kokpapas Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ναι βγαίνει εύκολα το καπάκι απλά και με το δάχτυλο και με τα νύχια σου δεν θέλει πολύ πίεση.. απλά θέλει λίγο προσοχή το πώς θα το σηκώσεις μην σπάσεις κάνα clip. Επίσης το μαύρο προστατευτικό μεταλλικό καπάκι που έχει πάνω στη μητρική θέλει βγάλσιμο είτε αλλάξεις την RAM είτε απλά τον σκληρό δίσκο.. πάντως σε όποιον δεν πιάνουν τα χέρια καθόλου καλύτερα να μην το επιχειρήσει μόνος του.. 1
kyprianos73 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Έβλεπα το σχετικό βίντεο πριν που αναρτήθηκε στο νήμα, και είναι όπως τα λες σε ευχαριστώ. Υπάρχει ένα της ίδιας σειράς Ideapad 330S με Ryzen 5 + 512 GB SSD + 8GB RAM sta 650E από άλλη γνωστή αλυσίδα, μήπως ξέρει κανείς όμως από που καταλαβαίνουμε αν έχει την ίδια IPS οθόνη με το συγκεκριμένο; Σόρρυ κιόλας για το ελαφρώς off topic...
Green Dragon Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 51 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε Έβλεπα το σχετικό βίντεο πριν που αναρτήθηκε στο νήμα, και είναι όπως τα λες σε ευχαριστώ. Υπάρχει ένα της ίδιας σειράς Ideapad 330S με Ryzen 5 + 512 GB SSD + 8GB RAM sta 650E από άλλη γνωστή αλυσίδα, μήπως ξέρει κανείς όμως από που καταλαβαίνουμε αν έχει την ίδια IPS οθόνη με το συγκεκριμένο; Σόρρυ κιόλας για το ελαφρώς off topic... Και εγώ έχω την ίδια απορία, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να απαντήσει.
StigmaX Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Αν είναι 330S έχει IPS. Αν είναι 330 σκέτο χωρίς Σ τότε έχει απλή ΤΝ με ότι συνεπάγεται.
Green Dragon Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, StigmaX είπε Αν είναι 330S έχει IPS. Αν είναι 330 σκέτο χωρίς Σ τότε έχει απλή ΤΝ με ότι συνεπάγεται. Το 330S έχει IPS panel, αυτό είναι σίγουρο. Η απορία μας είναι αν το panel που φοράει το 330S με τον ryzen 3 2200u είναι το ίδιο με αυτό που φοράει το 330S με τον ryzen 5 2500U?
NotAliki177 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 16 hours ago, Green Dragon said: Το 330S έχει IPS panel, αυτό είναι σίγουρο. Η απορία μας είναι αν το panel που φοράει το 330S με τον ryzen 3 2200u είναι το ίδιο με αυτό που φοράει το 330S με τον ryzen 5 2500U? Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Δηλαδή ίδιο color coverage (srgb/argb) που είναι χάλια και ίδιο contrast. Δυνατό λαπτοπακι. Αν είχε δυο RAM Slots για Dual Channel mode θα έπαιζε τρελή μπάλα... 1
ekkli Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Τηλεφωνική παραγγελία προ ολίγου, εγώ πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για αγορά με τιμολόγιο και ποια σελίδα από το taxisNet θέλανε εκτυπωμένη, όπως μου είχανε πει και από το τοπικό κατάστημα χθες αλλά δεν σημείωσα, με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά λέγοντας μου ότι υπάρχουν διαθέσιμα μόνο 2 τεμάχια πανελλαδικά.
Green Dragon Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, ekkli είπε Τηλεφωνική παραγγελία προ ολίγου, εγώ πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για αγορά με τιμολόγιο και ποια σελίδα από το taxisNet θέλανε εκτυπωμένη, όπως μου είχανε πει και από το τοπικό κατάστημα χθες αλλά δεν σημείωσα, με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά λέγοντας μου ότι υπάρχουν διαθέσιμα μόνο 2 τεμάχια πανελλαδικά. Αλήθεια πρέπει να σου είπε διότι αν δεις και στο site στην αναζήτηση καταστήματος δείχνει διαθέσιμο σε 2 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Οπότε λογικά σε λίγα λεπτά δεν θα υπάρχει. 2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Δηλαδή ίδιο color coverage (srgb/argb) που είναι χάλια και ίδιο contrast. Δυνατό λαπτοπακι. Αν είχε δυο RAM Slots για Dual Channel mode θα έπαιζε τρελή μπάλα... Εννοείς αν είχε 2 ελεύθερα, γιατί έχει 1 ελεύθερο και 4gb soldered. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Green Dragon 1
kyprianos73 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Παιδιά πριν 5' έκανα τηλ. παραγγελία και εγώ και μου είπαν ότι ήταν το τελευταίο. Σήμερα επισκέφτηκα κατάστημα στην Θεσ/νίκη οπού είχε άλλο μοντέλο 330s με IPS οθόνη και ομολογώ πως ήταν εξαιρετική.
