Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Green Dragon είπε

Δοκίμασες επανεκκίνηση; Και σου έκανε τα ίδια;

ε ναι :P αλλά και να μην τα έκανε, μία φορά αρκεί νομίζω για να το πας πίσω όταν είναι ολοκαίνουριο.

Δημοσ.
Στις 17/4/2019 στις 1:36 ΠΜ, gaius germanicus είπε

Για κάνα παιχνίδι λέει τίποτα?σε σχέση με τον αντίστοιχο ιντελ ποιος είναι καλύτερος?

Λοιπόν πήγα σήμερα και το δοκίμασα. Καλό μηχάνημα. Σηκώνει κ ελαφρύ gaming. Του έβαλα το cs:go κ το έτρεχε στο 1024 χ768 mid γραφικά χωρίς θέμα. Όποιος το πάρει για κάτι τέτοιο να ξέρει ότι θα χρειαστεί και άλλη Ram γτ η κάρτα γραφικών έχει shared μνήμη. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Anonymousx είπε

1. Αυτο κανει για gaming ( LoL) ,δουλειά γραφείου και κάνα Netflix? 

2. Σε αυτα τα λεφτα υπαρχει κατι καλυτερο?

1. Nαι

2. Όχι βέβαια, με + 50 €: https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Lenovo-330-15ikbr-Laptop-Core-I5-8250u4-Gb500-Gbintel-Hd-Graphics-620-81DE02D7GM.htm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, Sarevok19 said:

ε ναι :P αλλά και να μην τα έκανε, μία φορά αρκεί νομίζω για να το πας πίσω όταν είναι ολοκαίνουριο.

Clean Install Windows θέλει (υποψιάζομαι πως απλά μπορεί να φαίνεται μόνο το βελάκι και όλο το άλλο μαύρο). Προφανώς κάποια ενημερώση κόλλησε ή δεν έγινε σωστή εγκατάσταση απο το εργοστάσιο. Αν το πας πίσω, η λογική λέει πως θα το κάνουν clean install και θα είναι κομπλέ (καλύτερα κιόλας, αφού γλυτώνεις με την σαβούρα της κάθε εταιρείας και τους αναχρονισμένους drivers).

Edit.

Εϊδα και τις κριτικές. Σε αλλαγή motherboard σου ξαναβάζουν τον παλιό σκληρό, και ξαναπερνάνε το προβληματικό image απο τα προηγούμενα windows. Μια απλή επανεγκατάσταση θέλει, την οποία δεν κάνουν γιατί περνάνε το image της lenovo που είχε ο υπολογιστής.

Επεξ/σία από Agmourk
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agmourk είπε

Clean Install Windows θέλει (υποψιάζομαι πως απλά μπορεί να φαίνεται μόνο το βελάκι και όλο το άλλο μαύρο). Προφανώς κάποια ενημερώση κόλλησε ή δεν έγινε σωστή εγκατάσταση απο το εργοστάσιο. Αν το πας πίσω, η λογική λέει πως θα το κάνουν clean install και θα είναι κομπλέ (καλύτερα κιόλας, αφού γλυτώνεις με την σαβούρα της κάθε εταιρείας και τους αναχρονισμένους drivers).

Edit.

Εϊδα και τις κριτικές. Σε αλλαγή motherboard σου ξαναβάζουν τον παλιό σκληρό, και ξαναπερνάνε το προβληματικό image απο τα προηγούμενα windows. Μια απλή επανεγκατάσταση θέλει, την οποία δεν κάνουν γιατί περνάνε το image της lenovo που είχε ο υπολογιστής.

Εμένα το πρόβλημα έγινε αφού πέρασα τα Windows στον ssd μου, το έστειλα με τον hdd και μόλις μου το έστειλαν με αλλαγμένη mobo ξαναέβαλα τον ssd όπως είναι και φαίνεται να δουλεύει κομπλέ μέχρι στιγμής, οπότε; 

Δημοσ.

Νομίζω μια δοκιμή με στικάκι με Linux, θα δείξει αν είναι Windows ή hardware.

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό ή έστω λίγες παρτίδες που είχαν πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση: Φαντάζομαι ότι δε παίρνει δεύτερο ssd στη δεύτερη υποδοχή για σκληρό για να προτείνετε όλοι 2.5αρη σκληρό. 

Η απορία μου είναι αντικατάσταση του 128gb ssd με ενα 500αρι ssd που βρίσκεις πλέον στα 60€ δεν είναι εφικτή; Αυτό σημαίνει όμως ότι αυτόματα βγαίνεις εκτός εγγύησης ξέρουμε;

Επεξ/σία από pan82
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pan82 είπε

Ερώτηση: Φαντάζομαι ότι δε παίρνει δεύτερο ssd στη δεύτερη υποδοχή για σκληρό για να προτείνετε όλοι 2.5αρη σκληρό. 

Η απορία μου είναι αντικατάσταση του 128gb ssd με ενα 500αρι ssd που βρίσκεις πλέον στα 60€ δεν είναι εφικτή; Αυτό σημαίνει όμως ότι αυτόματα βγαίνεις εκτός εγγύησης ξέρουμε;

Ο 128gb ειναι πανω στη θυρα m2.  Kι εχεις κενη μια sata 3 θεση για να μπεις 2.5αρης ειτε ssd ειτε hdd.  

Παντως ο δισκος που φοραει ειναι nvme και θα ειναι  γρηγοροτερος απο οποιον sata ssd βαλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Για να βάλουμε επιπλέον μνήμη στο σύστημα, συνεπάγεται απώλεια της εγγύησης μιας και χρειάζεται πλήρες άνοιγμα του κουτιού?

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DAV2002GR είπε

Για να βάλουμε επιπλέον μνήμη στο σύστημα, συνεπάγεται απώλεια της εγγύησης μιας και χρειάζεται πλήρες άνοιγμα του κουτιού?

Οχι

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, pan82 είπε

Η απορία μου είναι αντικατάσταση του 128gb ssd με ενα 500αρι που βρίσκεις πλέον στα 60€ δεν είναι εφικτή; Αυτό σημαίνει όμως ότι αυτόματα βγαίνεις εκτός εγγύησης ξέρουμε;

H αναβάθμιση δίσκου ή / και μνήμης δεν επηρεάζει την εγγύηση...

32 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

...

Παντως ο δισκος που φοραει ειναι nvme και θα ειναι  γρηγοροτερος απο οποιον sata ssd βαλεις.

Μην το λες, ποτέ δεν παίρνεις την ταχύτητα των M.2 SSD σε τέτοιου είδους μηχανήματα... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, splanis said:

Εμένα το πρόβλημα έγινε αφού πέρασα τα Windows στον ssd μου, το έστειλα με τον hdd και μόλις μου το έστειλαν με αλλαγμένη mobo ξαναέβαλα τον ssd όπως είναι και φαίνεται να δουλεύει κομπλέ μέχρι στιγμής, οπότε; 

Οπότε, είναι η πρώτη περίπτωση που μ@@@@κε το windows update με κάποιους drivers και Δεν έγινε σωστή εγκατάσταση (όταν τον ξαναεβαλες σε καινούργια μητρική ξαναπήρε τους drivers αλλά σωστα).. έχω δει εκατοντάδες τέτοια προβλήματα και το 99,9% φτιάχτηκε με απλή εγκατάσταση από iso των windows που κατέβηκε από την Microsoft (hint επειδή σε βλέπω δύσπιστο, δούλευα σε service μεγάλης εταιρείας). Εσύ επέλεξες να το στείλεις, οπότε κανένα θέμα.

Επίσης στο δικό μου Lenovo yoga 720 Μόλις πέρασα iso της Lenovo (εργοστασιακο) μου έκανε τέτοια προβλήματα και χειρότερα (Όταν έβαζα external hdd αποσυνδεοταν η κάρτα δικτυου). Clean install και τέρμα τα προβλήματα. 

Οπότε, το παραμύθι Δεν έχει πάντα δράκο και πολλά προβλήματα λύνονται με μια επανεγκατάσταση. Το κατά πόσο είναι αποδεκτό είναι άλλη κουβέντα και μάλλον θα συμφωνήσουμε και στο λέω από τώρα. 

Επεξ/σία από Agmourk
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...