Geo_Valentine Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καλημερα σας! Θα ηθελα τα φωτα σας καθως σκοπευω να κανω ενα δωρο σε εναν δικο μου ανθρωπο και πιο συγκεκριμενα το ipad 9.7 2018. Δε χρειαζεται να μιλησουμε για android, καθως ειναι η επιθυμεια του συγκεκριμενου ανθρωπου και θα παω προς τα εκει. Εχω τις εξης αποριες : Γινεται να περασω ταινιες που εχω στον υπολογιστη μου, καθως επισης και ebooks σε τυπο αρχειου epub και pdf? Εαν ναι, πως μπορω να το κανω; Θεωρειται ευκολο για καποιον που ειναι αρκετα σχετικος με τα smartphones? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Κατεβάζεις το VLC ή καποια παρόμοια εφαρμογή και μετά περνας τις ταινίες απο το iTunes. Πατάς πάνω στο σηματάκι της συσκευής κι αριστερά θα έχει διάφορες επιλογές. Διαλέγεις File Sharing και θα δεις μια λιστα των εφαρμογών που υποστηρίζουν αυτη τη λειτουργία. Διαλέγεις το VLC και μπορείς να φορτώσεις ταινιες και υποτιτλους, η μεταφορά γινεται σχετικά γρήγορα. Για e-books εγώ τα φορτώνω σε ενα Dropbox (οπου Dropbox βάλε οποιοδηποτε άλλο Cloud) και μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής στο iPad διαλέγω το αρχείο, Export -> Open in App -> Copy to Books και ειναι έτοιμο και για offline χρήση. Σίγουρα θα υπάρχει κι άλλος τρόπος απλώς εγώ χρησιμοποιώ αυτό γιατί ούτως ή άλλως κάνω αρκετή χρήση του Dropbox. 1
geo1st487 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δες την εφαρμογη Xender για την μεταφορα αρχειων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα