pan82 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, splanis είπε Εγώ απ στον κωτσοβολο τους έστειλα ένα screenshot απ το taxis net και μ αφαίρεσαν το ΦΠΑ. Στην αντικαταβολή πλήρωσα κανονικά - 24% Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ, τον είχα παραγγείλει στο δικό μου όνομα οπότε πήρα εξυπηρέτηση αν χρειάζεται να κάνω νέα παραγγελία και μου είπαν δεν υπάρχει θέμα απλά να το πω πριν βγει η απόδειξη. Και απλά πήγα με τον αδερφό μου και ένα εκτυπωμένο από το taxis ΝΕΤ χαρτί στο ταμείο το έδωσα και με χρέωσαν κανονικά χωρίς το ΦΠΑ στα 281€ και το τιμολόγιο εκδόθηκε στα στοιχεία του αδερφού μου
Green Dragon Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θα πάω το πρωί στο κατάστημα και θα διαμαρτυρηθώ ότι παρόλο που είχα τα παραστατικά μαζί μου, αρνήθηκαν παράνομα να μου κάνουν την διαδικασία αποφορολόγησης στο ταμείο. Δεν ξέρω τι θα κάνουν. Ας ακυρώσουν το τιμολόγιο και ας μου βγάλουν άλλο στα 281. Αν δεν δεχτούν σε τελευταία ανάλυση έχω το δικαίωμα της υπαναχώρησης και της επιστροφής του λάπτοπ. Θα το πάω πισω και θα απαιτήσω την επιστροφή των χρημάτων. Και στη συνέχεια θα το αγοράσω κανονικά είτε από εκεί, είτε από άλλο κατάστημα. Σιγά μην τους αφήσω έτσι.😡😡😡 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από Green Dragon 1 1
gaius germanicus Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλά εδώ εμένα δεν ήθελαν να μου το ανοίξουν για να δω αν είναι όλα οκ,μάλιστα μου είπαν ότι θα χρεωθώ ένα ποσό αν το βάλουν σε λειτουργια🤣 Τελικά και ενώ ήμουν έτοιμος να αρχίσω τις Ουρούκ Χάι πολεμικές ιαχές το άνοιξαν για να δω αν δουλεύει.
Green Dragon Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλημέρα σε όλους! Κατά τις 9 το πρωΐ ήμουνα στον Κωτσόβολο με το χαρτί απο το taxisnet και το θέμα λύθηκε σε 5 λεπτά. Μου έκοψαν ενα πιστωτικό με τον φπα και μου επέστρεψαν 67.55. Τζάμπα η ταλαιπωρία, αφού αυτό μπορούσαν να το έχουν κάνει την Τρίτη. Τέλος καλό όλα καλά.
Green Dragon Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πάμε σε άλλο θέμα τώρα! Εγκατάσταση linux ( Ubuntu 19.04 ). Αν κάποιος θέλει να εγκαταστήσει linux στο συγκεκριμένο laptop, είτε σαν κύριο λειτουργικό ή μαζί με win 10 dual boot, να ξέρει ότι είναι σχετικά εύκολο, αρκεί να αντιμετωπίσει κάποια μικροπροβλήματα που το Lenovo ή ο ryzen, έχει κάποιες ιδιοτροπίες. 1). Τελικά κατάφερα να εγκαταστήσω το Ubuntu 19.04 μαζί με τα Win 10, στον δίσκο, χωρίς να χαλάσω τα partitions των windows, ούτε να πειράξω το boot menu manager. Με την βοήθεια αυτού του αναλυτικού οδηγού: (φοβερός) https://www.pcsteps.gr/20878-εγκατάσταση-ubuntu-μαζί-με-windows/ 2).Το πρώτο θέμα που αντιμετώπισα ήταν η άρνηση να κάνει boot από το usb flash με το ubuntu. Αυτό λύθηκε με την 8μέθοδο τοu ...noapic. Την ώρα που πάει να κάνει boot από το usb flash, πατάς Ε και σου εμφανίζει το grub boot μενού. Βρίσκεις την γραμμή που ξεκινάει από....linux και πας στο τέλος της γραμμής και προσθέτεις τη λέξη noapic. Πατάς F10 και μπαίνεις σε περιβάλλον linux, όπου προχωράς στην εγκατάσταση όπως λέει ο παραπάνω οδηγός. 3). Αφού κάνεις την εγκατάσταση του linux, σου ζητάει να κάνεις επανεκκίνηση. Πάλι δεν θα μπορέσεις να μπεις στα linux, οπότε κάνεις την ίδια διαδικασία όπως στο δύο. 4). Για να κάνεις μόνιμη την αλλαγή αυτή, πρέπει να την αποθηκεύσεις στο grub editor, ως εξής: : https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?t=285646#p1579467 3). Το δεύτερο πρόβλημα ήταν το "wifi adapter not found". Λύση βρέθηκε με την βοήθεια του παρακάτω οδηγού. Πρέπει πρώτα να φτιάξεις μια σύνδεση στο internet, μέσω κινητού ή μέσω ethernet. Μόλις γίνει αυτό ξεκινάς: Open up a terminal and type the following lines (You can cut and paste if you prefer): sudo apt-get install --reinstall git dkms build-essential linux-headers-$(uname -r) git clone https://github.com/tomaspinho/rtl8821ce cd rtl8821ce chmod +x dkms-install.sh chmod +x dkms-remove.sh sudo ./dkms-install.sh After this is completed successfully, you should reboot and find that your Wifi is working. You also want to make sure SecureBoot is Disabled in the BIOS settings or it won't let you load the unsigned self-complied kernel module. Αυτά.και καλή επιτυχία!!! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από Green Dragon 3
nek4d Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, crom251 είπε Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα. Καταρχην ο λογιστης σου, αν προιον που εντάσσεται στην ΠΟΛ το εχεις αγορασμενο με ΦΠΑ, δεν μπορει κανονικα νομιζω να σου το περασει πλεον. Απο εκει και περα υπαρχουν και αλλοι λογοι. Λογιστης δεν ειμαι σιγουρα. Παντως οταν ειχα ρωτησει τον λογιστη μου προπερσι νομιζω, μου ειχε πει οτι δεν εχει διαφορά στην ουσία και καλυτερα με τον κλασσικο τροπο. Τεσπα, ειμαστε εκτος θεματος... θα διαβασω καποια στιγμη και το λινκ που ανεβηκε πιο πανω στο ειδικο θεμα.
