panoskatos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Curtis76 είπε απλα ανεφερα την εμπειρια μου απο τη μαρκα yamaha. Μου εκανε εντυπωση η κακη πιοτητα στα υλικα. Δεν εχεις κεφια σημερα. Το mt3 έχει αναφερθεί και αλλού ότι γενικά δεν είναι καλή επιλογή, όπως και το αδερφάκι του το mt7. Γενικώς όμως όλα τα μικρά από Ιαπωνία πάσχουν σε γενικές γραμμές και η πλάκα είναι ότι ζητάνε πολλά. Με τα λεφτά που έδωσες για το mt3 θα μπορούσες να είχες πάρει μια μεταχειρισμένη μεσαίου κυβισμού με τα όλα της. Το mt 3 και στην ηλικία που είσαι δεν σε καλύπτει. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από panoskatos
Curtis76 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, panoskatos είπε Το mt3 έχει αναφερθεί και αλλού ότι γενικά δεν είναι καλή επιλογή, όπως και το αδερφάκι του το mt7. Γενικώς όμως όλα τα μικρά από Ιαπωνία πάσχουν σε γενικές γραμμές και η πλάκα είναι ότι ζητάνε πολλά. Με τα λεφτά που έδωσες για το mt3 θα μπορούσες να είχες πάρει μια μεταχειρισμένη μεσαίου κυβισμού με τα όλα της. Το mt 3 και στην ηλικία που είσαι δεν σε καλύπτει. Για πρωτη μηχανη δε μπορουσα να παρω πιο μεγαλη . Μαλλον επρεπε να παρω ενα cbf 250 για αρχη και μετα ενα πιο σοβαρο. Παντως εμαθα πραγματικα να στριβω καλα για νεος οδηγος.
tanagra Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εγώ είμαι ανάμεσα πιο πολύ σε Ducati 821 και Kawasaki Ζ1000 Αλλα και οι 2 κούκλες ειναι πια να πάρεις ;
mp123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στις 17/4/2019 στις 6:02 ΠΜ, Curtis76 είπε πρεπει να κατσεις σε ολες και να δεις τι σε βολευει. Τι σου λεω τωρα, τα ξερεις αυτα. Αλλα φιλε αυτο το κλιπ που λεει ο φιλος πιο πανω ειναι ολα τα λεφτα οταν σου γινει. Εγω πηρα διπλωμα τα 33 και χωρις να εχω καβαλησει ουτε παπι, επρεπε να παρω κατι με δυναμη. Και πηρα το mt3 . Καλο αλλα απο ποιοτητα υλικων ειναι μαπα. Οποτε δε θα ξαναεπαιρνα yamaha. Συμφωνώ απολυτα για το mt 03. Εγώ το πήρα δεν λέω καλό αλλά η ποιότητα κάτι δεν μου αρέσει ,το βαρεθηκα σε έξι μήνες μέσα.δεν ξαναπερνω Yamaha. Σε κάνα μήνα θα αλλάξω μηχανή ,μάλλον 99% σε Suzuki θα πάω.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Συμφωνώ απολυτα για το mt 03. Εγώ το πήρα δεν λέω καλό αλλά η ποιότητα κάτι δεν μου αρέσει ,το βαρεθηκα σε έξι μήνες μέσα.δεν ξαναπερνω Yamaha. Σε κάνα μήνα θα αλλάξω μηχανή ,μάλλον 99% σε Suzuki θα πάω. Εγω έπαθε το ιδιο με το tracer το οποίο πούλησα μέσα σε ενα εξάμηνο
mp123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω έπαθε το ιδιο με το tracer το οποίο πούλησα μέσα σε ενα εξάμηνο Δεν πιστεύω να το πουλήσες λόγο ότι το βαρέθηκες.μηχαναρα το tracer.πιστευω ότι απογοητευτικές από θέμα ποιότητας όπως εγώ. Μετά από το mt 03 ειχα σκοπό να πάω σε mt07 αλλα οχι. sv 650 θα είναι η επομενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα