Προς το περιεχόμενο

(Laptop) Lenovo IdeaPad 330S-15ARR R3-2200U/4GB/128SSD 349e Κωτσόβολος....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα για όποιον ενδιαφέρεται τις απαντήσεις:

1) 45 watt

3) Ναι αλλά απαιτείται η αγορά 65w φορτιστή. Με 15 λεπτά φόρτισης η lenovo ισχυρίζεται πως θα έχεις 2 ώρες λειτουργίας.

4) Γύρω στις 3 ώρες από ότι διαβάζω.

5) Φραπέδες μόνο η special "zacharis edition" 😀

Σε ευχαριστώ d_gkal για την απάντηση. Και καλή ανάσταση σε όλους.

Επεξ/σία από the_dynamite
  • Like 1
  • Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, the_dynamite είπε

Βρήκα για όποιον ενδιαφέρεται τις απαντήσεις:

1) 45 watt

3) Ναι αλλά απαιτείται η αγορά 65w φορτιστή. Με 15 λεπτά φόρτισης η lenovo ισχυρίζεται πως θα έχεις 2 ώρες λειτουργίας.

4) Γύρω στις 3 ώρες από ότι διαβάζω.

5) Φραπέδες μόνο η special "zacharis edition" 😀

Σε ευχαριστώ d_gkal για την απάντηση. Και καλή ανάσταση σε όλους.

Δηλαδή σου είπε κάποιος ότι με 65 Watt charger αρκούν 15 λεπτά για να φορτώσει -σχεδόν- πλήρως?

Δημοσ.

Το παρέλαβα σήμερα,ως πρώτες εντυπώσεις μπορω να πω ότι η οθόνη του είναι ξεκάθαρα καλύτερη από τις κλασικές tn που βρίσκει σε αυτήν την κατηγορία τιμής.επισης είναι αρκετά σβέλτο και ταχύ,σίγουρα όμως αλλά 4 Γκίκα θα το βοηθήσουν.

Τελικά έχει μια θέση για ένα επιπλέον στικάκι ραμ και μπρακετ για 2.5 δίσκο,το πίσω πλαστικό ανοίγει εύκολα με μια πλαστική κάρτα.

Το μόνο αρνητικό που βρήκα έως τώρα είναι ότι το ανεμηστιρακι του ακούγεται δυνατά πολλές φορές χωρίς να χρειάζεται.ισως με ένα καθαρό ινσταλλ να στρώσει.επισης έχει  2 θέσεις usb που σημαίνει ότι αν θέλει κάποιος να συνδέσει ποντίκι/πληκτρολόγιο/ακουστικά το ένα από αυτά θα πρέπει να χει υποχρεωτικά 3.5 υποδοχή.

Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για να κάνω undervolt τον 2200υ?

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

Τελικά έχει μια θέση για ένα επιπλέον στικάκι ραμ και μπρακετ για 2.5 δίσκο,το πίσω πλαστικό ανοίγει εύκολα με μια πλαστική κάρτα.

Eχει και το εξαρτημα για να σταθεροποιηθει ο 2.5αρης ή μιλας μονο για τη θυρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, papafigos84 είπε

Eχει και το εξαρτημα για να σταθεροποιηθει ο 2.5αρης ή μιλας μονο για τη θυρα;

Έχει τη βάση και τις βίδες που χρειάζονται για να εγκατασταθεί ένας 2.5 δίσκος σκομη. Εκτός φυσικά από τον μαμίσιο M2 nvme 128gb.

3 ώρες πριν, gaius germanicus είπε

.......επισης έχει  2 θέσεις usb που σημαίνει ότι αν θέλει κάποιος να συνδέσει ποντίκι/πληκτρολόγιο/ακουστικά το ένα από αυτά θα πρέπει να χει υποχρεωτικά 3.5 υποδοχή.

Μπορείς να βρεις και hub με 3-4 επιπλέον USB  υποδοχές! 

Αλήθεια το undervolting - αν γίνεται τι θα σου προσφέρει και τι θα σου αφσιρέσει;;;

Στου αδελφού μου πρόσθεσα 4gb ram. Στον 128gb έκανα καθαρή εγκατάσταση win 10 και στον δεύτερο δίσκο ubuntu 19.04.

Είναι γρήγορο στα Win, αλλά στο ubuntu πετάει, ενώ έχει και αρκετά μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας. 

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Δημοσ.

και με την μπαταρία τι γίνεται; Φτάνει τις 4 ώρες ή όχι για απλή χρήση; (λίγο σερφάρισμα και office στο 50% της φωτεινότητας)

Δημοσ.
9 hours ago, gaius germanicus said:

Το παρέλαβα σήμερα,ως πρώτες εντυπώσεις μπορω να πω ότι η οθόνη του είναι ξεκάθαρα καλύτερη από τις κλασικές tn που βρίσκει σε αυτήν την κατηγορία τιμής.επισης είναι αρκετά σβέλτο και ταχύ,σίγουρα όμως αλλά 4 Γκίκα θα το βοηθήσουν.

Το μόνο αρνητικό που βρήκα έως τώρα είναι ότι το ανεμηστιρακι του ακούγεται δυνατά πολλές φορές χωρίς να χρειάζεται.ισως με ένα καθαρό ινσταλλ να στρώσει.επισης έχει  2 θέσεις usb που σημαίνει ότι αν θέλει κάποιος να συνδέσει ποντίκι/πληκτρολόγιο/ακουστικά το ένα από αυτά θα πρέπει να χει υποχρεωτικά 3.5 υποδοχή.

Άνοιξε το Lenovo vantage και κάνε το bios update που έχει. Είναι γενικό θέμα των Lenovo σε όλες τις σειρές και βγάλανε ένα γενικό update για όλα που ρίχνει τον θόρυβο. Στο δικό μου (Yoga 720) είχε μεγάλη διαφορά. 

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω. 

Εαν κάνουμε καθαρη εγκατασταση απο την αρχη των win αρκούν τα drivers απο τη σελίδα της lenovo ή θα πρεπει να κατεβασουμε και τα drivers του επεξεργαστη και καρτας γραφικών απο τη σελιδα της amd??? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, navger είπε

Να ρωτήσω και εγω. 

Εαν κάνουμε καθαρη εγκατασταση απο την αρχη των win αρκούν τα drivers απο τη σελίδα της lenovo ή θα πρεπει να κατεβασουμε και τα drivers του επεξεργαστη και καρτας γραφικών απο τη σελιδα της amd??? 

Δεν χρειάζεται. Αρκούν οι drivers από τη σελίδα της Lenovo. Μερικές φορές έρχονται  αναβαθμίσεις drivers μέσω των Windows update, αλλά δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agmourk είπε

Άνοιξε το Lenovo vantage και κάνε το bios update που έχει. Είναι γενικό θέμα των Lenovo σε όλες τις σειρές και βγάλανε ένα γενικό update για όλα που ρίχνει τον θόρυβο. Στο δικό μου (Yoga 720) είχε μεγάλη διαφορά. 

εκανα bios update μεσω του επισημου σαιτ της λενοβο,το vantage το απεγκατεστησα.

50 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Δεν χρειάζεται. Αρκούν οι drivers από τη σελίδα της Lenovo. Μερικές φορές έρχονται  αναβαθμίσεις drivers μέσω των Windows update, αλλά δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.

εχεις το λινκ με τους drivers απο την σελιδα της λενοβο?

Δημοσ.
8 minutes ago, gaius germanicus said:

εκανα bios update μεσω του επισημου σαιτ της λενοβο,το vantage το απεγκατεστησα.

Το Vantage είναι το μόνο που έχω κρατήσει γιατί έχει κάποιες ευκολίες όπως την συντήρηση της μπαταρίας κλπ. Ένα κλικ και τελείωσες. Αλλά είναι ανάλογα την χρήση. Ένα clean install είναι απαραίτητο πάντα νομίζω. 

Επίσης, αν ψάξεις λίγο στα διάφορα site υποστήριξης της Lenovo (είναι αρκετά και δεν ξέρω γιατί) μπορείς να βρείς ένα εργαλείο όπου κατεβάζει το factory image σε USB, αν σε ενδιαφέρει, για να το έχεις για παν ενδεχομένο γιατί οι drivers δεν είναι πάντα καλοί απο την MS. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Το Vantage είναι το μόνο που έχω κρατήσει γιατί έχει κάποιες ευκολίες όπως την συντήρηση της μπαταρίας κλπ. Ένα κλικ και τελείωσες. Αλλά είναι ανάλογα την χρήση. Ένα clean install είναι απαραίτητο πάντα νομίζω. 

Επίσης, αν ψάξεις λίγο στα διάφορα site υποστήριξης της Lenovo (είναι αρκετά και δεν ξέρω γιατί) μπορείς να βρείς ένα εργαλείο όπου κατεβάζει το factory image σε USB, αν σε ενδιαφέρει, για να το έχεις για παν ενδεχομένο γιατί οι drivers δεν είναι πάντα καλοί απο την MS. 

στο vantage που πας για το bios?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...