zacharis1955 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Μέσω Windows Update η AMD έδωσε καινούργιο driver για τα γραφικά του λάπτοπ. https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-3-mobile-processors-radeon-vega-graphics/amd-ryzen-3-2 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από zacharis1955 1
pan82 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, dinosz750 είπε Οσον αφορα το οτι δεν εκλεινε το καπακι με τον HDD, ψαχνωντας βρηκα στο manual οτι παιρνει μονο HDD με παχος 7mm. Οι 3 δικοι μου σκληροι ειναι 9-9.5mm γι' αυτο δεν εκλεινε το καπακι. Επειδη οταν το βιδωσα παρατηρησα οτι πιεζε κ φουσκωνε και απ την μερια του πληκτρολογιου αναγκάστηκα και αφαιρεσα τον HDD και θα αγορασω αλλον. Οποτε οσοι θελετε να βαλετε hdd να ναι 7mm το παχος. Κρίμα, με απογοήτευσες και είπα να δοκιμάσω γιατί είχα ένα σκληρό 1ΤΒ που ειχε χαλάσει ο controller του σαν εξωτερικός και είχα χαρεί που θα μπαινε ταμάμ στο λάπτοπ αλλά το πάλεψα αρκετά αλλά όντως αν το σφίξεις πατάει το mouse pad και δε πατιέται το αριστερό κουμπί του μιας και υπερυψωνεται. Κρίμα και έλεγα θα γλιτώσω το έξτρα κόστος. Και τώρα το δίλημμα παραμένει με ενα 50ρικο παίρνω εναν ssd 500άρι ή 1ΤΒ hhd? Επειδή θα ναι σαν δεύτερος θα εχω μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα αρχείων; Μιλάμε για φώτο, ταινιες, μουσική κλπ
kyprianos73 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που άνοιξαν το σασί για την αναβάθμιση, θα πρέπει προληπτικά να αφαιρεθεί το καλώδιο της μπαταρίας ή όχι; Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτός το πλακέ που δείχνει ένα βίντεο σε προηγούμενο ποστ; Σας ευχαριστώ.
ekkli Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 παλιογουίντοουζ, μην πω τίποτα άλλο ... Πρώτη εκκίνηση, βάζω όνομα χρήστη κλπ κλπ, με τα πολλά φτάνω windows, κάνω μια επανεκκίνηση, ξαναμπαίνω, απεγκαθιστώ την εφαρμογή LinkdIn που την είδα και μου είναι άχρηστη, απεγκαθιστώ και McAffee που επίσης είναι άχρηστο, ζητάει και κάνω restart και έκτοτε έχω μαύρη οθόνη στην έναρξη. Μπαίνει win κανονικά, βάζω κωδικό χρήστη και μετά μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Να πάω για clean install , ε; Υπάρχει εύκαιρο λινκ από MS ; Υπόψιν, το λάπτοπ είναι για τον πατέρα μου που από όταν το παραγγείλαμε με παίρνει τηλέφωνο 3 φορές την μέρα να με ρωτήσει αν έφτασε και πρέπει να του το παραδώσω όσο πιο καθαρό γίνεται και με win υποχρεωτικά.
dazed Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, pan82 είπε Κρίμα, με απογοήτευσες και είπα να δοκιμάσω γιατί είχα ένα σκληρό 1ΤΒ που ειχε χαλάσει ο controller του σαν εξωτερικός και είχα χαρεί που θα μπαινε ταμάμ στο λάπτοπ αλλά το πάλεψα αρκετά αλλά όντως αν το σφίξεις πατάει το mouse pad και δε πατιέται το αριστερό κουμπί του μιας και υπερυψωνεται. Κρίμα και έλεγα θα γλιτώσω το έξτρα κόστος. Και τώρα το δίλημμα παραμένει με ενα 50ρικο παίρνω εναν ssd 500άρι ή 1ΤΒ hhd? Επειδή θα ναι σαν δεύτερος θα εχω μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα αρχείων; Μιλάμε για φώτο, ταινιες, μουσική κλπ Προσωπικα δεν θα χρησιμοποιουσα πλεον μηχανικο hdd σε τιποτα αλλο περα απο backup σε καποιο ντουλαπι. Για το συγκεκριμενο παντως, μιας και η μπαταρια δεν ειναι και η πιο μεγαλη, και το laptop δεν εχει και το καλυτερο συστημα εξαερισμου, θα προτεινα ετσι και αλλιως ssd με κλειστα ματια. Για θεματα επιδοσεων, ειναι μερα με τη νυχτα σε οτι και αν κανεις, αλλα προφανως δεν θα σου κανει την τοοοσο μεγαλη διαφορα μιας και υπαρχει ο m.2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις