tanagra Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 · DUCATI MONSTER 821 · KAWASAKI Z1000 · YAMAHA MT-10 Εγώ αν τισ εβαζα σε σειρά αυτή θα ήταν εσείς σε πια σειρά ια τισ βάζετε και γιατί
lakisss Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω εδώ και 2 χρόνια το KTM Super DUKE R 1290 Πριν το πάρω είχα ένα z750 και κοιτούσα το Z1000 αλλά τελικά κατέληξα στο KTM Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από lakisss 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ζ1000 απο μένα, κορυφή! ...και χωρίς προβλήματα
TechnoState Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Καθαρά απο θέμα αισθητικής : Ducati 1st Τώρα από θέμα αξιοπιστίας, επιδόσεων τεχνολογίας, τεχνικών χαρακτηριστικών...απο τα τρία: Ducati last
Sorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή που σου κάνει "κλικ" μέσα σου. Δηλαδή, αυτή που γουστάρεις να την βλέπεις και να την καβαλάς. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Sorath 1
Curtis76 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 πρεπει να κατσεις σε ολες και να δεις τι σε βολευει. Τι σου λεω τωρα, τα ξερεις αυτα. Αλλα φιλε αυτο το κλιπ που λεει ο φιλος πιο πανω ειναι ολα τα λεφτα οταν σου γινει. Εγω πηρα διπλωμα τα 33 και χωρις να εχω καβαλησει ουτε παπι, επρεπε να παρω κατι με δυναμη. Και πηρα το mt3 . Καλο αλλα απο ποιοτητα υλικων ειναι μαπα. Οποτε δε θα ξαναεπαιρνα yamaha.
AristidisZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Εγω πηρα διπλωμα τα 33 και χωρις να εχω καβαλησει ουτε παπι, επρεπε να παρω κατι με δυναμη. Και πηρα το mt3 . Καλο αλλα απο ποιοτητα υλικων ειναι μαπα. Οποτε δε θα ξαναεπαιρνα yamaha. Μη συγκρίνεις ανόμοια πράματα... Oυδεμία σχέση το μοτοσυκλετάκι με το τέρας των 160 ίππων, άσε που φαντάζομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Made in Japan 1
Sorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Curtis76 είπε . Και πηρα το mt3 . Καλο αλλα απο ποιοτητα υλικων ειναι μαπα. Οποτε δε θα ξαναεπαιρνα yamaha. Γιατί βρε; Μια χαρά είναι το MT3. Μάλιστα στο μεγάλο test-drive του ΜΟΤΟ, είχα οδηγήσει όλα τα μικρά μοτοσυκλετάκια, και το Yamaha ήταν εμφανώς καλύτερο και σε ποιότητα αλλά και σε απόδοση απο όλα τα υπόλοιπα. Μου άρεσε πάρα πολύ.
Curtis76 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μη συγκρίνεις ανόμοια πράματα... Oυδεμία σχέση το μοτοσυκλετάκι με το τέρας των 160 ίππων, άσε που φαντάζομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Made in Japan Αυτο που γραφω το διαπιστωσε και ο doctor μια μερα που εβλεπε τη πλατη μου στη παραλιακη. 1 λεπτό πριν, Sorath είπε Γιατί βρε; Μια χαρά είναι το MT3. Μάλιστα στο μεγάλο test-drive του ΜΟΤΟ, είχα οδηγήσει όλα τα μικρά μοτοσυκλετάκια, και το Yamaha ήταν εμφανώς καλύτερο και σε ποιότητα αλλά και σε απόδοση απο όλα τα υπόλοιπα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ναι ηταν ερωτας με τη πρωτη ματια. Δεν ηξερα τιποτα απο μηχανες. Με το που το ειδα το αγορασα. Καλο ειναι απλα ξεβαψε το καρτερ σκουριασαν οι μανετες και γενικα τετοια θεματακια. αλλα ειχε ωραια θεση οδηγησης, με εμαθε να στριβω, και τη φορτωνα με σαμαρια και 53αρα βαλιτσα. Σκυλι. Το θεμα ειναι αν καποιος εχει καποια θεματα με τα μοτο που θελει ο φιλος να τα γραψει μηπως και τον βοηθησουμε.
AristidisZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε Αυτο που γραφω το διαπιστωσε και ο doctor μια μερα που εβλεπε τη πλατη μου στη παραλιακη. Έβλεπε την πλάτη σου όταν ήσουν στην παραλιακή με το mt03 και απεφάνθη ότι δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής το mt-10 ;
Curtis76 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Έβλεπε την πλάτη σου όταν ήσουν στην παραλιακή με το mt03 και απεφάνθη ότι δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής το mt-10 ; Αυτο σε χαλασε ή οτι ειδε τη πλατη μου???????😀 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Curtis76
AristidisZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Curtis76 είπε Αυτο σε χαλασε ή οτι ειδε τη πλατη μου???????😀 Προσωπικά ο doctor που έχω στο μυαλό μου μάλλον δε κυκλοφορεί στη παραλιακή, και σίγουρα δε θα έβλεπε τη πλάτη σου Oύτε κατάλαβα που κολλάει αυτό που έγραψες, με την ποιότητα κατασκευής μιας μοτοσυκλέτας που το μόνο κοινό που έχει με αυτήν που οδηγούσες εσύ είναι η μάρκα (άντε και 2 γράμματα στο όνομα του μοντέλου)
Curtis76 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 απλα ανεφερα την εμπειρια μου απο τη μαρκα yamaha. Μου εκανε εντυπωση η κακη πιοτητα στα υλικα. Δεν εχεις κεφια σημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα