Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως ξαναβγηκε γιατι δεν το προλαβα την προηγουμενη φορα με το χασιμο χρονου μεχρι να δουμε τι παιζει με την απαλλαγη ΦΠΑ.

Εγραψα στα σχολια Απαλλαγη ΦΠΑ. Ελπιζω να μην μ@λ@κιστουν και να χρονοτριβουμε αδικα σε τηλεφωνα κλπ.

Επεξ/σία από crom251
  • Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, crom251 είπε

Ευτυχως ξαναβγηκε γιατι δεν το προλαβα την προηγουμενη φορα με το χασιμο χρονου μεχρι να δουμε τι παιζει με την απαλλαγη ΦΠΑ.

Εγραψα στα σχολια Απαλλαγη ΦΠΑ. Ελπιζω να μην μ@λ@κιστουν και να χρονοτριβουμε αδικα σε τηλεφωνα κλπ.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία τώρα με γνώμονα αγοράς την απαλλαγή ΦΠΑ και ότι γίνει. Κρίμα και έχασα ένα κουπονακι 30€ που έδιναν Αγίου Γεωργίου. 

Δημοσ.

Έχει κανείς άλλος από αυτούς που το πήρε θέμα με τον φορτιστή?

Σε εμένα μου κάνει έναν ήχο όταν το χω στην πρίζα αλλά με κλειστό το λάπτοπ,όταν το ανοίγω δεν ακούγεται τίποτα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

Έχει κανείς άλλος από αυτούς που το πήρε θέμα με τον φορτιστή?

Σε εμένα μου κάνει έναν ήχο όταν το χω στην πρίζα αλλά με κλειστό το λάπτοπ,όταν το ανοίγω δεν ακούγεται τίποτα.

Γύρισε τον ανάποδα στη πρίζα του τοίχου...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

Τι εννοείς ανάποδα?μόνο με έναν τρόπο μπαίνει.

Να αντιστρεψεις τον φορτιστη αυτο εννοει..

Δηλ πχ το κατω μερος να κοιταει πανω, δηλ οπως το ειχες, αντιθετα

Δημοσ.

Nitpick αλλά ο φορτιστής φαίνεται αρκετά φθηνιαρικος, σαν κατι usb καλώδια που έλεγες βγάζουν δεν βγάζουν τον μήνα. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

Αν τον πάω Κωτσόβολο θα μου δώσουν άλλο εφόσον είναι μέσα στις 14 μέρες?

Όχι βέβαια, γιατί να σου δώσουν άλλο?

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
11 ώρες πριν, StigmaX είπε

Έριξα και εγώ μια παραγγελία τώρα με γνώμονα αγοράς την απαλλαγή ΦΠΑ και ότι γίνει. Κρίμα και έχασα ένα κουπονακι 30€ που έδιναν Αγίου Γεωργίου. 

Τσέκαρε το μήνυμα του Κώτσου, εμένα μέχρι 2/6 λέει για το κουπόνι 

Δημοσ.

Ερωτηση: σε περιπτωση αναβαθμισης ραμ στο συγκεκριμενο του θεματος αλλα και γενικοτερα σε αλλο λαπτοπ, με εγγυηση τι γινεται?( Εννοω να την αναβαυμισω μονος μου)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...