Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kokpapas είπε

Μπράβο φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ με έσωσες εγώ δεν ξέρω να διαβάζω πω πω εισαι ο άνθρωπος που έσωσε τη μέρα...:lol:🔹🔹

20190508_183116-1.jpg

Και μένα αυτό μου λέει. Καμία λύση; 

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, splanis είπε

Και μένα αυτό μου λέει. Καμία λύση; 

Το λέει καθαρά ότι το laptop " βελτιστοποιεί αυτόματα τη λειτουργία της μπαταρίας ". Κατά τη γνώμη μου το Vantage είναι άχρηστο, όπως και όλα τα προγράμματα της Lenovo. 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Green Dragon είπε

έχει 10 νούμερα...ποιο ακριβώς θα  σε βοηθούσε;;;;

441278832_20190508_0115502.jpg.9d17e203e29fd79708d6a79362963809.jpg

Πιστεύω θα βοηθούσε η σύγκριση με κάποιου που παρέλαβε το ίδιο laptop με SSD της LiteOn.
Σε ευχαριστώ που είσαι ο 1ος που προσφέρθηκε :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Le 17/04/2019 à 04:37, rudigarcia222 a déclaré

Le prix pour ips seul est honnête. Au-delà, ces joueurs ne leur en disent pas beaucoup. Vous serez entendu dans le fil au crochet et vous rirez. Lourd lourd pour ramasser un peu po De plus, ces FileZilla UC Browser Rufus projets cpu / gpu veulent au moins 8ara et dual. Donc, vous comptez certainement sur la mise à niveau, de sorte qu'il s'agenouille 

Pour un jeu, il ne dit rien, par rapport au compteur qui est meilleur;

Επεξ/σία από POSEYATSIA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναμπηκε σε προσφορα απο kotsovolo στα 350€. Το αγορασα επειδη ειχα και μια δωροεπιταγη. 

Στα θετικα του,

Η FullHD οθονη ειναι πραγματικα απιστευτη. Θεωρω δεδομενο πως οποιος παει σε νεο λαπτοπ θα πρεπει να επιλεξει fhd οθονη. 

Στα αρνητικα, 

Κανει λιγο θορυβο ο ανεμιστηρας οταν το CPU Load ειναι 90-100%, κατ'αλλα αθορυβο (σε συγκριση με τον i3 6100U που ειχα και δεν ειχα ακουσει ποτε ανεμιστηρα). 

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Shyn είπε

Ξαναμπηκε σε προσφορα απο kotsovolo στα 350€. Το αγορασα επειδη ειχα και μια δωροεπιταγη. 

Στα θετικα του,

Η FullHD οθονη ειναι πραγματικα απιστευτη. Θεωρω δεδομενο πως οποιος παει σε νεο λαπτοπ θα πρεπει να επιλεξει fhd οθονη. 

Στα αρνητικα, 

Κανει λιγο θορυβο ο ανεμιστηρας οταν το CPU Load ειναι 90-100%, κατ'αλλα αθορυβο (σε συγκριση με τον i3 6100U που ειχα). 

Τη διαφορα στην οθονη την κανει οτι ειναι ips. Πραγματικα ειναι αριστη για την κατηγορια.

Καλοριζικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, kokpapas είπε

Ετοιμο το θηριακι... 6,90 διαθέσιμη ram πλέον...παλικάρια θα ξαναρωτήσω ξέρει κανένας καμία εφαρμογή που να μας επιτρέπει από ποιο ποσοστό και κάτω θα ξεκινάει η φόρτιση της μπαταρίας;;; Στο lenovo vantage δεν βρήκα καμία τέτοια ανάλογη ρύθμιση και γενικότερα κιόλας δεν σου προσφέρει και τίποτα

PSX_20190508_163627.jpg

[ΑΚΥΡΟ ΒΡΗΚΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ]

Συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναερωτηθεί απλά επειδή δεν έχω χρόνο για να δω τις 20 σελίδες του θέματος...

Βάλατε 2η RAM; Και 2ο σκληρό δίσκο; Γιατί θέλω να το πάρω κι εγώ (το έχω ήδη πάρει για την αδερφή μου) και θέλω να βάλω άλλα 4GB RAΜ και έναν HDD.

Στις 1/5/2019 στις 11:37 ΜΜ, Green Dragon είπε

Αγόρασα  χτες από Κωτσόβολο για λογαριασμό του αδελφού μου που έχει Ετερόρρυθμο Εταιρεία. Ρώτησα στο ταμείο για μη πληρωμή του ΦΠΑ και μου είπαν ότι βγαίνει κανονικό τιμολόγιο και η επιστροφή θα γίνει στη εταιρεία. Έτσι πλήρωσα 281.45 + 67.55 = 349

Στη συνέχεια πήγα σε ένα σκρουτζομάγαζο στο Χαλάνδρι και αγόρασα 1 μνήμη και έναν hdd. Την ίδια ερώτηση έκανα και εδώ και πήρα την ίδια απάντηση. Πλήρωσα το τιμολόγιο κανονικά 45,97 + 11,03 = 57 ευρώ.

Ο αδελφός μου είπε πως έτσι γίνεται και έτσι κάνει και ο ίδιος αγορές........Αν ξέρει κάποιος κάτι πιό καινούργιο, με ενδαφέρει και εμένα π.χ. πιστωτικό του ΦΠΑ. 

Ίσως παρεμβαίνω αργά, αλλά η διαδικασία είναι σε όλα τα καταστήματα ίδια και είναι η εξής.

Αν ο επαγγελματίας στο όνομα του οποίου θα κοπεί το τιμολόγιο υπάγεται στην ΠΟΛ 1150/2017, δεν πληρώνεις καν το ΦΠΑ. Δεν "επιστρέφεται", δεν το πληρώνεις καν εξ αρχής.

Για να γίνει αυτό σίγουρα εκτυπώνεις από το TAXIS την σελίδα της "Προσωποποιημένης Πληροφόρησης", εκεί που έχει τα προσωπικά στοιχεία του επαγγελματία και το καθεστώς ΦΠΑ του. Αν το καθεστώς ΦΠΑ είναι "ενεργό", τότε δικαιούσαι την έκπτωση.

Εγώ έτσι το έκανα και πλήρωσα 281 ευρώ.

Επεξ/σία από akefaloskavalaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου ναι μπορείς να βάλεις και άλλη RAM αρκεί να είναι 2 400 megahertz και cl17.. τα 4gb παίζουν σίγουρα τώρα για παραπάνω Δεν ξέρω δεν το έχει δοκιμάσει κάποιος εδώ στο νήμα...και σκληρό μπορείς να βάλεις όποιον θέλεις 2.5 ιντσών υπάρχει θέση κανονικά...Επίσης μετά την προσθήκη της ραμ παρατηρώ αύξηση γενικότερη των επιδόσεων στα benchmarks... Παραθέτω και τις επιδόσεις του σκληρού δίσκου της Samsung που ανέφερε ένα μέλος για να κάνουμε σύγκριση με τον liteon

PSX_20190509_121739.jpg

PSX_20190509_121858.jpg

Επεξ/σία από kokpapas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(500gb) για αναβάθμιση του levovo; Ευχαριστώ.

@akefaloskavalaris

Απο μνήμες αυτή δουλεύει σίγουρα: https://www.skroutz.gr/s/8999932/Crucial-4GB-DDR4-2400MHz-CT4G4SFS824A.html

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και με τις Kingston ή Muskhin. Συχνότητα 2400 και CAS  17

Για δίσκο μπορείς να πάρεις sad ή hdd.

Αν θέλεις ταχύτητα περιστροφής 5400 θα δεις εδώ: https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/f/489547_490666_837076/2-5-500GB-5400.html?o=500gb+hdd+2.5&order_by=pricevat&order_dir=asc

Αν θέλεις ταχύτητα περιστροφής 7200 ( πιο γρήγοροι ) θα δεις εδώ: https://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/f/489547_490666_837079/2-5-500GB-7200.html?o=500gb+hdd+2.5&order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να δηλωσω και εγω εντυπωσιασμενος απο το λαπτοπακι!

Το highlight ειναι σιγουρα η οθονη, που σε εκπλησει ευχαριστα απο την πρωτη στιγμη. Σημαντικη διαφορα ο m.2 (και σε εμενα ετυχε ο samsung) σε σχεση με μηχανικο σκληρο. Ακομα δεν εχω περασει φρεσκα windows, και περιμενω και 8gb crucial οποτε και θα ενημερωσω για συμβατοτητα και επιδοσεις. Κατα τη γνωμη μου, στη 2.5'' υποδοχη καλο θα ηταν να μπει ssd και οχι μηχανικος σκληρος για λογους καταναλωσης και θερμοκρασιας (περα απο τις επιδοσεις φυσικα) μιας και οπως φαινεται η μπαταρια δεν ειναι και θηριο και οι εξαγωγες αερα ελαχιστες. 

Για τα χρηματα του δεν εχει αντιπαλο παντως. Αν μου το εδειχνε καποιος και μου ελεγε οτι εσκασε 500 - 600 ευρωπουλακια μπορει και να τον πιστευα.

Επεξ/σία από dazed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, επειδή με ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο, για να ανοίξει το καπάκι θέλει εκτός από ξεβίδωμα και εργαλείο τύπου σπάτουλας; Έχω σχετική εμπειρία από παλιό Sony Vaio που είχα ξεβιδώσει αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται πιο συμπιεσμένο σαν σασί. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επεξ/σία από kyprianos73
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kyprianos73 είπε

Παιδιά καλησπέρα, επειδή με ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο, για να ανοίξει το καπάκι θέλει εκτός ξεβίδωμα και εργαλείο τύπου σπάτουλας; Έχω σχετική εμπειρία από παλιό Sony Vaio που είχε ξεβιδώσει αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται πιο συμπιεσμένο σαν σασί. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Πολύ εύκολο το άνοιγμα μετά το ξεβίδωμα. Μπορείς με μια κάρτα του στυλ, πιστωτική ή ΑΒ.

Λίγο προσοχή θέλει μόνο,  μην σπάσεις κάποιο κλιπσάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, έχω και ένα 840 EVO 250 GB και κάθεται οπότε μαζί με την έξτρα RAM να υποθέσω και με βάση τα παραπάνω που διαβάζω ότι παίρνει και αυτόν ως έξτρα εύκολα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kyprianos73 είπε

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, έχω και ένα 840 EVO 250 GB και κάθεται οπότε μαζί με την έξτρα RAM να υποθέσω και με βάση τα παραπάνω που διαβάζω ότι παίρνει και αυτόν ως έξτρα εύκολα.

Πολύ εύκολα. Θα βρεις μέσα στο laptop, ειδική υποδοχή με βιδάκια που θα προσαρμόσεις τον δίσκο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...