ειπα αλλα δεν μπορεις να ζησεις εκει θα σου δωσω ενα παραδειγμα ,κολλητος μου εμενε εκει ψηλα με την μανα του ,ολη η υπολοιπη οικοδομη ειχε ρωσους ,ολη την ημερα πινανε και κανανε φασαρια ,την νυχτα δεν μπορουσαν να κοιμηθουν,το πουλησε και πηρε κοντα στο κεντρο ,η φαση ειναι οτι οφιλαρακος μου εχει το μεγαλυτερο γυμναστηριο του ευοσμου ,4 μαυρες ζωνες και γενικα θηριο ανθρωπος και ομως εφυγε φοβοταν και γιαυτον αλλα και για την μανα του ολα τα υπολοιπα ειναι αριστερες θεωριες αμα το ζησεις ειναι πολυ αλλιως απο το ανθρωπιστικο κομματι .Πανε τον χειμωνα περαια και βγες κατα τις 10 το βραδυ να δουμε ποσοι θα στην πεσουν ,νασαι γυναικα ουτε συζητηση Μένω κλειστό Γυμνάστηριο Ευόσμου, δεν μπορώ να καταλάβω που τα είδες όλα αυτά, στην οικοδομή μου αλλά και στις κοντινές όλοι είναι οικογενειάρχες. Επίσης δες λίγο τιμές/τετραγωνικό κάτω από τον περιφερειακό και σύγκρινε με κέντρο Ευόσμου. Δεν σου λεω για περιοχή ΙΚΑ που εκεί είναι χώμα οι τιμές. Μήπως μιλας για Νικόπολη που και εκεί ειναι γκέτο? 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις