Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ δεν άντεξα ήθελα ένα απλό pc για το σπίτι και βγήκε τελικά με τιμολόγιο 281€ και μου έστειλε και 10€ κουπόνι. Μετά πήγα σπίτι και είδα διαφήμιση ΜediaΜarkt για τον HP και στεναχωρήθηκα λίγο γιατί είχε και δεύτερο σκληρό ήδη και dvd rom που θα ήθελα να υπήρχε αλλά εντάξει το ξεπέρασα. 

Σε μια γρήγορη ματιά είναι πανέμορφος, πολύ λεπτός και θυμίζει laptop πολύ μεγαλύτερης αξίας. Η οθόνη ωραία μεν αλλά θα την ήθελα πιο φωτεινή σε αυτό χάνει νομίζω. Φορτίζει εντυπωσιακά γρήγορα παρατήρησα

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pan82 είπε

Κι εγώ δεν άντεξα ήθελα ένα απλό pc για το σπίτι και βγήκε τελικά με τιμολόγιο 281€ και μου έστειλε και 10€ κουπόνι. Μετά πήγα σπίτι και είδα διαφήμιση ΜediaΜarkt για τον HP και στεναχωρήθηκα λίγο γιατί είχε και δεύτερο σκληρό ήδη και dvd rom που θα ήθελα να υπήρχε αλλά εντάξει το ξεπέρασα. 

Σε μια γρήγορη ματιά είναι πανέμορφος, πολύ λεπτός και θυμίζει laptop πολύ μεγαλύτερης αξίας. Η οθόνη ωραία μεν αλλά θα την ήθελα πιο φωτεινή σε αυτό χάνει νομίζω. Φορτίζει εντυπωσιακά γρήγορα παρατήρησα

Για ποιό λες, γιατί εδώ μέσα έχουμε μπερδευτεί λίγο με τις προτάσεις από Γερμανό κ.λ.π

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pan82 είπε

Κι εγώ σε αυτό έχω κολλήσει και δεν έχω προβεί σε αγορά τέτοιων προσφορών 

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα αυτό στα 378 ευρώ της HP με ίδιο cpu, 256 GB SSD m2, με 8 GB Ram και με DVD RW.. Νομίζω αποτελεί καλύτερη προσφορά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ekans είπε

Εγώ παράγγειλα αυτό στα 378 ευρώ της HP με ίδιο cpu, 256 GB SSD m2, με 8 GB Ram και με DVD RW.. Νομίζω αποτελεί καλύτερη προσφορά..

Η οθονη του δεν ειναι ips,δεν έχει windows και εχει χειρότερο design και κατασκευή. Τα πλεονεκτήματα του αυτα που αναφέρεις, ζυγίζει ο καθένας και αποφασίζει. 

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, ekans είπε

36 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Η οθονη του δεν ειναι ips,δεν έχει windows και εχει χειρότερο design και κατασκευή. Τα πλεονεκτήματα του αυτα που αναφέρεις, ζυγίζει ο καθένας και αποφασίζει. 

Και μόνο η IPS οθόνη του Lenovo, το καθιστά καλύτερη προσφορά και μάλιστα μακράν.

Την οθόνη την παντρεύεσαι, ενώ η ram αναβαθμίζεται εύκολα με  20 ευρώ https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46402_499830_581107_583117/Laptop-DDR4-2400-MHz-4GB.html?o=ddr4+8gb+ram

ενώ μπορείς να προσθέσεις και δεύτερο δίσκο αν σου χρειάζεται - έχει θέση - το ίδιο απλά και φθηνά https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi.html?keyphrase=hdd+2.5+500&order_by=pricevat&order_dir=asc

Συμφωνώ σε όλα με τον greengr21. 

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekans είπε

Πολύ χειρότερη "προσφορά"!!!

Δημοσ.

Το παρήγγειλα και γω με παραλαβή από τοπικό κατάστημα . Παρόλο που θα κοπεί τιμολόγιο σε περιοχή με μειωμένο ΦΠΑ 17% η τελική τιμή είναι 300€. Είναι πολιτική της εταιρείας η αποφορολόγηση να γίνεται στην ίδια τελική τιμή είτε πρόκειται για 24% ή 17%. Περίεργο αλλά Και πάλι είναι καλή τιμή ... 

Δημοσ.
Στις 23/4/2019 στις 4:22 ΜΜ, papafigos84 είπε

Ξερεις αν υπαρχει στο εσωτερικο του λαπτοπ το ειδικο εξαρτημα για να σταθεροποιηθει 2.5  δισκος;  

Εννοω αυτο που βιδωνεις πανω τον σκληρο με τα 4 βιδακια.

Στον δικό μου 330s που είχα αλλάξει σκληρό πριν καιρό είχε μια βάση-θήκη σιλικόνης που απλώς την βγάζεις και την τοποθετείς στον νέο σκληρό. Απλά πρόσεχε όπως βγάζεις το κάτω καπάκι να βγάλεις τα καλώδια του ηχείου από τα κλιψάκια-οδηγούς στην μέσα μεριά του καπακιού, γιατί αμα τραβήξεις απευθείας θα τα κόψεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, master1992g είπε

Στον δικό μου 330s που είχα αλλάξει σκληρό πριν καιρό είχε μια βάση-θήκη σιλικόνης που απλώς την βγάζεις και την τοποθετείς στον νέο σκληρό. Απλά πρόσεχε όπως βγάζεις το κάτω καπάκι να βγάλεις τα καλώδια του ηχείου από τα κλιψάκια-οδηγούς στην μέσα μεριά του καπακιού, γιατί αμα τραβήξεις απευθείας θα τα κόψεις.

Φιλε μου αυτο δεν εχει ηδη 2.5αρη μεσα. Εχει nvne και γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει μεσα η θηκη που αναφερεις.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, papafigos84 είπε

Φιλε μου αυτο δεν εχει ηδη 2.5αρη μεσα. Εχει nvne και γι αυτο ρωτησα αν υπαρχει μεσα η θηκη που αναφερεις.

Ναι φίλε, 2.5αρη φοράει.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Και μόνο η IPS οθόνη του Lenovo, το καθιστά καλύτερη προσφορά και μάλιστα μακράν.

Την οθόνη την παντρεύεσαι, ενώ η ram αναβαθμίζεται εύκολα με  20 ευρώ https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46402_499830_581107_583117/Laptop-DDR4-2400-MHz-4GB.html?o=ddr4+8gb+ram

ενώ μπορείς να προσθέσεις και δεύτερο δίσκο αν σου χρειάζεται - έχει θέση - το ίδιο απλά και φθηνά https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi.html?keyphrase=hdd+2.5+500&order_by=pricevat&order_dir=asc

Συμφωνώ σε όλα με τον greengr21. 

Μπορώ στην κενή θέση αντί για HDD να προσθέσω ssd ή θα είναι περιττό έξοδο εφόσον υπάρχει ο αρχικός;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, costas80 είπε

Μπορώ στην κενή θέση αντί για HDD να προσθέσω ssd ή θα είναι περιττό έξοδο εφόσον υπάρχει ο αρχικός;

Μπορείς να προσθέσεις οποιοδήποτε θέλεις, 2.5 ιντσών.

Εφόσον το λειτουργικό και τα προγράμματα θα ειναι στον αρχικό, ο δεύτερος είναι για αποθήκευση, οπότε το θεωρώ περιττό έξοδο να βάλεις ssd.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Μπορείς να προσθέσεις οποιοδήποτε θέλεις, 2.5 ιντσών.

Εφόσον το λειτουργικό και τα προγράμματα θα ειναι στον αρχικό, ο δεύτερος είναι για αποθήκευση, οπότε το θεωρώ περιττό έξοδο να βάλεις ssd.

Αυτό θεωρώ κι εγώ, πώς δε χρειάζεται δεύτερος SSD, οπότε τώρα πάμε για crucial 4gb ram και απλό σκληρό.

Δύο μέρες έκανε να έρθει από την παραγγελία του από Γερμανό

Πρώτες εντυπώσεις θετικές, η μπαταρία κλασικά της πλάκας, ξηλωσα κατευθείαν το σκουπίδι το McAfee, σε λίγο θα πάρουν δρόμο και τα υπόλοιπα σκουπίδια του Microsoft store.

Βαριέμαι τη διαδικασία του clean install

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...