Προς το περιεχόμενο

Wind Fiber 100 ZTE H268N bridge mode?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μόλις εγκατέστησε ο τεχνικός το παραπάνω ρούτερ και ενεργοποιήθηκε η 100άρα γραμμή μου. Επειδή έχω ωστόσο ένα καλύτερο router DLINK 868 από παλιότερα θέλω να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ επειδή είναι και dual band και πιο γρήγορο (AC1750 vs N300). 

Ωστόσο, δεν βλέπω τρόπο να βάλω το ZTE σε bridge mode εκτός από αυτήν την επιλογή που επισυνάπτω. Αλλά και πάλι έτσι δεν παίρνει ίντερνετ το dlink. Επισης, χρειάζεται να βάλω username/password στο router?

Untitled.jpeg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Αυτο που δειχνεις ειναι για να αλλαξεις μια θυρα σε WAN ετσι ωστε να συνδεθεις με pppoe pass.

Ναι, αυτό προσπάθησα να κάνω, αλλά δεν ήξερα τι να βάλω σαν username/password στα αντίστοιχα πεδία [δεν επιτρέπει να μείνουν κενά] κι έτσι ακολούθησα το γνωστό wikihow οδηγό lan2lan σύνδεσης ρούτερ και το κατάφερα, κάνοντας το πίσω ρούτερ επέκταση του πρώτου. 

Είχα την απορία εάν μπορώ να απενεργοποιήσω το wireless του πρώτου [και αργού] ρούτερ αφήνοντα το dual band να κάνει τη δουλειά και φαίνεται ότι ναι μπορώ, καθώς το wifi πλέον είναι πολύ καλό και χωρίς κανένα προβλημα σύνδεσης. Ολα καλά [αν και εναλλακτικά]. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...