Green Dragon Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, StigmaX είπε Τέλος η προσφορά. Κρίμα για οσους δεν το αποφασισαν. Ηταν super προσφορά! Γνώμη μου πάντα!
Green Dragon Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/193368-lenovo-ideapad-330s-15arr-r3-2200u/4gb/128ssd Πάλι διαθέσιμο στο site... Δεν ξέρω για πόσο ακόμη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Green Dragon είπε https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/193368-lenovo-ideapad-330s-15arr-r3-2200u/4gb/128ssd Πάλι διαθέσιμο στο site... Δεν ξέρω για πόσο ακόμη. Δεν ανοιγουμε νεο θεμα με ιδιο τιτλο, για ιδιο δηλαδη μαγαζι και ιδια τιμη μετα απο μια μερα απο το κλειδωμα - τελος του. Ζηταμε με πμ ή αναφορα, να ανοιξω το υπαρχον θεμα. Εγινε συγχωνευση. 1
Green Dragon Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δεν ανοιγουμε νεο θεμα με ιδιο τιτλο, για ιδιο δηλαδη μαγαζι και ιδια τιμη μετα απο μια μερα απο το κλειδωμα - τελος του. Ζηταμε με πμ ή αναφορα, να ανοιξω το υπαρχον θεμα. Εγινε συγχωνευση. Συγγνώμη βρε παιδιά. Δεν το ήξερα!
Aurumnus Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται πολύ περίεργο που κάποια laptop συστηματικά ανά διαστήματα βγαίνουν σε προσφορά και μάλιστα πιο φθηνά και από κάτι μπαλώτσες τύπου: https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/190062-lenovo-ideapad-330-14igm-n4000/4gb/500gb Μήπως έχουν έχουν κάποιο πρόβλημα που δεν φαίνεται εξ'αρχής, π.χ. θέμα throttling; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Aurumnus
Green Dragon Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Μου φαίνεται πολύ περίεργο που κάποια laptop συστηματικά ανά διαστήματα βγαίνουν σε προσφορά και μάλιστα πιο φθηνά και από κάτι μπαλώτσες τύπου: https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/190062-lenovo-ideapad-330-14igm-n4000/4gb/500gb Μήπως έχουν έχουν κάποιο πρόβλημα που δεν φαίνεται εξ'αρχής, π..χ throttling; Για κάποιον που χρειάζεται ένα laptop για καθημερινή χρήση ( browsing, office, ταινίες ), το λάπτοπ αυτό με την IPS FHD οθόνη στα 349 είναι μία καταπληκτική περίπτωση. Δεν πρόκειται να καταλάβει ούτε από throttling, ούτε κάποιο άλλο θέμα, εκτός από τη διάρκεια της μπαταρίας που φτάνει για 3 - 3,5 ώρες. Το throttling ποτέ δεν ήταν σοβαρό για τον ryzen 2200u και μετά από τα bios updates έχει ελαχιστοποιηθεί πιστεύω.
Aurumnus Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Ο Ryzen 2200u ως επεξεργαστής είναι ;acogow, αλλά θυμάμαι που κάποιες υλοποιήσεις laptop των Lenovo και HP, είχαν θέμα λόγω κατασκευαστικού λάθους του ίδιου του laptop, με αποτέλεσμα δύο διαφορετικά laptop με ίδιο επεξεργαστή να έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση λόγω διαφοράς στην ψύξη. Και τα bios updates δεν έλυναν ουσιαστικά το πρόβλημα, απλά το κουκούλωναν. Και φυσικά αυτά τα συγκεκριμένα τα "έσπρωχναν" με προσφορές για να φύγουν. Και αναρωτιέμαι μήπως είναι μία τέτοια περίπτωση. Όχι ότι δεν είναι καλή προσφορά, έτσι; Είναι καλή όπως και το άλλο που ήταν στα 229€. 1
Green Dragon Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματικά δεν έχω τεχνικές γνώσεις και άποψη για κατασκευαστικά θέματα. Ελπίζω να μην έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορώ και να σε αντικρούσω. Από προσωπική άποψη μιλάω, επειδή έχω δουλέψει το συγκεκριμένο λάπτοπ και στις δύο εκδόσεις με τον ryzen 3 και τον ryzen 5 μέσα στην οικογένεια μου και έχω πολύ θετικές εντυπώσεις. Είναι γρήγορα, κρύα, αθόρυβα, έχουν Μ2 nvme δίσκο, παίρνουν και δεύτερο δίσκο με εύκολη διαδικασία αναβάθμισης και η οθόνη τους είναι ανάλογη με πολύ ακριβότερα μοντέλα. Η μπαταρία είναι το αδύναμο σημείο τους. Μακάρι να μη βγάλουν θέματα στην πορεία, αλλά για την ώρα τα έχω ευχαριστηθεί. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Green Dragon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις