APPLEGEEK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, gmts είπε Όλοι στον "μεγαλύτερο όμιλο" δουλεύουν. Ακόμα και για Ελλάδα όντως λίγα παίρνεις. @APPLEGEEK φιλε μου τα ξερω αλλα δεν εχω εμπειρια κατώτατος μισθος ειναι 24 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Νομιζω οτι εισι υπερβολικος παρα πολυ υπερβολικος.Ο βασικος?? Δεν σου λεμε τι θεωρεις εσυ πως θα ερπεπε να ειναι ο βασικος στον κλαδο σου.Λεμε ποσο δινουν. Και επειδη η δουλεια μου ειναι να βλεπω αλλες εταιρειες εγω αυτα που λες δεν τα εχω δει πουθενα.Αν ισχυουν ειναι καθαρα δικια σου εμπειρια εγω 700-800 μετα απο 2 χρονια βλεπω να ειναι ο μισθος. Ασε που δεν ειναι και λογικο γιατι αν ενα επαγγελμα το οποιο απαιτει το λιγοτερο πτυχιο πληρωνοταν 1500,τα επαγγελματα που χρειαζονται μινιμουμ μεταπτυχιακο τι θα επρεπε να παιρνουν 2000 χιλιαρικα αρχικο? φιλε SLM ICT ειναι ο βασικος στον κλαδο μου- πως αλλιως να στο πω σορρυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 οπως ειπε ο φιλος ολοι στον μεγαλυτερο ομιλο δουλευουν το οποιο ειναι και εντελως ασχετο και με τα μισθολογικα και με την κουβεντα.Απο τους μεγαλυτερους ομιλους στον κοσμο ηταν και η citi και κοιτα να δεις και εκλεισε στην ελλαδα και δεν πληρωνε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Νομιζω οτι εισι υπερβολικος παρα πολυ υπερβολικος.Ο βασικος?? Δεν σου λεμε τι θεωρεις εσυ πως θα ερπεπε να ειναι ο βασικος στον κλαδο σου.Λεμε ποσο δινουν. Και επειδη η δουλεια μου ειναι να βλεπω αλλες εταιρειες εγω αυτα που λες δεν τα εχω δει πουθενα.Αν ισχυουν ειναι καθαρα δικια σου εμπειρια εγω 700-800 μετα απο 2 χρονια βλεπω να ειναι ο μισθος. Ασε που δεν ειναι και λογικο γιατι αν ενα επαγγελμα το οποιο απαιτει το λιγοτερο πτυχιο πληρωνοταν 1500,τα επαγγελματα που χρειαζονται μινιμουμ μεταπτυχιακο τι θα επρεπε να παιρνουν 2000 χιλιαρικα αρχικο? εαν εχεις μεταπτυχιακό ναι εδω εισαι 2500-3Κ καθαρά με εμπειρία ετων 2 λεπτά πριν, chrisxkar είπε οπως ειπε ο φιλος ολοι στον μεγαλυτερο ομιλο δουλευουν το οποιο ειναι και εντελως ασχετο και με τα μισθολογικα και με την κουβεντα.Απο τους μεγαλυτερους ομιλους στον κοσμο ηταν και η citi και κοιτα να δεις και εκλεισε στην ελλαδα και δεν πληρωνε καλα εμεις ειμαστε η μεγαλυτερη σκεψου καλα ποια ειναι στο IT / ICT χώρο. peace out Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από APPLEGEEK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 μπραβο σου μερακλη μου κερδισες το τζοκερ τοτε μην φυγεις απο εκει που εισαι γιατι αλλου τα πραγματα ειναι μαλλον πιο σφιχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, chrisxkar είπε μπραβο σου μερακλη μου κερδισες το τζοκερ τοτε μην φυγεις απο εκει που εισαι γιατι αλλου τα πραγματα ειναι μαλλον πιο σφιχτα τα αρχιδια μου κερδισα - απλα καθομαι για την εμπειρια 2.5 Κ 8ελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ψυχραιμία παλικάρια. Όσοι δουλεύουμε σε IT/ICT ξέρουμε τι μισθοί παίζουν Ελλάδα. Δε χρειάζεται να αποδέιξουμε τίποτα σε κανέναν. Το θέμα είναι ο TS να διευκρινίσει σε ποιό τομέα του IT εννοεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, gmts είπε Ψυχραιμία παλικάρια. Όσοι δουλεύουμε σε IT/ICT ξέρουμε τι μισθοί παίζουν Ελλάδα. Δε χρειάζεται να αποδέιξουμε τίποτα σε κανέναν. Το θέμα είναι ο TS να διευκρινίσει σε ποιό τομέα του IT εννοεί. το 8εμα ειναι να ανεβει ο μισθος παιδες - πιπα κωλ με παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, tolis7 είπε Τεχνικός Η/Υ, όλο το δίκτυο της εταιρείας απο ρυθμισεις-εγκατασταση σέρβερ ρούτερ switch μέχρι pc printer scanner κλπ ... εγκατάσταση sql και το erp που προμηθεύει η εταιρεία στους πελάτες...και τέλος εγκαταστάσεις elastix τηλεφωνικών κέντρων και hik vision cameras... Πόσα θα δίνατε το μήνα για να τα κάνει κάποιος αυτά; Κάτσε, στα day2day tasks σου είναι να κάνεις όλα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, gmts είπε Ψυχραιμία παλικάρια. Όσοι δουλεύουμε σε IT/ICT ξέρουμε τι μισθοί παίζουν Ελλάδα. Δε χρειάζεται να αποδέιξουμε τίποτα σε κανέναν. Το θέμα είναι ο TS να διευκρινίσει σε ποιό τομέα του IT εννοεί. ICT? εισαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 ICT - DevOps/OSS σε Telco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, gmts είπε ICT - DevOps/OSS σε Telco συνάδελφε 13 λεπτά πριν, gmts είπε ICT - DevOps/OSS σε Telco εισαι πανω απο 2 Κ καθαρο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ε ναί :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoA1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Αν κατάλαβα σωστά το αρχικό ερώτημα αφορά για εισαγωγικό μισθό IT σε ιδιωτική εταιρία (αγνώστου μεγέθους, αντικειμένου, θέσης στην αγορά κτλ.). Γνώμη μου είναι ότι ο αρχικός μισθός σίγουρα θα είναι χαμηλός αλλά το σημείο που πρέπει να εστιάσει κανείς είναι το κατά πόσο αυτή η εταιρία είναι σε θέση να παράσχει τέτοιου ύψους αμοιβή που να καλύπτει τον εργαζόμενο σε βάθος 2-3 ετών. Για εμένα μεταπτυχιακά κτλ ελάχιστα ενδιαφέρουν μισθολογικά τον εργοδότη σε αυτή τη φάση πρέπει όμως να διερευνηθεί αν δύναται αυτός αναγνωρίζοντας την ποιότητα του εργαζομένου συνολικά να προχωρήσει στις απαραίτητες αυξήσεις μέσα σε εύλογο διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, gmts είπε Ε ναί fuck me μονο εγω παιρνω λιγα το ηξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Oταν δουλευα στην Ray σαν αναπτυξη λογισμικου, επερνα 4ψηφιο με το πρωτο να ειναι 6. Οταν μετα την πηρε η κρατικη veikkaus πηραμε τον μπουλο ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα