Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tikei είπε

Ερωτηση: σε περιπτωση αναβαθμισης ραμ στο συγκεκριμενο του θεματος αλλα και γενικοτερα σε αλλο λαπτοπ, με εγγυηση τι γινεται?( Εννοω να την αναβαυμισω μονος μου)

Εξαρτάται από την εταιρεία. Για τα laptops της Lenovo, σίγουρα ΔΕΝ χάνεις την εγγύηση. Έχουμε ρωτήσει πολλοί από εμάς την αντιπροσωπεία και πάντα έχουμε την ίδια απάντηση. 

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tikei είπε

Ερωτηση: σε περιπτωση αναβαθμισης ραμ στο συγκεκριμενο του θεματος αλλα και γενικοτερα σε αλλο λαπτοπ, με εγγυηση τι γινεται?( Εννοω να την αναβαυμισω μονος μου)

Η αναβάθμιση μνήμης ή / και δίσκου δεν επηρεάζει την εγγύηση...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

Εννοώ φορτιστή,προφανώς έχει κάποιο θέμα.

Δοκίμασες αυτό που σου είπε ο Ζαχαρίας από πάνω;;;  Αν εξακολουθεί να το κάνει, μπορείς να ζητήσεις να σου αλλάξουν φορτιστή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ναι,αλλαξα θεση αλλα παπαλα.

τις πρωτες 2 μερες δεν εκανε θορυβο,προχτες εμφανιστηκε.ο κωτσο θα δεχθει αμεση αντικατασταση(για να μην μεινω χωρις λαπτοπ) η θα μου βγαλουν το λαδι?

Δημοσ.

Μπορεί... μπορεί και όχι.

Όπως και να'χει, πρέπει να μιλήσεις με αυτούς και να επιμείνεις αν κάνουν τους δύσκολους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύριο το παίρνω και εγώ στα χέρια μου.. έχει κάποιος κανένα link από ram που πρόσθεσε και να δουλεύει σίγουρα ή απλά οποιαδήποτε  DDR4 2400 θα κάνει δουλειά;;

Επεξ/σία από kokpapas
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kokpapas είπε

Αύριο το παίρνω και εγώ στα χέρια μου.. έχει κάποιος κανένα link από ram που πρόσθεσε και να δουλεύει σίγουρα ή απλά οποιαδήποτε  DDR4 2400 θα κάνει δουλειά;;

Αυτή δουλεύει σίγουρα: https://www.skroutz.gr/s/8999932/Crucial-4GB-DDR4-2400MHz-CT4G4SFS824A.html

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και με τις Kingston ή Muskhin. Συχνότητα 2400 και CAS  17

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και λεμε για ram, εχει βαλει κανεις 8Gb? Η διαφορα στα χρηματα δεν ειναι απαγορευτικη αλλα η κατασταση με το dual channel με προβληματιζει. 

Επισης, ο m.2 που φοραει ειναι προσβασιμος? Θα μπορουσε να αλλαξει δηλαδη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, dazed είπε

Μιας και λεμε για ram, εχει βαλει κανεις 8Gb? Η διαφορα στα χρηματα δεν ειναι απαγορευτικη αλλα η κατασταση με το dual channel με προβληματιζει. 

Επισης, ο m.2 που φοραει ειναι προσβασιμος? Θα μπορουσε να αλλαξει δηλαδη?

Για 8gb δεν ξέρω ακριβώς. Έχουν γράψει ότι τα 4 από αυτά λειτουργούν dual channel, ενώ τα άλλα τέσσερα κανονικά single.

Ο Μ2 είναι προσβάσιμος και αλλάζει εύκολα, αφαιρώντας ένα βιδάκι, που τον κρατάει.

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2019 στις 6:41 ΜΜ, kokpapas είπε

Στις 5/5/2019 στις 6:59 ΜΜ, Green Dragon είπε

Αυτή δουλεύει σίγουρα: https://www.skroutz.gr/s/8999932/Crucial-4GB-DDR4-2400MHz-CT4G4SFS824A.html

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και με τις Kingston ή Muskhin. Συχνότητα 2400 και CAS  17

Τήν έβαλα εχτές. άψογη. Το λαπτοπακι πάει μπάλα, ευχάριστη έκπληξη. Η επόμενη κίνηση είναι η τοποθέτηση ενός 2.5 samsung evo 500 gb ssd και είμαστε πλήρης.

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα το παρέλαβα και εγώ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες γιαι τα λεφτά του.. πραγματικά γρήγορο μετά από καθαρή εγκατάσταση των Windows... Το laptop ανοίγει σε 5 δευτερόλεπτα και κλείνει πραγματικά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ειλικρινά δεν το περίμενα.. σε μετρήσεις benchmark στον σκληρό δίσκο πιάνει 2.700 MB σε ανάγνωση και σχεδόν 800 σε εγγραφή.. αύριο παραγγέλνω μία μνήμη ram 4 GB που είναι απαραίτητη γιατι γεμίζει για πλάκα , και τοποθετώ και τον παλιό 240 SSD και το εργαλείο θα πετάει ορίστε και μέτρησεις benchmark από φρέσκια εγκατάσταση

PSX_20190507_011613.jpg

PSX_20190507_011526.jpg

• Like 5
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Εύκολα μπαίνει η ram? Πήρα και εγώ την Crucial και λεω να τη βάλω μόνος. 

Ευκολακι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...