pan82 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Στις 23/4/2019 στις 6:48 ΜΜ, Green Dragon είπε Για ποιό λες, γιατί εδώ μέσα έχουμε μπερδευτεί λίγο με τις προτάσεις από Γερμανό κ.λ.π Για το lenovo του παρόντος θέματος μιλάω. Μετά από δοκιμή 2 ημερών μπορώ να σχολιάσω ότι η μπαταρία είναι πραγματικά άθλια. Μερικά ελαττώματα που βρήκα είναι ότι όταν είμαι στη μπαταρία και ενώ έχω τη φωτεινότητα στο 100% αυτή αυξομειώνεται η για την ακρίβεια πχ στην επιφάνεια στον chrome και όπου και να είμαι είναι χαμηλή ενώ αν μπω στο my computer η στα εγγραφα μου δυναμώνει αλλά κάτω μόνιμα γράφει 100%. Έφαγα το τόπο από ρυθμίσεις, power options απενεργοποίησα ότι υπήρχε και δεν υπήρχε αλλά δε κατάφερα να το λύσω. Και το δεύτερο πρόβλημα σε εξωτερικό usb 3 σκληρό seagate backup plus αρνείται να κάνει αντιγραφή σε καμία Usb θύρα. Κολλάει στο 0,1kb/s και μενει εκεί όση ώρα και να το αφήσω. Αν κάνω το αντίθετο αντιγράφει στο pc χαλαρά με 50-60mb/s. Δοκιμάζω το σκληρό σε άλλο υπολογιστή μια χαρά. Δοκιμάζω ένα παλιότερο σκληρό στο lenovo σε αυτόν μια χαρά αλλά δε ξέρω αν ειναι usb 3 ο πιο παλιός. Έχετε καμιά ιδέα; Θα κάνω μια δοκιμή και με το στικάκι μου το βραδυ που ειναι usb 3 να δω
splanis Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Η μπαταρία είναι όντως άθλια. Ξέρουμε αν γίνεται upgrade και αν ναι πως; 1
costas80 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Την οθόνη πως την είδες; Καλή μου φαίνεται. Σε σχέση με αυτή του Dell Inspiron n5110 που έχω, η νύχτα με τη μέρα. Δε δοκίμασα μεταφορά αρχείων σε σκληρό, έχω εξωτερικό 2tb με usb 3. Θα δοκιμάσω μετά που θα πάω σπίτι. 1
Green Dragon Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, splanis είπε Η μπαταρία είναι όντως άθλια. Ξέρουμε αν γίνεται upgrade και αν ναι πως; Είναι δύο στοιχείων και κρατάει γύρω στις 3 ώρες- με βάση την χρήση που κάνω εγώ. Γενικά όλα τα καινούργια laptops πάσχουν στο θέμα της μπαταρίας. Για λόγους κόστους, όγκου και βάρους βάζουν ενσωματωμένες και μικρές μπαταρίες. Αν δεν έχεις θέμα να το έχεις στο ρεύμα, κράτησε την και όταν μετά από καιρό τα φτύσει, μπαίνεις στη διαδικασία για upgrade. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Green Dragon
kaliakman Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Είναι δύο στοιχείων και κρατάει γύρω στις 3 ώρες- με βάση την χρήση που κάνω εγώ. Γενικά όλα τα καινούργια laptops πάσχουν στο θέμα της μπαταρίας. Για λόγους κόστους, όγκου και βάρους βάζουν ενσωματωμένες και μικρές μπαταρίες. Αν δεν έχεις θέμα να το έχεις στο ρεύμα, κράτησε την και όταν μετά από καιρό τα φτύσει, μπαίνεις στη διαδικασία για upgrade. Με λίγο ψάξιμο δεν βλέπω να υπάρχει μπαταρία για upgrade.