LaMereda Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Δηλαδή ίδιο color coverage (srgb/argb) που είναι χάλια και ίδιο contrast. Δυνατό λαπτοπακι. Αν είχε δυο RAM Slots για Dual Channel mode θα έπαιζε τρελή μπάλα... Έχει 4GB κολλημένα στη μητρική και 1 ελεύθερο slot για επέκταση, δηλαδή έχεις την δυνατότητα να βάλεις άλλα 4GB και θα τρέχουν σε dual channel.. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από LaMereda
dazed Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, LaMereda είπε Έχει 4GB κολλημένα στη μητρική και 1 ελεύθερο slot για επέκταση, δηλαδή έχεις την δυνατότητα να βάλεις άλλα 4GB και να τρέχουν σε dual channel.. Και θεωρητικα αν βαλεις 8 ή 16gb θα παιζουν σε dual channel τα 4gb και τα υπολοιπα single. Εχω παραγγειλει 8gb και τα περιμενω. Θα ενημερωσω εδω οταν μπει και δουλεψει.
kyprianos73 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Επειδή θέλω να παραγγείλω και εγώ RAM, είναι σίγουρο ότι ένα 8άρι σε Dual θα δουλέψει 100%; Ευχαριστώ.
christs Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Επιβεβαιώνω την εξάντληση. Το αγόρασα χθες και είχαν μείνει ελάχιστα κομμάτια. Ουσιαστικά δεσμευαν τηλεφωνικά τα κομμάτια που βλέπατε στα καταστήματα διαθέσιμα, δεν υπήρχαν άλλα. Μου είπε ότι μου στέλνει σφραγισμένο. Στην αρχή δε ψηνόμουν αλλά μετά από τόσα διθυραμβικά σχόλια για την οθόνη είπα να το τσιμπήσω να υπάρχει.
Green Dragon Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, christs είπε Επιβεβαιώνω την εξάντληση. Το αγόρασα χθες και είχαν μείνει ελάχιστα κομμάτια. Ουσιαστικά δεσμευαν τηλεφωνικά τα κομμάτια που βλέπατε στα καταστήματα διαθέσιμα, δεν υπήρχαν άλλα. Μου είπε ότι μου στέλνει σφραγισμένο. Στην αρχή δε ψηνόμουν αλλά μετά από τόσα διθυραμβικά σχόλια για την οθόνη είπα να το τσιμπήσω να υπάρχει. Διορθώνω προηγούμενη ανάρτηση. Φαίνεται ακόμη στο site. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Green Dragon
LaMereda Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dazed είπε Και θεωρητικα αν βαλεις 8 ή 16gb θα παιζουν σε dual channel τα 4gb και τα υπολοιπα single. Εχω παραγγειλει 8gb και τα περιμενω. Θα ενημερωσω εδω οταν μπει και δουλεψει. Αυτό που λες το διάβασα και εγώ αλλά αναφερόταν σε intel chipset, ελπίζω το ίδιο να ισχύει και σε amd. Ποια 8άρα μνήμη πήρες τελικά; Θα περιμένω ενημέρωσή σου αν λειτουργεί τελικά σε dual channel ώστε να πάω σε 8GB, αλλιώς μάλλον θα πάρω 4GB. Σκέφτομαι να πάρω από e-shop μία από τις εξής, μιας που είναι άμεσα διαθέσιμες: 1) https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd44g240081s-signature-line-4gb-so-dimm-ddr4-2400mhz-p-PER.559424 4GB - 21.90€ 2) https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd48g240081s-signature-line-8gb-so-dimm-ddr4-2400mhz-p-PER.559377 8GB - 39.99€ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από LaMereda
Προτεινόμενες αναρτήσεις