vaggos88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Αρκετό για να αποτρέψει τους περισσότερους να ασχοληθούν. Βάλε και τη χρήση prying tool και έδεσε το γλυκό. Για σένα και για μένα μπορεί να είναι απλό (ίσως και λίγο σπαστικό), για πολλούς όμως όχι και φαντάζει βουνό. Το κατάφερε ο αδερφός μου που δεν έχει ιδέα τι είναι η ram και ούτε που χρησιμεύει, απλα του εστειλα το βιντεο για το λαπτοπ του πως να το κανει και αυτο ηταν. Μπορεις που ευκολα να το κανεις 1
MakisCE Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 παίδες.. αυτός εδώ παρόμοιος δεν είναι; https://www.skroutz.gr/s/15443477/Lenovo-IdeaPad-330S-15ARR-2500U-4GB-1TB-128GB-FHD-W10.html#reviews πολλά αρνητικά reviews!
pan82 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MakisCE είπε παίδες.. αυτός εδώ παρόμοιος δεν είναι; https://www.skroutz.gr/s/15443477/Lenovo-IdeaPad-330S-15ARR-2500U-4GB-1TB-128GB-FHD-W10.html#reviews πολλά αρνητικά reviews! H αλήθεια ειναι ότι έχει και πολύ καλά και πολύ άσχημα σχόλια. Σε σχέση με αυτόν τον acer https://www.amazon.com/gp/product/B079TGL2BZ?ref=em_1p_2_ti&ref_=pe_171870_378841700 που βγαίνει πλέον στα 355€ με 6GB μνημη, 1TB σκληρό, dvd-rom και μπαταρία 10ωρη+ ποιος υπερτερεί; Αξίζει τόσο λόγο ips; γιατί FHD είναι και οι δυο και εξτρα ssd θα βαλεις στον acer οπως σε αυτόν μνημη και κανονικό σκληρό Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από pan82
osalonikios Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, talos_2002 είπε Τί ram chips έχει; Μπορεί να δει κάποιος μέσω του Thaiphoon; http://www.softnology.biz/ Το πήρε ένας φίλος μου σήμερα και τον βοήθησα στο στήσιμο των win10 και κάποιων εφαρμογών. Εντυπώσεις πολύ θετικές! Ποιότητα κατασκευής και design πάρα πολύ καλά για την κατηγορία τιμής. Επιδόσεις σούπερ σε άνοιγμα/κλείσιμο windows και απλών εφαρμογών. Οθόνη πολύ καλή σε χρώματα και ευκρίνεια. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι μου φάνηκε κάπως αδύναμη η μπαταριά αλλά το είχα πολύ λίγο για να διαμορφώσω τεκμηριωμένη άποψη. Για απλή χρήση internet, office και ταινίες θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα. 2
papafigos84 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, osalonikios είπε Το πήρε ένας φίλος μου σήμερα και τον βοήθησα στο στήσιμο των win10 και κάποιων εφαρμογών. Εντυπώσεις πολύ θετικές! Ποιότητα κατασκευής και design πάρα πολύ καλά για την κατηγορία τιμής. Επιδόσεις σούπερ σε άνοιγμα/κλείσιμο windows και απλών εφαρμογών. Οθόνη πολύ καλή σε χρώματα και ευκρίνεια. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι μου φάνηκε κάπως αδύναμη η μπαταριά αλλά το είχα πολύ λίγο για να διαμορφώσω τεκμηριωμένη άποψη. Για απλή χρήση internet, office και ταινίες θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα. Μηπως κοιταξες ποιον ssd φοραει;
greengr21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, pan82 είπε H αλήθεια ειναι ότι έχει και πολύ καλά και πολύ άσχημα σχόλια. Σε σχέση με αυτόν τον acer https://www.amazon.com/gp/product/B079TGL2BZ?ref=em_1p_2_ti&ref_=pe_171870_378841700 που βγαίνει πλέον στα 355€ με 6GB μνημη, 1TB σκληρό, dvd-rom και μπαταρία 10ωρη+ ποιος υπερτερεί; Αξίζει τόσο λόγο ips; γιατί FHD είναι και οι δυο και εξτρα ssd θα βαλεις στον acer οπως σε αυτόν μνημη και κανονικό σκληρό Στο lenovo μπορεις να κανεις και (πολυ)ελαφρυ gaming στο αλλο τπτ.Για μενα υπερτερει ξεκαθαρα το lenovo εχει την αισθηση premium και ειναι γενικα πιο ολοκληρωμενη προταση.
osalonikios Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Μηπως κοιταξες ποιον ssd φοραει; Εναν samsung. 1
Green Dragon Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, osalonikios είπε Το πήρε ένας φίλος μου σήμερα και τον βοήθησα στο στήσιμο των win10 και κάποιων εφαρμογών. Εντυπώσεις πολύ θετικές! Ποιότητα κατασκευής και design πάρα πολύ καλά για την κατηγορία τιμής. Επιδόσεις σούπερ σε άνοιγμα/κλείσιμο windows και απλών εφαρμογών. Οθόνη πολύ καλή σε χρώματα και ευκρίνεια. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι μου φάνηκε κάπως αδύναμη η μπαταριά αλλά το είχα πολύ λίγο για να διαμορφώσω τεκμηριωμένη άποψη. Για απλή χρήση internet, office και ταινίες θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα. Και οι δικές μου εντυπώσεις είναι ακριβώς ίδιες. Για την χρήση που έχουμε αναφέρει πολλές φορές (internet, office και ταινίες) είναι πολύ καλή επιλογή. Η μπαταρία είναι πράγματι λίγο αδύναμη, γύρω στις 3-3.30 ώρες το έχω μετρήσει.
akis9117 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pan82 είπε H αλήθεια ειναι ότι έχει και πολύ καλά και πολύ άσχημα σχόλια. Σε σχέση με αυτόν τον acer https://www.amazon.com/gp/product/B079TGL2BZ?ref=em_1p_2_ti&ref_=pe_171870_378841700 που βγαίνει πλέον στα 355€ με 6GB μνημη, 1TB σκληρό, dvd-rom και μπαταρία 10ωρη+ ποιος υπερτερεί; Αξίζει τόσο λόγο ips; γιατί FHD είναι και οι δυο και εξτρα ssd θα βαλεις στον acer οπως σε αυτόν μνημη και κανονικό σκληρό Εγω που εχω παρει το acer ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες (δεν παιζω παιχνιδια) αλλα ειναι μου φαινεται αργος γιατι εχω συνηθισει σε ssd απο το σταθερο pc. Αν εχει χρησιμοποιησει ssd καπου, δυσκολα ξαναγυρνας πισω, θα σου σπασει τα νευρα και μαλιστα ο σκληρος ειναι και 5400rpm. Ενα ακομα θεμα που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχει εκαφρως ξεπλυμενα χρωματα και το κυριοτερο που πραγματοκα όμως μου τη σπαει είναι το σκρολαρισμα. Οταν πχ εισαι σε ενα παραθυρο των windows και σκλοραρεις για να δεις πιο κατω, τα γραμματα καθως ανεβαινουν προς τα πανω δεν μπορεις να τα διαβασεις, γινονται πολυ αχνα ως αορατα. Πρεπει να σταματησεις το σκρολινγκ για να διαβασεις τις επιλογες. Το ιδιο συμβαινει και στους browser, οταν διαβαζεις ενα site. Εψαξα παντου για λυση αλλα δεν, οποτε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι ειναι η οθονη. Αν δεν σε ενοχλουν τα παραπανω μια χαρα ειναι και το acer. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από akis9117
makhs5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, akis9117 είπε Εγω που εχω παρει το acer ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες (δεν παιζω παιχνιδια) αλλα ειναι μου φαινεται αργος γιατι εχω συνηθισει σε ssd απο το σταθερο pc. Αν εχει χρησιμοποιησει ssd καπου, δυσκολα ξαναγυρνας πισω, θα σου σπασει τα νευρα και μαλιστα ο σκληρος ειναι και 5400rpm. Ενα ακομα θεμα που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχει εκαφρως ξεπλυμενα χρωματα και το κυριοτερο που πραγματοκα όμως μου τη σπαει είναι το σκρολαρισμα. Οταν πχ εισαι σε ενα παραθυρο των windows και σκλοραρεις για να δεις πιο κατω, τα γραμματα