Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου ήρθε με την τελευταία version,  που είναι αυτή που αναφέρεις στο τέλος.

Και όσες φορές μπήκα στο bios, δεν μου έβγαλε κάποιο περίεργο μήνυμα. 

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Thanks 1
  • Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pan82 είπε

Ωχ φοβάμαι μην είναι κάτι τέτοιο γιατί εκει που μπορείς να είσαι μια χαρά για ώρα να κατεβάζει φουλ με 1mb/s, πέφτουν οι γραμμές του σήματος στο μηδέν κολλάει το ιντερνετ βγάζει το ερωτηματικό και μετά πρέπει να κλείσεις και να το ανοίξεις πάλι η κανει reset μονο του ανοίγει και θέλει κάποια δευτερόλεπτα να βγάλει τη λίστα με τα wifi. Αλλά μπορεί να είναι ώρες μια χαρά και να το πιάνει και να στο κανει σερί καθέ 3 λεπτά. Και το άσχημο είναι ότι απλά κολλάνε τα πάντα δεν ανοίγει τίποτα και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα βγάζει ότι έχασε το δίκτυο. Εσένα το έκανε από την αρχή όπως το κατάλαβα, ενώ εμένα είναι δύσκολο να το δείξω σε κάποιον

Ενδέχεται να μην έχει τίποτα το λάπτοπ σου αλλά να έχεις πρόβλημα με την γραμμή η το wifi σου.

Ακριβώς το ίδιο που περιγράφεις είχα για ένα διάστημα στον σταθερό μου υπολογιστή που είναι συνδεμένος με USB wifi adapter. 

Λόγω προβλήματος στο δίκτυο μου κάθε τόσο πάθαινε κοκομπλοκο το wifi του υπολογιστή και ξεκινούσαν κολλήματα, DC, ιστορίες που μόνο με ρισταρτ έστρωνε.

Μόλις άλλαξα το καλώδιο που είχε πρόβλημα και έστρωσε η γραμμή μου όλα δουλεύουν στην εντέλεια.

Δοκίμασε να συνδεθείς λοιπόν σε κάποιον άλλο χώρο, να δεις πως θα πάει το wifi σου. 99% θα δουλέψει κανονικά και το πρόβλημα θα είναι στο ρούτερ σου η σε κάποιο καλώδιο. 

1 ώρα πριν, pan82 είπε

Ωχ φοβάμαι μην είναι κάτι τέτοιο γιατί εκει που μπορείς να είσαι μια χαρά για ώρα να κατεβάζει φουλ με 1mb/s, πέφτουν οι γραμμές του σήματος στο μηδέν κολλάει το ιντερνετ βγάζει το ερωτηματικό και μετά πρέπει να κλείσεις και να το ανοίξεις πάλι η κανει reset μονο του ανοίγει και θέλει κάποια δευτερόλεπτα να βγάλει τη λίστα με τα wifi. Αλλά μπορεί να είναι ώρες μια χαρά και να το πιάνει και να στο κανει σερί καθέ 3 λεπτά. Και το άσχημο είναι ότι απλά κολλάνε τα πάντα δεν ανοίγει τίποτα και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα βγάζει ότι έχασε το δίκτυο. Εσένα το έκανε από την αρχή όπως το κατάλαβα, ενώ εμένα είναι δύσκολο να το δείξω σε κάποιον

Ενδέχεται να μην έχει τίποτα το λάπτοπ σου αλλά να έχεις πρόβλημα με την γραμμή η το wifi σου.

Ακριβώς το ίδιο που περιγράφεις είχα για ένα διάστημα στον σταθερό μου υπολογιστή που είναι συνδεμένος με USB wifi adapter. 

Λόγω προβλήματος στο δίκτυο μου κάθε τόσο πάθαινε κοκομπλοκο το wifi του υπολογιστή και ξεκινούσαν κολλήματα, DC, ιστορίες που μόνο με ρισταρτ έστρωνε.

Μόλις άλλαξα το καλώδιο που είχε πρόβλημα και έστρωσε η γραμμή μου όλα δουλεύουν στην εντέλεια.

