Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dinosz750 είπε

Μια ερώτηση, για να κανουμε clean install των windows με usb, πρεπει να αγορασουμε κλειδι;

Όχι βέβαια. Το κλειδί είναι στο bios, οπότε όταν κάνεις εγκατάσταση και συνδεθείς στο internet, θα ενεργοποιηθεί από μόνο του αμέσως

4 λεπτά πριν, dinosz750 είπε

Παντως επειδη θα το παρω για τον αδερφο μου και πηγα και το ειδα απο κοντα, η ips οθονη κανει όλη την διαφορα πραγματικα... Αν δεις την οθονη του διπλα σε απλη, νομιζεις οτι εχουν ξεφτυσει τα χρωματα της απλης.

Έχεις δίκιο, όποιος δεν την έχει δει το καταλαβαίνω να είναι επιφυλακτικός. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάρω  laptop χωρίς  IPS panel.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

Όχι βέβαια. Το κλειδί είναι στο bios, οπότε όταν κάνεις εγκατάσταση και συνδεθείς στο internet, θα ενεργοποιηθεί από μόνο του αμέσως

Τέλεια! Σ'ευχαριστω!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dinosz750 είπε

Τέλεια! Σ'ευχαριστω!!

Ξέχασα να σου πω, αρκεί να βάλεις την ίδια έκδοση π.χ. hpme

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Ξέχασα να σου πω, αρκεί να βάλεις την ίδια έκδοση π.χ. hpme

Α οκ παλι καλα που μου το ανεφερες γιατι θα βαζα οτι να ναι. Κ παλι ευχαριστω!

Δημοσ.

Και εγώ που έκανα καθαρή εγκατάσταση ενεργοποιήθηκαν αμέσως από μόνα τους δεν έκανα απολύτως τίποτα.. παλικάρια να ρωτήσω υπάρχει καμία εφαρμογή ρύθμιση στα windows με την οποία να μπορούμε βάζουμε εκτός την μπαταρία για να φθείρεται άδικα πόση ώρα είναι στο ρεύμα για πολλές ώρες ο υπολογιστής;

Δημοσ.

Η διαφορά στην μάρκα του SSD, ίσως φαίνεται στο part number που πρέπει να υπάρχει στην συσκευασία.
Μπορείτε να πείτε ποιό έχετε όσοι λάβατε με LiteOn και όσοι με Samsung;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, talos_2002 είπε

Η διαφορά στην μάρκα του SSD, ίσως φαίνεται στο part number που πρέπει να υπάρχει στην συσκευασία.
Μπορείτε να πείτε ποιό έχετε όσοι λάβατε με LiteOn και όσοι με Samsung;

εμένα samsung....

samsung.jpg.2022f1a902e13a1ce21ed948edf37bfa.jpg

https://www.samsung.com/semiconductor/ssd/client-ssd/MZVLW128HEGR/

Δημοσ.

Εννοώ το part number στην συσκευασία του laptop (όσοι δεν το πετάξανε ήδη) :)
Ίσως υπάρχει εκεί κάποια διαφορά, η οποία προδίδει και τον εξοπλισμό με διαφορετικό SSD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, talos_2002 είπε

Εννοώ το part number στην συσκευασία του laptop (όσοι δεν το πετάξανε ήδη) :)
Ίσως υπάρχει εκεί κάποια διαφορά, η οποία προδίδει και τον εξοπλισμό με διαφορετικό SSD.

έχει 10 νούμερα...ποιο ακριβώς θα  σε βοηθούσε;;;;

441278832_20190508_0115502.jpg.9d17e203e29fd79708d6a79362963809.jpg

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.

Ετοιμο το θηριακι... 6,90 διαθέσιμη ram πλέον...παλικάρια θα ξαναρωτήσω ξέρει κανένας καμία εφαρμογή που να μας επιτρέπει από ποιο ποσοστό και κάτω θα ξεκινάει η φόρτιση της μπαταρίας;;; Στο lenovo vantage δεν βρήκα καμία τέτοια ανάλογη ρύθμιση και γενικότερα κιόλας δεν σου προσφέρει και τίποτα

PSX_20190508_163627.jpg

• Like 2
Δημοσ.
22 minutes ago, kokpapas said:

Ετοιμο το θηριακι... 6,90 διαθέσιμη ram πλέον...παλικάρια θα ξαναρωτήσω ξέρει κανένας καμία εφαρμογή που να μας επιτρέπει από ποιο ποσοστό και κάτω θα ξεκινάει η φόρτιση της μπαταρίας;;; Στο lenovo vantage δεν βρήκα καμία τέτοια ανάλογη ρύθμιση και γενικότερα κιόλας δεν σου προσφέρει και τίποτα

Αν το ψάξεις καλά μια χαρά το βρίσκεις..! 

Vantage.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agmourk είπε

Αν το ψάξεις καλά μια χαρά το βρίσκεις..! 

Vantage.png

Μπράβο φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ με έσωσες εγώ δεν ξέρω να διαβάζω πω πω εισαι ο άνθρωπος που έσωσε τη μέρα...:lol:🔹🔹

20190508_183116-1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, kokpapas said:

Μπράβο φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ με έσωσες εγώ δεν ξέρω να διαβάζω πω πω εισαι ο άνθρωπος που έσωσε τη μέρα...:lol:🔹🔹

20190508_183116-1.jpg

Το μόνο που είπες είναι ότι δεν βρίσκεις κάτι στο vantage. Στο έδειξα ότι υπάρχει. Γιατί στο έχει απενεργοποιημένο θα το ψάξεις μόνος σου η με το Google translate. Καλή ανάγνωση. 

Επίσης, ψαξτο λίγο αυτό, που κάποιος σε βοηθάει αλλά εσύ ειρωνεύεσαι.. 😎 

Επεξ/σία από Agmourk
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Το μόνο που είπες είναι ότι δεν βρίσκεις κάτι στο vantage. Στο έδειξα ότι υπάρχει. Γιατί στο έχει απενεργοποιημένο θα το ψάξεις μόνος σου η με το Google translate. Καλή ανάγνωση. 

Επίσης, ψαξτο λίγο αυτό, που κάποιος σε βοηθάει αλλά εσύ ειρωνεύεσαι.. 😎 

Εσύ ερωτεύτηκες πρώτος λέγοντας ότι δεν έψαξα καλά και επίσης σου δείχνω ότι στο δικό μου μοντέλο δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία την έχουν απενεργοποιημένη... Άρα κρατά την ειρωνεία για εσένα κρίμα γιατί βλέπω είσαι και από τα Γιάννενα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...