καθως ανεβαινουν προς τα πανω δεν μπορεις να τα διαβασεις, γινονται πολυ αχνα ως αορατα. Πρεπει να σταματησεις το σκρολινγκ για να διαβασεις τις επιλογες. Το ιδιο συμβαινει και στους browser, οταν διαβαζεις ενα site. Εψαξα παντου για λυση αλλα δεν, οποτε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι ειναι η οθονη. Αν δεν σε ενοχλουν τα παραπανω μια χαρα ειναι και το acer. Αυτο που λες για την οθονη οτι ειναι πολυ αχνα οταν σκρολαρεις κανε απεγκατασταση τους Drivers της καρτας γραφικων του Acer , επανεκινηση, κατεβασε τους τελευταιους και κανε τους εγκατασταση, γιατι τοσο πολυ οπως λες οτι ειναι δεν μπορει να ειναι απο την οθονη το τοσο προβλημα οσο κακιστη και να ειναι, που δεν ειναι και χαλια
akis9117 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Αυτο που λες για την οθονη οτι ειναι πολυ αχνα οταν σκρολαρεις κανε απεγκατασταση τους Drivers της καρτας γραφικων του Acer , επανεκινηση, κατεβασε τους τελευταιους και κανε τους εγκατασταση, γιατι τοσο πολυ οπως λες οτι ειναι δεν μπορει να ειναι απο την οθονη το τοσο προβλημα οσο κακιστη και να ειναι, που δεν ειναι και χαλια Intel graphics 620 εχει. Ισως ειναι καμμια ρυθμιση για smooth scrolling που δεν την εχω βρει. Δεν ειναι παραγοντας μη αγορας, αλλα για μενα ειναι σπαστικο, ισως και για καποιον αλλο που θα θελε να το αγορασει. Anyway sorry για το off topic. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από akis9117
makhs5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, akis9117 είπε Intel graphics 620 εχει. Ισως ειναι καμμια ρυθμιση για smooth scrolling που δεν την εχω βρει. Δεν ειναι παραγοντας μη αγορας, αλλα για μενα ειναι σπαστικο, ισως και για καποιον αλλο που θα θελε να το αγορασει. Anyway sorry για το off topic. Ναι το ξερω, Intel graphics 620 εχει, μπορει απλα να μη "κατσανε" καλα οι drivers, και γι αυτο να σου δειχνει ετσι η οθονη. Κανε απεγκατασταση τους drivers, επαννεκινηση, και ξανα εγκατασταση τους τελευταιους απο την Intel. Στο λεω, αν δεν το εχεις κανει ποτε αυτο, το πιθανοτερο ειναι αυτο γι αυτο σου δειχνει ετσι η οθονη.
karatzes Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, akis9117 είπε Intel graphics 620 εχει. Ισως ειναι καμμια ρυθμιση για smooth scrolling που δεν την εχω βρει. Δεν ειναι παραγοντας μη αγορας, αλλα για μενα ειναι σπαστικο, ισως και για καποιον αλλο που θα θελε να το αγορασει. Anyway sorry για το off topic. Τις αποκριές έστησα ένα τέτοιο για φίλο (στα 380 ευρώ τότε). Πολύ τίμιο μηχάνημα. Ξεπλυμένη ΤΝ οθόνη μεν, αλλά κανένα πρόβλημα όπως αυτό που περιγράφεις. Φρεσκοεγκατεστημένα win10 και Linux.
makhs5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, karatzes είπε Τις αποκριές έστησα ένα τέτοιο για φίλο (στα 380 ευρώ τότε). Πολύ τίμιο μηχάνημα. Ξεπλυμένη ΤΝ οθόνη μεν, αλλά κανένα πρόβλημα όπως αυτό που περιγράφεις. Φρεσκοεγκατεστημένα win10 και Linux. Εμενα ολο αυτο του φιλου μου ακουγετε για το οτι δεν κατσανε καλα οι drivers, αποκλειεται να κανει τετοια η οθονη οσο κακης ποιοτητας και ναναι, απεγκατασταση και επανεγκατασταση τους drivers, και 99% θα λυθει το θεμα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις