Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zacharis1955 είπε

Δεν μπαίνουν δύο SATA HDD/SSD 2.5" αλλά ένα SATA 2.5" και ένα M.2 2280...

Σωστός Ζαχαρία!!!!   Τον Μ.2 2280 τον φοράει ήδη το laptop. Άρα μόνο έναν 2,5" μπορείς να προσθέσεις.

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, akefaloskavalaris είπε

Επειδή τελευταία έχω μπει στο χόμπι του pc building λέω να το ανοίξω μόνος μου το λαπτοπάκι.

Πήρα λοιπόν 2η ram και 2ο ssd 2,5'''.

Μπορεί κάποιος με κανά βελάκι να μου δείξει στην εικόνα που μπαίνουν αυτά;

Επίσης, πρέπει να ξεβιδώσω και την μπαταρία για να τα εγκαταστήσω;

Φίλη μου συγγνώμη για αυτό που θα σου πω, αλλά λες ότι έχεις μπει στο χόμπι του PC building και από την δικιά μου φωτογραφία δεν είχες καταλάβει καν που είναι η πρόσθετη RAM και ο πρόσθετος δυομισαρι σκληρός δίσκος, μήπως προφανώς δεν πρέπει να τα εγκαταστήσεις μόνος σου; Γιατί από ότι καταλαβαίνω απλά δεν το έχεις ξαναπροσπαθήσει... Συγνώμη για αυτό που σου λέω απλά εγώ θέλω να σε προστατεύσω μην κάνεις καμιά ζημιά και μπλέξεις.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kokpapas είπε

Φίλη μου συγγνώμη για αυτό που θα σου πω, αλλά λες ότι έχεις μπει στο χόμπι του PC building και από την δικιά μου φωτογραφία δεν είχες καταλάβει καν που είναι η πρόσθετη RAM και ο πρόσθετος δυομισαρι σκληρός δίσκος, μήπως προφανώς δεν πρέπει να τα εγκαταστήσεις μόνος σου; Γιατί από ότι καταλαβαίνω απλά δεν το έχεις ξαναπροσπαθήσει... Συγνώμη για αυτό που σου λέω απλά εγώ θέλω να σε προστατεύσω μην κάνεις καμιά ζημιά και μπλέξεις.. 

Καλά κάνεις και το λες ρε συ!

Ξέρεις τι, απλά στην φωτογραφία υπάρχει ήδη ο 2,5'', κάτι που φαντάζομαι ότι εγώ δεν θα δω όταν τον ανοίξω. Γιατί υποτίθεται ότι εργοστασιακά έχει έναν M.2 128GB έτσι;

Δεύτερον, για την RAM έχεις δίκιο, τώρα που το κοιτάω, είναι ολοφάνερο που πάει...

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει προσθέσει 8 gb μνήμη στο ελεύθερο slot, περιμένουμε εντυπώσεις. Κυρίως πως δουλεύει το dual channel και αν είδε διαφορά στην ταχύτητα.

3 λεπτά πριν, akefaloskavalaris είπε

.............

Ξέρεις τι, απλά στην φωτογραφία υπάρχει ήδη ο 2,5'', κάτι που φαντάζομαι ότι εγώ δεν θα δω όταν τον ανοίξω. Γιατί υποτίθεται ότι εργοστασιακά έχει έναν M.2 128GB έτσι;

............

Υπάρχει ο M.2  128gb  και δίπλα η βάση για τον 2ο δίσκο. Ξεβιδώνεις το μαραφέτι που έχει εκεί, το βγάζεις και χρησιμοποιείς τις βίδες για να προσαρμόσεις τον 2.5άρι δίσκο στη βάση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχως δεν εχει πορτακια για μνημη και δισκο ξεχωριστα! αν ανοιξεις ολο το καπακι μονος σου η εγγυηση παει περιπατο!

την πατησα μια φορα ετσι! 

και επιτηδες τα φτιαχνουν ολα ετσι πλεον για να τρεχεις σε τεχνικους εξουσιοδοτημενους για την οποια αλλαγη θες.

τα παλιοτερα λαπτοπια ειχαν ολα σχεδον πορτακια απο κατω.

Επεξ/σία από pcos
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, pcos είπε

δυστυχως δεν εχει πορτακια για μνημη και δισκο ξεχωριστα! αν ανοιξεις ολο το καπακι μονος σου η εγγυηση παει περιπατο!

την πατησα μια φορα ετσι! 

και επιτηδες τα φτιαχνουν ολα ετσι πλεον για να τρεχεις σε τεχνικους εξουσιοδοτημενους για την οποια αλλαγη θες.

τα παλιοτερα λαπτοπια ειχαν ολα σχεδον πορτακια απο κατω.

Υπάρχει ενημέρωση από αντιπροσωπεία ότι δε χάνεται η εγγύηση αν ανοιχτεί και μπει σκληρός και μνήμη. Το έχουν αναφέρει και παιδιά στο παρόν topic

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/5/2019 στις 1:30 ΠΜ, pan82 είπε

Nα ρωτήσω τους κατόχους, έχει κανένας θεμα με την εμβέλεια του wifi? Παρόλο το clean install μου κάνει συχνές αποσυνδέσεις στο διπλανό δωμάτιο από το ρούτερ, δηλαδή εκεί που κάθομαι με φουλ σήμα μειώνεται λίγο λίγο και μου βγάζει μήνυμα προσωρινά χωρίς ίντερνετ και μετά θέλει να κλείσεις wifi και να ξαναμπει αλλιώς κάνει αρκετά λεπτά να επανέλθει μόνο του. Κάποιες φορές κάνει μόνο του reset στο wifi και το ενεργοποιεί ξανά. Εννοείται είμαι πολύ κοντά στο ρούτερ και όλες οι άλλες συσκευές παίζουν μια χαρά και ακόμα πιο μακριά.   

Βρηκες τελικα τι φταιει? Εμενα μενει συνδεδεμενο στο δικτυο αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει προσβαση στο internet.

Υ.Γ. εχω συνδεθει στο γραφειο οπου ειναι συνδεδεμενα πολλα pc και ο δικτυο μας ειναι αργό.

Επεξ/σία από Anonymousx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Anonymousx είπε

Βρηκες τελικα τι φταιει? Εμενα μενει συνδεδεμενο στο δικτυο αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει προσβαση στο internet.

Υ.Γ. εχω συνδεθει στο γραφειο οπου ειναι συνδεδεμενα πολλα pc και ο δικτυο μας ειναι αργό.

Nα πω την αλήθεια δε πρόλαβα να ασχοληθώ, γενικά η εμβέλεια του δεν είναι και από τις καλύτερες αυτό είναι βέβαιο. Χθες που καθισα κανά δύωρο στο pc έκανα και ένα restart στο ρουτερ πρώτα δεν είδα να πέσει τελείως η σύνδεση, αλλά παρατηρούσα ότι ενώ ήταν στην ίδια θέση ο δείκτης σήματος από το φουλ να πέφτει στη μια μπάρα και η ταχύτητα από το 1mb/s να πέφτει στα 2kb/s και να ανεβαίνει πάλι, που φυσιολογικό όταν είσαι 3 μέτρα από ρουτερ δε το λες. Θέλω το σαββατοκυριακο να δοκιμάσω και σε άλλο σπίτι με άλλο ρούτερ αν και γενικά παρατηρώ ότι πχ εκεί που το κινητό μου βρίσκει 10 γειτονικά δίκτυα wifi το λαπτοπ μπορεί να βρίσκει 6 οπότε το σήμα του σίγουρα είναι αδύναμο.

ΥΓ: Κι εμένα αυτό κάνει δείχνει συνδεδεμένο αν πας να φορτώσεις γράφει δεν υπάρχει σύνδεση και μετά από 1-2 λεπτά βγάζει το κιτρινο σηματάκι. Αν κάνεις ακαριαία κλείσιμο ανοιγμα wifi συνδέεται κανονικά ξανά και άμεσα

Επεξ/σία από pan82
Δημοσ.

Εγω παντως παιδια που το πηρα εχθες, στα 10 μετρα δεν ειχε τετοιο θεμα. και κατεβασα και 2-3gb updates και προγραμματα. δεν εκανε κιχ.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pan82 είπε

Nα πω την αλήθεια δε πρόλαβα να ασχοληθώ, γενικά η εμβέλεια του δεν είναι και από τις καλύτερες αυτό είναι βέβαιο. Χθες που καθισα κανά δύωρο στο pc έκανα και ένα restart στο ρουτερ πρώτα δεν είδα να πέσει τελείως η σύνδεση, αλλά παρατηρούσα ότι ενώ ήταν στην ίδια θέση ο δείκτης σήματος από το φουλ να πέφτει στη μια μπάρα και η ταχύτητα από το 1mb/s να πέφτει στα 2kb/s και να ανεβαίνει πάλι, που φυσιολογικό όταν είσαι 3 μέτρα από ρουτερ δε το λες. Θέλω το σαββατοκυριακο να δοκιμάσω και σε άλλο σπίτι με άλλο ρούτερ αν και γενικά παρατηρώ ότι πχ εκεί που το κινητό μου βρίσκει 10 γειτονικά δίκτυα wifi το λαπτοπ μπορεί να βρίσκει 6 οπότε το σήμα του σίγουρα είναι αδύναμο.

ΥΓ: Κι εμένα αυτό κάνει δείχνει συνδεδεμένο αν πας να φορτώσεις γράφει δεν υπάρχει σύνδεση και μετά από 1-2 λεπτά βγάζει το κιτρινο σηματάκι. Αν κάνεις ακαριαία κλείσιμο ανοιγμα wifi συνδέεται κανονικά ξανά και άμεσα

Ακριβως το ιδιο κανει και σε μενα. Αξιζει να βαλω κατι τετοιο ?(για περιπτωσεις που θα βρισκομαι μακρια απο το router)

https://www.skroutz.gr/s/13937392/TP-LINK-TL-WN822N-v5.html

4 λεπτά πριν, alprio είπε

Εγω παντως παιδια που το πηρα εχθες, στα 10 μετρα δεν ειχε τετοιο θεμα. και κατεβασα και 2-3gb updates και προγραμματα. δεν εκανε κιχ.

Οταν ειμαι κοντα στο router δεν πιστευω οτι εχω καποιο θεμα (στο σπιτι φανηκε να ειναι ενταξει θα το τσεκαρω ομως)

Στο γραφειο που το router ειναι πιο μακρια το κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, greengr21 είπε

A ρε φουστη βιαστικα με τη ram εχει σε προσφορα το αμαζον την 8αρα κριμας...

https://www.amazon.co.uk/dp/B01BIWKP58

Στέλνει Ελλάδα. Πόσο σου βγαίνει;;;

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, greengr21 είπε

A ρε φουστη βιαστικα με τη ram εχει σε προσφορα το αμαζον την 8αρα κριμας...

https://www.amazon.co.uk/dp/B01BIWKP58

Την βλέπω στις 34 λίρες, δηλαδή 39 ευρώ και χωρίς να υπολογίσουμε τα μεταφορικά. Φθηνότερη θα σου βγει από Ελλάδα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LaMereda είπε

Την βλέπω στις 34 λίρες, δηλαδή 39 ευρώ και χωρίς να υπολογίσουμε τα μεταφορικά. Φθηνότερη θα σου βγει από Ελλάδα..

Βγαίνει περίπου στα 45 ευρώ....δε λέει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...