Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

εκανα bios update μεσω του επισημου σαιτ της λενοβο,το vantage το απεγκατεστησα.

εχεις το λινκ με τους drivers απο την σελιδα της λενοβο?

Μπες στην σελίδα https://support.lenovo.com/us/en/

Μπορείς να κάνεις εγγραφή, να δηλώσεις το laptop με το serial number, να δεις την εγγύηση on site και όλες τις πληροφορίες. 

Αν δε θέλεις να κάνεις αυτά....απλά πληκτρολόγησε 330s-15arr και μπες στη σελίδα "λήψεις". Θα σου βγάλει drivers, bios, διάφορα προγράμματα διαχείρισης ενέργειας, διαγνωστικά κ.α.

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, gaius germanicus said:

στο vantage που πας για το bios?

Στο System Update. Εάν έχει νεώτερο update θα στο βγάλει εκεί κατευθείαν

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Το Vantage είναι το μόνο που έχω κρατήσει γιατί έχει κάποιες ευκολίες όπως την συντήρηση της μπαταρίας κλπ. Ένα κλικ και τελείωσες. Αλλά είναι ανάλογα την χρήση. Ένα clean install είναι απαραίτητο πάντα νομίζω. 

Επίσης, αν ψάξεις λίγο στα διάφορα site υποστήριξης της Lenovo (είναι αρκετά και δεν ξέρω γιατί) μπορείς να βρείς ένα εργαλείο όπου κατεβάζει το factory image σε USB, αν σε ενδιαφέρει, για να το έχεις για παν ενδεχομένο γιατί οι drivers δεν είναι πάντα καλοί απο την MS. 

Μπορεις να μας δωσεις ενα λινκ παρακαλω; Να τα εχουμε σε πριπτωση στραβης.

Κατοχος και εγω απο χτες, μεσα στην εβδομαδα θα του βαλω αλλη μια 4 ραμ και ειμια κομπλε προς ωρας και τον αλλο μηνα εναν σκληρο. Πολυ καλη οθονη για το ευρος τιμης του , ο ssd βοηθαει πολυ. Γενικοτερα για light χρηση νομιζω θα τα παμε μια χαρα.

Δημοσ.
2 minutes ago, Panikas1986 said:

Κατοχος και εγω απο χτες, μεσα στην εβδομαδα θα του βαλω αλλη μια 4 ραμ και ειμια κομπλε προς ωρας και τον αλλο μηνα εναν σκληρο. Πολυ καλη οθονη για το ευρος τιμης του , ο ssd βοηθαει πολυ. Γενικοτερα για light χρηση νομιζω θα τα παμε μια χαρα.

https://support.lenovo.com/gr/en/solutions/ht103653 Νομίζω αυτό ήταν. 

Απλά ακολουθείς τις οδηγίες

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Panikas1986 είπε

Καλοδουλευτο!

https://support.lenovo.com/us/en/

• Thanks 1
Δημοσ.

την διαδικασια την ξερω,ρωταω επειδη τα windows ειναι ηδη προεγκατεστημενα μηπως υπαρχει επιλογη να ακολουθησω αλλη διαδιακασια εκτος του usb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εσας καθε ποτε τρεχει το φαν?εμενα σπανια να μην τρεξει,οταν οι θερμοκρασιες ειναι πανω απο 45 βαθμους ξεκιναει.

(τελευταιο off topic το υποσχομαι) τι laptop cooler ειναι καταλληλο,καθοτι απο οτι ειδα δεν εχει το κλασικο ανοιγμα στο πλαι για την εξαγωγη αερα.

Επεξ/σία από gaius germanicus
Δημοσ.

Και εγώ τον άνοιξα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές με την οθόνη να ξεχωρίζει.Τα 4gb είναι ήδη στο δρόμο, το άνοιγμα είναι εύκολο παίδες για να μπει; επίσης χρειάζεται κανένα πρόγραμμα διαχείρισης της μπαταρίας γιατί θα τον έχω σχεδόν συνεχεία στο ρεύμα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/4/2019 στις 6:40 ΜΜ, pan82 είπε

Κι εγώ δεν άντεξα ήθελα ένα απλό pc για το σπίτι και βγήκε τελικά με τιμολόγιο 281€

Απο  Κωτσοβολο το πηρες εσυ ετσι?

Αν ζητησεις τιμολογιο, πρεπει να επικοινωνησεις εσυ μαζι τους και να τους τονισεις πως πρεπει να αφαιρεσουν τον ΦΠΑ ή θα το κανουν μονοι τους?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, crom251 είπε

Απο  Κωτσοβολο το πηρες εσυ ετσι?

Αν ζητησεις τιμολογιο, πρεπει να επικοινωνησεις εσυ μαζι τους και να τους τονισεις πως πρεπει να αφαιρεσουν τον ΦΠΑ ή θα το κανουν μονοι τους?

Δεν αφαιρούν στο ταμείο τον ΦΠΑ. Ζητάς εσύ τιμολόγιο με τα στοιχεία π.χ της επιχείρησης και παίρνεις τιμολόγιο με την τελικη τιμή 349. Όταν η επιχείρηση κάνει απόδοση ΦΠΑ στην εφορία, αφαιρεί τον ΦΠΑ του τιμολογίου.

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Δεν αφαιρούν στο ταμείο τον ΦΠΑ. Ζητάς εσύ τιμολόγιο με τα στοιχεία π.χ της επιχείρησης και παίρνεις τιμολόγιο με την τελικη τιμή 349. Όταν η επιχείρηση κάνει απόδοση ΦΠΑ στην εφορία, αφαιρεί τον ΦΠΑ του τιμολογίου.

Δεν ισχύει αυτό που λες με τον νέο νόμο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πάλι, πολύ πρόσφατα.

Πριν κάποιους μήνες πάντως που πήρα κινητό το πλήρωσα χωρίς ΦΠΑ.

Οπως και ο φίλος που παρέθεσα πριν, είπε πως πλήρωσε 281, δηλαδή χωρίς ΦΠΑ.

Ο λόγος που ρωτάω ουσιαστικά είναι επειδή πολλά καταστήματα κάνουν διαφορες λαμογιες. Δεν πιστεύω κατάστημα τους μεγέθους του Κωτσόβολου να κάνει λαμογιες βέβαια, αλλά ...κρατά τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Για αυτό ρωτάω...

Επεξ/σία από crom251
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, crom251 είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες με τον νέο νόμο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πάλι, πολύ πρόσφατα.

Πριν κάποιους μήνες πάντως που πήρα κινητό το πλήρωσα χωρίς ΦΠΑ.

Οπως και ο φίλος που παρέθεσα πριν, είπε πως πλήρωσε 281, δηλαδή χωρίς ΦΠΑ.

Ο λόγος που ρωτάω ουσιαστικά είναι επειδή πολλά καταστήματα κάνουν διαφορες λαμογιες. Δεν πιστεύω κατάστημα τους μεγέθους του Κωτσόβολου να κάνει λαμογιες βέβαια, αλλά ...κρατά τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Για αυτό ρωτάω...

Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα γιατι έκοψα τιμολόγιο για το λαπτοπ και ηταν ολοκληρο το ποσο 349 δηλαδη.

Προφανώς αναφέρεσαι στην ΠΟΛ 1150/2017 την οποία ούτε καν θυμήθηκα όταν το αγόραζα.

Αν έχει κανείς εμπειρία να μας πει τι γίνεται σε αυτη την περίπτωση. Κάποιο πιστωτικό για το ΦΠΑ ίσως; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...