Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βγαίνει εύκολα το καπάκι απλά και με το δάχτυλο και με τα νύχια σου δεν θέλει πολύ πίεση.. απλά θέλει λίγο προσοχή το πώς θα το σηκώσεις μην σπάσεις κάνα clip. Επίσης το μαύρο προστατευτικό μεταλλικό καπάκι που έχει πάνω στη μητρική θέλει βγάλσιμο είτε αλλάξεις την RAM είτε απλά τον σκληρό δίσκο.. πάντως  σε όποιον δεν πιάνουν τα χέρια καθόλου καλύτερα να μην το επιχειρήσει μόνος του..

• Thanks 1
  • Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβλεπα το σχετικό βίντεο πριν που αναρτήθηκε στο νήμα, και είναι όπως τα λες σε ευχαριστώ. Υπάρχει ένα της ίδιας σειράς Ideapad 330S με Ryzen 5 + 512 GB SSD + 8GB RAM sta 650E από άλλη γνωστή αλυσίδα, μήπως ξέρει κανείς όμως από που καταλαβαίνουμε αν έχει την ίδια IPS οθόνη με το συγκεκριμένο; Σόρρυ κιόλας για το ελαφρώς off topic...

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kyprianos73 είπε

Έβλεπα το σχετικό βίντεο πριν που αναρτήθηκε στο νήμα, και είναι όπως τα λες σε ευχαριστώ. Υπάρχει ένα της ίδιας σειράς Ideapad 330S με Ryzen 5 + 512 GB SSD + 8GB RAM sta 650E από άλλη γνωστή αλυσίδα, μήπως ξέρει κανείς όμως από που καταλαβαίνουμε αν έχει την ίδια IPS οθόνη με το συγκεκριμένο; Σόρρυ κιόλας για το ελαφρώς off topic...

Και εγώ έχω την ίδια απορία, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να απαντήσει.

Δημοσ.

Αν είναι 330S έχει IPS. Αν είναι 330 σκέτο χωρίς Σ τότε έχει απλή ΤΝ με ότι συνεπάγεται. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StigmaX είπε

Αν είναι 330S έχει IPS. Αν είναι 330 σκέτο χωρίς Σ τότε έχει απλή ΤΝ με ότι συνεπάγεται. 

Το 330S  έχει IPS panel, αυτό είναι σίγουρο.

Η απορία μας είναι αν το panel που φοράει το 330S με τον ryzen 3 2200u  είναι το ίδιο  με αυτό  που φοράει το 330S με τον  ryzen 5 2500U?

Δημοσ.
16 hours ago, Green Dragon said:

Το 330S  έχει IPS panel, αυτό είναι σίγουρο.

Η απορία μας είναι αν το panel που φοράει το 330S με τον ryzen 3 2200u  είναι το ίδιο  με αυτό  που φοράει το 330S με τον  ryzen 5 2500U?

Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Δηλαδή ίδιο color coverage (srgb/argb) που είναι χάλια και ίδιο contrast.

Δυνατό λαπτοπακι. Αν είχε δυο RAM Slots για Dual Channel mode θα έπαιζε τρελή μπάλα...

• Like 1
Δημοσ.

Τηλεφωνική παραγγελία προ ολίγου, εγώ πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για αγορά με τιμολόγιο και ποια σελίδα από το taxisNet θέλανε εκτυπωμένη, όπως μου είχανε πει και από το τοπικό κατάστημα χθες αλλά δεν σημείωσα, με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά λέγοντας μου ότι υπάρχουν διαθέσιμα μόνο 2 τεμάχια πανελλαδικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, ekkli είπε

Τηλεφωνική παραγγελία προ ολίγου, εγώ πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για αγορά με τιμολόγιο και ποια σελίδα από το taxisNet θέλανε εκτυπωμένη, όπως μου είχανε πει και από το τοπικό κατάστημα χθες αλλά δεν σημείωσα, με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά λέγοντας μου ότι υπάρχουν διαθέσιμα μόνο 2 τεμάχια πανελλαδικά.

Αλήθεια πρέπει να σου είπε διότι αν δεις και στο site στην αναζήτηση καταστήματος δείχνει διαθέσιμο σε 2 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. 

Οπότε λογικά σε λίγα λεπτά δεν θα υπάρχει. 

2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Δηλαδή ίδιο color coverage (srgb/argb) που είναι χάλια και ίδιο contrast.

Δυνατό λαπτοπακι. Αν είχε δυο RAM Slots για Dual Channel mode θα έπαιζε τρελή μπάλα...

Εννοείς αν είχε 2 ελεύθερα, γιατί έχει 1 ελεύθερο και 4gb soldered.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πριν 5' έκανα τηλ. παραγγελία και εγώ και μου είπαν ότι ήταν το τελευταίο. Σήμερα επισκέφτηκα κατάστημα στην Θεσ/νίκη οπού είχε άλλο μοντέλο 330s με IPS οθόνη και ομολογώ πως ήταν εξαιρετική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Έχει 4GB κολλημένα στη μητρική και 1 ελεύθερο slot για επέκταση, δηλαδή έχεις την δυνατότητα να βάλεις άλλα 4GB και θα τρέχουν σε dual channel..

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Έχει 4GB κολλημένα στη μητρική και 1 ελεύθερο slot για επέκταση, δηλαδή έχεις την δυνατότητα να βάλεις άλλα 4GB και να τρέχουν σε dual channel..

Και θεωρητικα αν βαλεις 8 ή 16gb θα παιζουν σε dual channel τα 4gb και τα υπολοιπα single. Εχω παραγγειλει 8gb και τα περιμενω. Θα ενημερωσω εδω οταν μπει και δουλεψει.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω την εξάντληση. Το αγόρασα χθες και είχαν μείνει ελάχιστα κομμάτια. Ουσιαστικά δεσμευαν τηλεφωνικά τα κομμάτια που βλέπατε στα καταστήματα διαθέσιμα, δεν υπήρχαν άλλα. Μου είπε ότι μου στέλνει σφραγισμένο. Στην αρχή δε ψηνόμουν αλλά μετά από τόσα διθυραμβικά σχόλια για την οθόνη είπα να το τσιμπήσω να υπάρχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, christs είπε

Επιβεβαιώνω την εξάντληση. Το αγόρασα χθες και είχαν μείνει ελάχιστα κομμάτια. Ουσιαστικά δεσμευαν τηλεφωνικά τα κομμάτια που βλέπατε στα καταστήματα διαθέσιμα, δεν υπήρχαν άλλα. Μου είπε ότι μου στέλνει σφραγισμένο. Στην αρχή δε ψηνόμουν αλλά μετά από τόσα διθυραμβικά σχόλια για την οθόνη είπα να το τσιμπήσω να υπάρχει. 

Διορθώνω προηγούμενη ανάρτηση. Φαίνεται ακόμη στο site. 

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dazed είπε

Και θεωρητικα αν βαλεις 8 ή 16gb θα παιζουν σε dual channel τα 4gb και τα υπολοιπα single. Εχω παραγγειλει 8gb και τα περιμενω. Θα ενημερωσω εδω οταν μπει και δουλεψει.

Αυτό που λες το διάβασα και εγώ αλλά αναφερόταν σε intel chipset, ελπίζω το ίδιο να ισχύει και σε amd.

Ποια 8άρα μνήμη πήρες τελικά; Θα περιμένω ενημέρωσή σου αν λειτουργεί τελικά σε dual channel ώστε να πάω σε 8GB, αλλιώς μάλλον θα πάρω 4GB.

Σκέφτομαι να πάρω από e-shop μία από τις εξής, μιας που είναι άμεσα διαθέσιμες:

1) https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd44g240081s-signature-line-4gb-so-dimm-ddr4-2400mhz-p-PER.559424 4GB - 21.90€

2) https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd48g240081s-signature-line-8gb-so-dimm-ddr4-2400mhz-p-PER.559377 8GB - 39.99€

Επεξ/σία από LaMereda
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...