Δοκίμασε να συνδεθείς λοιπόν σε κάποιον άλλο χώρο, να δεις πως θα πάει το wifi σου. 99% θα δουλέψει κανονικά και το πρόβλημα θα είναι στο ρούτερ σου η σε κάποιο καλώδιο. 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, StigmaX είπε

Aπίθανο σενάριο αυτό γιατί ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο συνδέονται 2 κινητά 1 τάμπλετ και η τηλεόραση χωρίς καμία να παρουσιάζει ποτέ πρόβλημα ειδικά στη τηλεόραση που βλέπω netflix θα έκανε μπαμ αν είχε θέμα. Δηλαδή στο lenovo πέφτει το σήμα βγάζει χωρίς πρόσβαση και κολλάει για ένα λεπτό και ταυτόχρονα όλες οι άλλες συσκευές παίζουν κανονικότατα εκείνη τη στιγμή. Φυσικά όταν το lenovo βγάζει το χωρίς σύνδεση δε μπαίνει ουτε στη σελίδα του ρουτερ πρακτικά αποσυνδέεται τελείως απλά δε το δείχνει αμεσα όπως έγραψα και αν το πάρω και το πάω δίπλα στο ρουτερ δε θα μπει αμεσα χωρίς να κλείσω και να ανοίξω το wifi του

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, pan82 είπε

Aπίθανο σενάριο αυτό γιατί ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο συνδέονται 2 κινητά 1 τάμπλετ και η τηλεόραση χωρίς καμία να παρουσιάζει ποτέ πρόβλημα ειδικά στη τηλεόραση που βλέπω netflix θα έκανε μπαμ αν είχε θέμα. Δηλαδή στο lenovo πέφτει το σήμα βγάζει χωρίς πρόσβαση και κολλάει για ένα λεπτό και ταυτόχρονα όλες οι άλλες συσκευές παίζουν κανονικότατα εκείνη τη στιγμή. Φυσικά όταν το lenovo βγάζει το χωρίς σύνδεση δε μπαίνει ουτε στη σελίδα του ρουτερ πρακτικά αποσυνδέεται τελείως απλά δε το δείχνει αμεσα όπως έγραψα και αν το πάρω και το πάω δίπλα στο ρουτερ δε θα μπει αμεσα χωρίς να κλείσω και να ανοίξω το wifi του

Το ίδιο ακριβώς και με εμένα. Δοκίμασε ένα speed test και δες το jitter σου. Το ότι λειτουργεί στο τηλέφωνο καλά δε σημαίνει ότι θα λειτουργεί και στα windows σωστά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LaMereda είπε

Όσοι κάνατε BIOS Update στην τελευταία έκδοση, σας εμφανίζει warning message όταν μπαίνετε μέσα στο BIOS?

Εμένα μου εμφανίζει αυτό:

IMG_2046.jpg.9e193f83d9675c4ef114a1b6250ab2bc.jpg

Και αν κάνω κάποια αλλαγή στο BIOS, μόλις πατήσω το Exit and Save Changes εμφανίζει:

IMG_2045.jpg.896a3d4d6079b370b9522af0ab7f20b3.jpg

Το BIOS Version είναι:

IMG_2044.jpg.8faef2bdb38cb1ef3cd338f7c26bc465.jpg

Φιλε, εκανα και εγω bios update απο την 7WCN33WW στην τελευταια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το bios. Δεν βγαζει error και μπορω και κανω save κανονικα. 

Ισως να δοκιμαζες να το φλασαρεις ξανα?

2 ώρες πριν, pan82 είπε

Μπορεις να δοκιμασεις να απενεργοποιησεις ολες τις αλλες συσκευες που συνδεονται στο router σου και να κανεις επανεκκινηση το router και το laptop για να δουμε αν ειναι το router που εχει θεμα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LaMereda είπε

Όσοι κάνατε BIOS Update στην τελευταία έκδοση, σας εμφανίζει warning message όταν μπαίνετε μέσα στο BIOS?

Εμένα μου εμφανίζει αυτό:

IMG_2046.jpg.9e193f83d9675c4ef114a1b6250ab2bc.jpg

Και αν κάνω κάποια αλλαγή στο BIOS, μόλις πατήσω το Exit and Save Changes εμφανίζει:

IMG_2045.jpg.896a3d4d6079b370b9522af0ab7f20b3.jpg

Το BIOS Version είναι:

IMG_2044.jpg.8faef2bdb38cb1ef3cd338f7c26bc465.jpg

Κανε CMOS reset: Βγαλε το λαπτοπ απο το φορτιστή και αναψε το λαπτοπ. Πατα το powerbutton χωρις να το αφησεις. Κρατα το ετσι για 30 δευτερα - 1 λεπτο. Ακομη και οταν σβησει εντελως συνεχισε να το κρατας το πατημενο. Λογικά θα είσαι ΟΚ

Αν επιμένει μπορείς πάντα να ξαναφλασάρεις τo BIOS

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Έχω δουλέψει το 330s με τον ryzen 5 2500u και τώρα δουλεύω το ίδιο με ryzen 3 2200u.              Σε κανένα από τα δύο δεν είχα θέμα με την εμβέλεια του wifi, με τα Windows.            Δοκίμασε σε πρώτη φάση να απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις πάλι τον ίδιο η διαφορετικό driver. Θα βρεις drivers στο site της Lenovo, στο site της atheros Qualcomm και μέσω Windows updates. Κάνε και bios update αν δεν ειναι ενημερωμένο.

