Green Dragon Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αν είναι εύκολο σε κάποιον ας μας πει ακριβώς ποια ram παίρνει... Δες το προηγούμενο post. 53 λεπτά πριν, akefaloskavalaris είπε Θα λέγατε ότι είναι καλύτερο από αυτό; Ασχέτως χρημάτων. Γιατί σε αυτό έχει ρίξει μια παραγγελία η αδερφή μου και εκκρεμεί να της το πάρω, λέω μήπως είναι καλύτερη αγορά αυτό του Κωτσόβολου. Μην κάνεις κίνηση αν δεν τα δεις. Την οθόνη την παντρεύεσαι, δεν αλλάζει. Και η διαφορά με Ips είναι τεράστια. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Green Dragon 1 2
akefaloskavalaris Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε Δες το προηγούμενο post. Μην κάνεις κίνηση αν δεν τα δεις. Την οθόνη την παντρεύεσαι, δεν αλλάζει. Και η διαφορά με Ips είναι τεράστια. Τι εννοείς μην κάνεις κίνηση; Για μένα: το Lenovo έχει μακράν καλύτερη οθόνη, SSD Nvme αλλά μόνο 128 GB και είναι και σχεδόν μισό κιλό ελαφρύτερο. Το άλλο έχει 1TB HDD αλλά όχι SSD, πρέπει να είναι θερμικά λίγο καλύτερο και να έχει και λίγο καλύτερα μπαταρία, αλλά είναι πιο βαρύ και έχει και TN οθόνη. Οπότε καταλήγω στο Lenovo, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλυτερη οθονη το lenovo και εννοειται σαφως ταχυτερος και καλυτερος ο ssd αν ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο που λες,το lenovo θα επαιρνα. καλυτερη οθονη,πιο ελαφρυ,ταχυτερο κτλπ κτλπ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από stelios18120 2
Green Dragon Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, akefaloskavalaris είπε Τι εννοείς μην κάνεις κίνηση; Για μένα: το Lenovo έχει μακράν καλύτερη οθόνη, SSD Nvme αλλά μόνο 128 GB και είναι και σχεδόν μισό κιλό ελαφρύτερο. Το άλλο έχει 1TB HDD αλλά όχι SSD, πρέπει να είναι θερμικά λίγο καλύτερο και να έχει και λίγο καλύτερα μπαταρία, αλλά είναι πιο βαρύ και έχει και TN οθόνη. Οπότε καταλήγω στο Lenovo, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Το μην κάνεις κίνηση...πήγαινε σε κάποιον που διατηρεί αμφιβολία για την διαφορά ποιότητας της οθόνης. Εγώ δεν έχω αμφιβολία, ούτε και εσύ νομίζω, οπότε αγνόησε το και προχώρα!😀 1
LaMereda Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δεν νομίζω να αξίζει να συγκρίνουμε καν το Acer, το οποίο είναι με TN οθόνη και μηχανικό δίσκο. Στα 350€ παίρνεις το Lenovo με κλειστά μάτια, IPS οθόνη, SSD, τίμιος επεξεργαστής και το μόνο που ίσως χρειαστεί θα είναι 4GB επιπλέον μνήμη. Γενικώς πιστεύω είναι πολύ καλή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα. 3 1
sarleft Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ευχαριστήσω τον Green Dragon καθως το παρήγγειλα για τη σύζυγο, με παραλαβή από κατάστημα. Θα τους πάρω τηλ να δω αν μπορούν να προσθέσουν και μνήμη τη στιγμή της παραλαβής. Γνωρίζετε όμως αν υπάρχει πιθανό θέμα με την εγγύηση εφόσον ανοιχτεί; Φαντάζομαι ότι εκεί θα μου πουν όχι, αλλά θα ήθελα να είμαι σίγουρος αν κάποιος έχει πρότερη εμπειρία. Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από sarleft 1
Green Dragon Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, sarleft είπε Να ευχαριστήσω τον Green Dragon καθως το παρήγγειλα για τη σύζυγο, με παραλαβή από κατάστημα. Θα τους πάρω τηλ να δω αν μπορούν να προσθέσουν και μνήμη τη στιγμή της παραλαβής. Γνωρίζετε όμως αν υπάρχει πιθανό θέμα με την εγγύηση εφόσον ανοιχτεί; Φαντάζομαι ότι εκεί θα μου πουν όχι, αλλά θα ήθελα να είμαι σίγουρος αν κάποιος έχει πρότερη εμπειρία. Ευχαριστώ Κανένα θέμα με την εγγύηση. Έχω ρωτήσει την Lenovo απευθείας. Μπορείς να το κάνεις και εσύ!😀😀 Επειδή κάποιος φίλος μου είπε ότι δεν αναφέρεται στον τίτλο του Κωτσόβολου το IPS...έχει δίκιο. Αναφέρεται όμως στα χαρακτηριστικά: Καλού - κακού διευκρινήστε το στο κατάστημα, αν και πιστεύω ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Green Dragon 1
sarleft Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 50 minutes ago, Green Dragon said: Κανένα θέμα με την εγγύηση. Έχω ρωτήσει την Lenovo απευθείας. Μπορείς να το κάνεις και εσύ!😀😀 Ευχαριστώ και πάλι φίλε. Παρασκευή θα παραλάβω και θα ενημερώσω και για οθόνη αν δεν προηγηθεί άλλος. 1
papafigos84 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, sarleft είπε Ευχαριστώ και πάλι φίλε. Παρασκευή θα παραλάβω και θα ενημερώσω και για οθόνη αν δεν προηγηθεί άλλος. Παντως, θα σου προτεινω να αγορασεις απο αλλου μια μνημη και να τη βαλεις μονος σου. Στον κωτσοβολο θα ειναι κανενα 40αρι ενω εξω παιζουν με 20 ευρω. Δεν ειναι τιποτα. Σου βαζω και βιντεακι. 2 1
Aurumnus Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ ξεβίδωμα. Ότι μπορούν για να το κάνουν δύσκολο για το μέσο χρήστη. Χάθηκε να βάλουν ένα καπάκι, να μπορείς με μία απλή κίνηση να έχεις πρόσβαση στην μνήμη τουλάχιστον; Στα σχόλια λένε ότι έχει 4GB RAM onboard και ένα slot ελεύθερο ένα SODIMM 16GB μέγιστο, σύνολο 20GB. Αυτό πως λειτουργεί; Τα 8GB σε Dual channel και τα υπόλοιπα 12GB σε Single; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Aurumnus
papafigos84 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε Πολύ ξεβίδωμα. Ότι μπορούν για να το κάνουν δύσκολο για το μέσο χρήστη. Στα σχόλια λένε ότι έχει 4GB RAM onboard και ένα slot ελεύθερο ένα SODIMM 16GB μέγιστο, σύνολο 20GB. Αυτό πως λειτουργεί; Τα 8GB σε Dual channel και τα υπόλοιπα 12GB σε Single; Ειναι 10 εξωτερικες βιδες και αλλες 4 για να αφαιρεθει το εσωτερικο μαυρο αλουμινιο. Δεν ειναι πανω απο 10 λεπτα δουλεια. Μεχρι το 1 λεπτο ειναι στο βιντεο. Τα υπολοιπα δεν ειναι για τη ραμ. 1
Aurumnus Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Αρκετό για να αποτρέψει τους περισσότερους να ασχοληθούν. Βάλε και τη χρήση prying tool και έδεσε το γλυκό. Για σένα και για μένα μπορεί να είναι απλό (ίσως και λίγο σπαστικό), για πολλούς όμως όχι και φαντάζει βουνό. 3
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Για να αλλάξει πληκτρολόγιο το κάνεις φύλο και φτερό μέχρι τελευταίας βίδας η μου φάνηκε ;;
d_gkal Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Γελοίο είναι να ανοίξεις το καπάκι. Πραγματικά γελοίο. Και ο πιο άσχετος μπορεί να βάλει ραμ ή και να αλλάξει δίσκο 1
talos_2002 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τί ram chips έχει; Μπορεί να δει κάποιος μέσω του Thaiphoon; http://www.softnology.biz/ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από talos_2002
Προτεινόμενες αναρτήσεις