Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, dazed είπε

8GB δεν εχει δοκιμασει ακομα κανεις ε? 

Εγω περιμενω ακομα την παραγγελια, ελπιζω μεσα στη βδομαδα που ερχεται να εχω νεα.

Καποιο που προσφερεται να δοκιμασει να κανει εγκατασταση το darktable? ☺️

Έλα το δοκίμασα εγώ δεν το τρέχει, μου βγαζει ένα άσπρο παράθυρο περί unhandled exception κλπ.

Μήπως θέλει παραπάνω μνήμη;

Επεξ/σία από kyprianos73
  • Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kyprianos73 είπε

Έλα το δοκίμασα εγώ δεν το τρέχει, μου βγαζει ένα άσπρο παράθυρο περί unhandled exepction κλπ.

Μήπως θέλει παραπάνω μνήμη;

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Και σε εμενα το ιδιο βγαζει:( 

Ελπιζω οταν μπει η μνημη (και αν λειτουργησει με τα 8gb) να ειναι οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, dazed είπε

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Και σε εμενα το ιδιο βγαζει:( 

Ελπιζω οταν μπει η μνημη (και αν λειτουργησει με τα 8gb) να ειναι οκ.

Το δοκιμασα εγω με 8gb συνολικη ram και εκανε κανονικα εγκατασταση και ανοιξε κανονικα το προγραμμα.

(thanks  κ ολας, δεν ηξερα οτι υπαρχει δωρεαν εναλλακτικη του Lightroom)

Επεξ/σία από dinosz750
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ Το δοκίμασα με 8GB και το έτρεξε κανονικά..δοκίμασα να κάνω κιόλας επεξεργασία βίντεο με το premiere της adobe και το παλικάρι κουτσά στραβά τα καταφέρνει ακόμα και με 4Κ 10bit video με επεξεργασία color grading βέβαια μετά το πεντάλεπτο κάνει λίγο throttling αλλά σε γενικές γραμμές τα πάει καλύτερα από ότι περίμενα

• Thanks 1
Δημοσ.

Οσον αφορα το οτι δεν εκλεινε το καπακι με τον HDD, ψαχνωντας βρηκα στο manual  οτι παιρνει μονο HDD με παχος 7mm. Οι 3 δικοι μου σκληροι ειναι 9-9.5mm γι' αυτο δεν εκλεινε το καπακι. Επειδη οταν το βιδωσα παρατηρησα οτι πιεζε κ φουσκωνε και απ την μερια του πληκτρολογιου αναγκάστηκα και αφαιρεσα τον HDD και θα αγορασω αλλον. Οποτε οσοι θελετε να βαλετε hdd να ναι 7mm το παχος.

• Thanks 1
Δημοσ.

εν τέλη το ματιασα.

Έφυγε το κουμπι και δοντάκια είναι φαγωμενα.. πάει πισω.

60441262_287678865507756_6907420684670992384_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kyprianos73 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, κατά τα άλλα το λαπτοπ από τα 10' που το δούλεψα φαίνεται απίστευτο για τα χρήματά του. Και ακόμα δεν έβαλα τα +4gb και τον 2ο ssd.

Αξιοπρεπής επεξεργαστής+ssd κάνει μεγάλη διαφορά για απλη χρήση να λέμε την αλήθεια, ειδικά όσοι ειχαν υπολογιστή με hdd η μέρα με τη νύχτα. 

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω για το θέμα του φορμάτ. επειδή κάποιοι φίλοι ισχυρίστηκαν ότι έχει bloatware. Εγώ εκτός από κάτι περίεργα του Mcafee δεν είδα κάτι άλλο, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι, οπότε ήθελα να ρωτήσω τι άλλο περίεργο έχει από bloatware; Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω για το θέμα του φορμάτ. επειδή κάποιοι φίλοι ισχυρίστηκαν ότι έχει bloatware. Εγώ εκτός από κάτι περίεργα του Mcafee δεν είδα κάτι άλλο, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι, οπότε ήθελα να ρωτήσω τι άλλο περίεργο έχει από bloatware; Σας ευχαριστώ.

τίποτα μόνο αυτό έχει. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγκατέστησα και εγώ ram και δεύτερο σκληρό. Ήταν πολύ εύκολο και γρήγορο, πιστεύω ο καθένας μπορεί να το κάνει.Το σημαντικό όμως είναι ότι έβαλα 8 gb ram και την αναγνωρίζει μια χαρά. Εγκατέστησα και έτρεξα το CPU-Z και στο memory μου λεει Channel #dual.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sarevok19 είπε

Καλησπέρα, εγκατέστησα και εγώ ram και δεύτερο σκληρό. Ήταν πολύ εύκολο και γρήγορο, πιστεύω ο καθένας μπορεί να το κάνει.Το σημαντικό όμως είναι ότι έβαλα 8 gb ram και την αναγνωρίζει μια χαρά. Εγκατέστησα και έτρεξα το CPU-Z και στο memory μου λεει Channel #dual.

Έβαλα και εγώ απόψε ένα dimm  8 gb  Mushkin στα 2400...και όλα οκ!

1141877584_RAM1.jpg.218ae5b363ed7812ac83c24cc3974255.jpg1170674482_RAM2.jpg.e83b680cbc9c8c85b829144d853e372d.jpg

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alprio είπε

εν τέλη το ματιασα.

Έφυγε το κουμπι και δοντάκια είναι φαγωμενα.. πάει πισω.

60441262_287678865507756_6907420684670992384_n.jpg

Για πίσω και αλλαγή χλωμό το κόβω, αν δεχτούν να σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο χωρίς να πληρώσεις θα είσαι πάρα πολύ τυχερός...

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει κάτι σχετικά με την ένταση του ήχου που βγαίνει από τα ηχεία ή τα ακουστικά.

Σε dual boot εγκατάσταση με Windows 10 και Ubuntu 19.04, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλότερος στα Windows, σε σχέση με τον ήχο που παίρνω στο linux. Μάλιστα όταν βάλω την ένταση στο maximum, στα Windows απλά ακούγεται δυνατά, ενώ στο linux σε ξεκουφαίνει.

Έχει βάση αυτό που έχω παρατηρήσει; Το έχει διαπιστώσει και κάποιος άλλος; Αν είναι πραγματικότητα και όχι ιδέα μου ( που δεν είναι ), τότε που μπορεί να οφείλεται;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Για πίσω και αλλαγή χλωμό το κόβω, αν δεχτούν να σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο χωρίς να πληρώσεις θα είσαι πάρα πολύ τυχερός...

Το πιάσαμε σαν DOA. Θα μου φέρουν αύριο άλλο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...