Περίμενα να γυρίσω σπίτι να επαληθεύσω τους drivers που είχα κατεβάσει αλλά εμένα δεν έχει Qualcomm αλλά realtek ίσως γι αυτό να έχω θέμα. Όλοι οι άλλοι έχετε qualcomm adaptor?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, pan82 είπε

Περίμενα να γυρίσω σπίτι να επαληθεύσω τους drivers που είχα κατεβάσει αλλά εμένα δεν έχει Qualcomm αλλά realtek ίσως γι αυτό να έχω θέμα. Όλοι οι άλλοι έχετε qualcomm adaptor?

Φίλε λάθος έκανα, γιατί δεν είχα μπροστά μου το laptop. Realtek είναι και στο δικό μου ο wifi adapter και ο driver που έχω είναι 2023.79.619.2018 της Microsoft.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, dazed είπε

Φιλε, εκανα και εγω bios update απο την 7WCN33WW στην τελευταια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το bios. Δεν βγαζει error και μπορω και κανω save κανονικα. 

Ισως να δοκιμαζες να το φλασαρεις ξανα?

7 ώρες πριν, snoopycrete είπε

Κανε CMOS reset: Βγαλε το λαπτοπ απο το φορτιστή και αναψε το λαπτοπ. Πατα το powerbutton χωρις να το αφησεις. Κρατα το ετσι για 30 δευτερα - 1 λεπτο. Ακομη και οταν σβησει εντελως συνεχισε να το κρατας το πατημενο. Λογικά θα είσαι ΟΚ

Αν επιμένει μπορείς πάντα να ξαναφλασάρεις τo BIOS

Δυστυχώς δεν διορθώθηκε με αυτόν τον τρόπο. Μήπως πρέπει να αποσυνδεθεί και η μπαταρία εσωτερικά;

Flash δεν επιτρέπει να κάνω ξανά γιατί βλέπει πως υπάρχει ήδη ίδιο version..

Πριν περάσω το τελευταίο BIOS δεν είχε κάποιο θέμα αλλά είχε αρκετά παλιό version (το 21 νομίζω ενώ έχει βγει το 35).

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Φίλε λάθος έκανα, γιατί δεν είχα μπροστά μου το laptop. Realtek είναι και στο δικό μου ο wifi adapter και ο driver που έχω είναι 2023.79.619.2018 της Microsoft.

Εμένα έχει το πιο πρόσφατο Realtek_2024.0.2.101 που είχα περάσει από lenovo

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LaMereda είπε

Δυστυχώς δεν διορθώθηκε με αυτόν τον τρόπο. Μήπως πρέπει να αποσυνδεθεί και η μπαταρία εσωτερικά;

Flash δεν επιτρέπει να κάνω ξανά γιατί βλέπει πως υπάρχει ήδη ίδιο version..

Πριν περάσω το τελευταίο BIOS δεν είχε κάποιο θέμα αλλά είχε αρκετά παλιό version (το 21 νομίζω ενώ έχει βγει το 35).

Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το ίδιο ή προηγούμενο bios, αφού πρώτα απενεργοποιήσεις μία ρύθμιση που σε εμποδίζει.

bios setup-------> configuration ---------> bios flash back ---------> disabled ---------> save changes and exit

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα!

Υπαρχει πουθενα διαθεσιμο το λαπτοπακι?

Η εχει τελειωσει απο προσωπου γης?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alprio είπε

Καλησπερα στην παρεα!

η προσφορά έχει τελειώσει, γενικά, υπάρχει σε άλλα μαγαζιά αλλά χωρίς προσφορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, alprio είπε

Καλησπερα στην παρεα!

Η προσφορά του Κώτσο για το λάπτοπ τελείωσε. Ήδη στη σελίδα του φαίνεται μη διαθέσιμο.

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/193368-lenovo-ideapad-330s-15arr-r3-2200u/4gb/128ssd

Αγόρασα ένα για φίλη μου, αφού έκλεψα χρόνο από τη δουλειά μου και έτρεχα στην Ηλιούπολη.  Η οποία φυσικά άλλαξε γνώμη,  ...τόσο βλαμμένη και τόσο καταλαβαίνει. " Θα το αφήσω για αργότερα..... κ.λ.π.

Το λάπτοπ είναι φυσικά σφραγισμένο, με την απόδειξη του και αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου να έρθει να το πάρει. Αρκεί να είναι Αθήνα, γιατί δεν μπαίνω στη διαδικασία να το στείλω εκτός. Εννοείται στα 350 ευρώ. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Green Dragon
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...