LaMereda Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξανά διαθέσιμο σε Γερμανό και Cosmote με επιστροφή Eurobank 10% μέχρι 27/4: https://www.germanos.gr/product/lenovo-laptop-ideapad-330s-15-6-fhd-amd-ryzen-3-2200u-4gb-128gb-ssd/20373928/ https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20373928 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από LaMereda 1
costas80 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, pan82 είπε Για το lenovo του παρόντος θέματος μιλάω. Μετά από δοκιμή 2 ημερών μπορώ να σχολιάσω ότι η μπαταρία είναι πραγματικά άθλια. Μερικά ελαττώματα που βρήκα είναι ότι όταν είμαι στη μπαταρία και ενώ έχω τη φωτεινότητα στο 100% αυτή αυξομειώνεται η για την ακρίβεια πχ στην επιφάνεια στον chrome και όπου και να είμαι είναι χαμηλή ενώ αν μπω στο my computer η στα εγγραφα μου δυναμώνει αλλά κάτω μόνιμα γράφει 100%. Έφαγα το τόπο από ρυθμίσεις, power options απενεργοποίησα ότι υπήρχε και δεν υπήρχε αλλά δε κατάφερα να το λύσω. Και το δεύτερο πρόβλημα σε εξωτερικό usb 3 σκληρό seagate backup plus αρνείται να κάνει αντιγραφή σε καμία Usb θύρα. Κολλάει στο 0,1kb/s και μενει εκεί όση ώρα και να το αφήσω. Αν κάνω το αντίθετο αντιγράφει στο pc χαλαρά με 50-60mb/s. Δοκιμάζω το σκληρό σε άλλο υπολογιστή μια χαρά. Δοκιμάζω ένα παλιότερο σκληρό στο lenovo σε αυτόν μια χαρά αλλά δε ξέρω αν ειναι usb 3 ο πιο παλιός. Έχετε καμιά ιδέα; Θα κάνω μια δοκιμή και με το στικάκι μου το βραδυ που ειναι usb 3 να δω Δοκίμασα μεταφορά ταινίας 5gb από και προς wd my passport ultra 2tb USB 3 Και στις δύο περιπτώσεις είχα μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες άνω των 90 mb/s
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ανάβει πράσινο είναι usb2 . Drivers ; η αν είναι πρόβλημα mobo την έκανε λαχείο . Στο site έχουν βγάλει την λεζάντα με την επιστροφή παίζει να κάνουν καμιά βρωμιά ; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
makhs5 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αν ανάβει πράσινο είναι usb2 . Drivers ; η αν είναι πρόβλημα mobo την έκανε λαχείο . Στο site έχουν βγάλει την λεζάντα με την επιστροφή παίζει να κάνουν καμιά βρωμιά ; "Στο site έχουν βγάλει την λεζάντα" τι εννοεις ? Ωρες ωρες καποια ατομα που γραφετε αδυνατω να σας καταλαβω, και σκεφτομαι μηπως ξεχασα τα ελληνικα μου.. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Προφανώς δε παρακολουθεις γιατί τόσες μέρες σου έλεγε παρτο με επιστροφή - 34,9 Γερμανός / κοτε . Εσυ κοιτάς στον κοτσο Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
makhs5 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Προφανώς δε παρακολουθεις γιατί τόσες μέρες σου έλεγε παρτο με επιστροφή - 34,9 Φυσικα παρακολουθω και το εχω δει αυτο, αλλα στο site έχουν βγάλει την λεζάντα που γραφεις, το λεζαντα με μπερδεψε, αν ελεγες εβγαλαν την επιστροφη ετσι απλα θα ηταν αλλοιως, στο λεζαντα κολλησα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από makhs5
the_dynamite Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Επειδή ψήνομαι να το αγοράσω, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής: 1) Πόσα Watt είναι ο φορτιστής του Laptop; 2) Πόση ώρα διαρκεί η φόρτιση; 3) Υποστηρίζει rapid charging; 4) Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία για απλό σερφάρισμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
zacharis1955 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, the_dynamite είπε Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Επειδή ψήνομαι να το αγοράσω, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής: 1) Πόσα Watt είναι ο φορτιστής του Laptop; 2) Πόση ώρα διαρκεί η φόρτιση; 3) Υποστηρίζει rapid charging; 4) Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία για απλό σερφάρισμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. 5) Φραπέδες κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις