Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσθεσα εναν σκληρο δισκο 2.5αρη και παρατηρησα οτι το καπακι του λαπτοπ δεν κουμπωνει τελειως με τα κλιπακια. Αφηνει 2 χιλιοστα κενο στην κατω γωνια. Εβαλα τις βιδες και παλι κανει ενα κενο. Το χει παρατηρησει καποιος αλλος;

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dinosz750 είπε

Προσθεσα εναν σκληρο δισκο 2.5αρη και παρατηρησα οτι το καπακι του λαπτοπ δεν κουμπωνει τελειως με τα κλιπακια. Αφηνει 2 χιλιοστα κενο στην κατω γωνια. Εβαλα τις βιδες και παλι κανει ενα κενο. Το χει παρατηρησει καποιος αλλος;

Δεν έκλεισε καλά το τοπικό κλιπσάκι...

Δημοσ.

A925B689-4BC0-4129-83C2-8C38105F1265.png.13276b7d18faaa88fefc7f74716e6b89.pngDisassembly? Done.

Εγκατάσταση 2ης RAM? Done - πράσινος κύκλος

Εγκατάσταση 2,5'' SSD? Not done yet - κόκκινος κύκλος

Παίδες υπάρχει αυτό το μεταλλικό καπάκι εκεί που πρέπει να εγκατασταθεί ο SSD, που μέσα του ο SSD δεν χωράει. Τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να βγάλω αυτό το καπάκι;

Η σύντομη αναζήτησή μου στο YouTube δεν με βοήθησε..

• Like 1
Δημοσ.

Το αφαιρείς τελείως και χρησιμοποιείς μόνο τα βιδάκια για να τοποθετήσεις τον δίσκο.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Το αφαιρείς τελείως και χρησιμοποιείς μόνο τα βιδάκια για να τοποθετήσεις τον δίσκο.

Όλα πήγαν καταπλήκτικά! Ήταν πανεύκολο εν τέλει!

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!

ram.png.1f52be00eb1bec8e85b89a852cdc3b59.png

ssd.png.f69020b855dee3541f8b053ec60f85d3.pngε

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Δεν έκλεισε καλά το τοπικό κλιπσάκι...

Δεν κλείνει με τίποτα. Πριν βαλω τις βίδες το πίεσα κ ενώ μπαινει το κλιπ φαινεται σαν να μην χωράει σε ύψος ολόκληρος κ το ξαναπεταει. Γι αυτο το βίδωσα κ έμεινε εκεί αλλά φαίνεται ότι πιέζει κ κανει ένα ανεπαίσθητο κενό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dinosz750 είπε

Δεν κλείνει με τίποτα. Πριν βαλω τις βίδες το πίεσα κ ενώ μπαινει το κλιπ φαινεται σαν να μην χωράει σε ύψος ολόκληρος κ το ξαναπεταει. Γι αυτο το βίδωσα κ έμεινε εκεί αλλά φαίνεται ότι πιέζει κ κανει ένα ανεπαίσθητο κενό.

Σίγουρα έχεις τοποθετήσει σωστά τον δίσκο;;; Το μεταλλικό καπάκι που υπάρχει στη θέση του δεύτερου δίσκου τι το έκανες;

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Σίγουρα έχεις τοποθετήσει σωστά τον δίσκο;;; Το μεταλλικό καπάκι που υπάρχει στη θέση του δεύτερου δίσκου τι το έκανες;

Ναι δουλευει κανονικά ο δισκος. Το καπάκι το αφαίρεσα μιας και έγραφε πανω ότι είναι  dummy. Τέλος πάντων ισως ο δίσκος είναι λιγα χιλιοστά πιο παχύς απο τους αλλους. Το βίδωσα καλα κ εχει σχεδόν κλείσει το κενό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, akefaloskavalaris είπε

A925B689-4BC0-4129-83C2-8C38105F1265.png.13276b7d18faaa88fefc7f74716e6b89.pngDisassembly? Done.

Εγκατάσταση 2ης RAM? Done - πράσινος κύκλος

Εγκατάσταση 2,5'' SSD? Not done yet - κόκκινος κύκλος

Παίδες υπάρχει αυτό το μεταλλικό καπάκι εκεί που πρέπει να εγκατασταθεί ο SSD, που μέσα του ο SSD δεν χωράει. Τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να βγάλω αυτό το καπάκι;

Η σύντομη αναζήτησή μου στο YouTube δεν με βοήθησε..

Παιδιά καλησπέρα, επειδή παρέλαβα και εγώ σήμερα και θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη.

Έχω παραγγείλει την Patriot 4gb αλλά με κωδικό PSD44G240081S είναι DDR4 στα 2400 MHz CL17 στα 1.2V. Μήπως τελικά δεν είναι συμβατή γιατί βλέπω αυτή του φίλου στη φώτο έχει άλλο κωδικό.

Αν είναι να την γυρίσω πίσω, να πάρω την σωστή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από kyprianos73
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε

Παιδιά καλησπέρα, επειδή παρέλαβα και εγώ σήμερα και θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη.

Έχω παραγγείλει την Patriot 4gb αλλά με κωδικό PSD44G240081S είναι DDR4 στα 2400 MHz CL17 στα 1.2V. Μήπως τελικά δεν είναι συμβατή γιατί βλέπω αυτή του φίλου στη φώτο έχει άλλο κωδικό.

Ταιριάζει η μνήμη και δουλεύει dual channel.

Mη φοβάσαι! Κούμπουσε τη μνήμη και απόλαυσε το!

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, κατά τα άλλα το λαπτοπ από τα 10' που το δούλεψα φαίνεται απίστευτο για τα χρήματά του. Και ακόμα δεν έβαλα τα +4gb και τον 2ο ssd.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kyprianos73 είπε

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι δοκιμασμένη αυτή που πήρες από τον @kokpapashttps://www.insomnia.gr/forums/topic/706126-laptop-lenovo-ideapad-330s-15arr-r3-2200u4gb128ssd-349e-κωτσόβολος/page/18/?tab=comments#comment-57184187

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.

8GB δεν εχει δοκιμασει ακομα κανεις ε? 

Εγω περιμενω ακομα την παραγγελια, ελπιζω μεσα στη βδομαδα που ερχεται να εχω νεα.

Καποιο που προσφερεται να δοκιμασει να κανει εγκατασταση το darktable? ☺️

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...