Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, chsam είπε

Οταν αναρτουμε κατι, καλο ειναι να το διαβαζουμε πληρως.....Restaurants, bars and shops that offer their customers free and open Wi-Fi are not liable for pirating users. 

Αλλα περα απο αυτο (τουλαχιστον εγω) δεν αναφερομαι σε κατεβασμα ταινιων κτλ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ τυχει και κατεβασει υλικο "περιεργο".... και γινει (αρχικα) διωξη και μετεπειτα εξευτελισμος και κοινωνικη κατακραυγη.....ποια ειναι η γνωμη σου;;;;;

εβαλα και αλλο link φιλος.

αμα το ψαξω πολυ σου βρισκω και αθωωτικη αποφαση χρηστη ακομα και απο αμερικη που την αθωωσαν για ισχυριστηκε οτι ειχε ελευθερο wifi.

αλλα βαριεμαι οικτρα γιατι ειναι 5 χρονια πισω. ψαχτο μονος σου λιγο μην τα περιμενετε ολα στο πιατο...

και πραγματικα αν πιστευεις οτι οι πελατες του οτε παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμματα πασο:P

Επεξ/σία από rofl
  • Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

καταλαβαινεις οτι σε καποιες περιοχες πχ περιστερι μπορει να περιμενεις και χρονο για να βρεθει γραμμη/ μεταφορα κτλ?

αν ερθει και μου πει ξερεις εχω αυτο το θεμα,

εγω παντως δεν θα χα κανενα προβλημα, θα του βαζα ενα cap κανα 4αρι mbps να κανει δουλεια του

Η δουλειά του ειναι η ψυχαγωγία. Ηδη ειναι οριακη η γραμμή, άλλαξα και ρουτερ μπας κ βελτιωθεί τιποτα.

Ευχαριστώ και για τα χιουμοριστικα σχόλια! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kage είπε

η πολυκατοικια αν δεν κανω λαθος ειπε ειναι οικογενειακη ...φαση αδερφια απο γονεις κτλ...

καθε ip στο νετ εχει μια mac...το ρουτερ ειναι ο μεσαζων...δεν υπαρχει ανωνυμια σε απλους χρηστες να μην πω ουτε καν μεσω vpn...

Βρε παιδια βαριεσται να διαβαζεται το θεμα απο την αρχη;;;;

"Ο γειτονας:

Α) Μολις μετακόμισε, δεν τον ξέρουμε καν."

7 λεπτά πριν, rofl είπε

καταλαβαινεις οτι σε καποιες περιοχες πχ περιστερι μπορει να περιμενεις και χρονο για να βρεθει γραμμη/ μεταφορα κτλ?

αν ερθει και μου πει ξερεις εχω αυτο το θεμα,

εγω παντως δεν θα χα κανενα προβλημα, θα του βαζα ενα cap κανα 4αρι mbps να κανει δουλεια του

Ισχυουν τα ακριβως πιο πανω , αλλα ας τα ξαναπουμε...οι γονεις του χρησιμοποιουν streaming services (euroleague, netflix,κτλ) αν τους δωσει ...οχι 4 αλλα και 2 Mbps τι λες να γινει.......εκτος κ αν εχει κανα vdsl που απο τα λεγομενα του δεν εχει.

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 29gk είπε

Αναρωτιεμαι, οσοι δηλωνουν οτι θα εξυπηρετουσαν εναν αγνωστο δινοντας του wifi και παροχη internet και μαλιστα για ενα διαστημα περιπου μονιμο, αφου για 6 μηνες εχει δηλωσει ο "γειτονας" αναγκη, αν θα παρειχαν με την ιδια ευκολια και για το ιδιο χρονικο διαστημα και ηλεκτρικο ρευμα, νερο, χωρο στο ψυγειο ή και μετακινηση με το αυτοκινητο τους. Πoσο μαλλον οταν για ενα προσωρινο διαστημα υπαρχει ευκολα η δυνατοτητα ευρεσης λυσης, οχι για τα παραπανω αλλα τουλαχιστον για το internet.

Δεν είναι δα το ίδιο να παρέχεις ρεύμα με το να δώσεις ιντερνετ . Η να δώσεις το αυτοκίνητο σου με το να δώσεις ιντερνετ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ηταν νεος λογαριασμος θα ελεγα οτι ο op τρολαρει. oχι οτι δεν το διασκεδαζω φυσικα:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rofl είπε

εβαλα και αλλο link φιλος.

αμα το ψαξω πολυ σου βρισκω και αθωωτικη αποφαση χρηστη ακομα και απο αμερικη που την αθωωσαν για ισχυριστηκε οτι ειχε ελευθερο wifi.

αλλα βαριεμαι οικτρα γιατι ειναι 5 χρονια πισω. ψαχτο μονος σου λιγο μην τα περιμενετε ολα στο πιατο...

Κ γω βαρεθηκα ηδη να σου εξηγω οτι ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να παει στα δικαστηρια και να αθωωθει!!!!Το θεμα ειναι οτι ειναι ενας αγνωστος ο αλλος και οτι ΜΠΟΡΕΙ να μπλεξει...ακομα και σε μια ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ  περιπτωση.Εσυ αφου εισαι τοσο large δινε το δικο σου free.Ασε τους αλλους ΚΑΚΟΥΣ ανθρωπους να πληρωνουν οτι χρησιμοποιουν...........Και σε περιπτωση που βαρεθηκες να διαβασεις κ αυτο.......μιλαει για το σπιτι των γονιων του , ουτε καν το δικο του.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

προσωπικα πιστευω οτι ο op τρολαρει. oχι οτι δεν το διασκεδαζω φυσικα:P

Εγώ διασκεδάζω με της περισσότερες  απαντήσεις 😋  δώστε πόνο γιατί σε 2 3 4   θα κλειδώσει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε

Δεν είναι δα το ίδιο να παρέχεις ρεύμα με το να δώσεις ιντερνετ . Η να δώσεις το αυτοκίνητο σου με το να δώσεις ιντερνετ. 

Γιατι δεν ειναι το ιδιο; Ποια η διαφορα; Πχ σου ζηταει ο απο κατω μπαλαντεζα, του την πετας και φορτωνει πλυντηριο και ψυγειο επανω κατι που σημαινει οτι περιοριζεις την δικη σπυ χρηση αναγκαστικα, τιθενται ζητηματα καταχρησης οπως και υπαρχει και το οικονομικο. Κι ολα αυτα για 6 μηνες και οχι για 6 ημερες. Καθως οι 6 ημερες ειναι εξυπηρετηση ενω οι 6 μηνες οπωσδηποτε κατι αλλο.

Και στο κατω της γραφης, το internet στην Ελλαδα ακομα δεν ειναι σε τετοιο βαθμο απαραιτητο ετσι ωστε καποιος που μενει εκτος να υποφερει. Μπορει να κανει υπομονη, να βολευτει με καποια προσωρινη λυση για τα αναγκαια ή αν ειναι επαγγελματιας να βρει καποια αλλη λυση απο το να χτυπα την πορτα σε αγνωστους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Εγώ διασκεδάζω με της περισσότερες  απαντήσεις 😋  δώστε πόνο γιατί σε 2 3 4   θα κλειδώσει 

οχι το διορθωσα νταξει εχει αρκετα ποστ ο λογαριασμος του. μπορει να ειναι πραγματικη απορια.¯\_(ツ)_/¯

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 29gk είπε

Γιατι δεν ειναι το ιδιο; Ποια η διαφορα; Πχ σου ζηταει ο απο κατω μπαλαντεζα, του την πετας και φορτωνει πλυντηριο και ψυγειο επανω κατι που σημαινει οτι περιοριζεις την δικη σπυ χρηση αναγκαστικα, τιθενται ζητηματα καταχρησης οπως και υπαρχει και το οικονομικο. Κι ολα αυτα για 6 μηνες και οχι για 6 ημερες. Καθως οι 6 ημερες ειναι εξυπηρετηση ενω οι 6 μηνες οπωσδηποτε κατι αλλο.

Και στο κατω της γραφης, το internet στην Ελλαδα ακομα δεν ειναι σε τετοιο βαθμο απαραιτητο ετσι ωστε καποιος που μενει εκτος να υποφερει. Μπορει να κανει υπομονη, να βολευτει με καποια προσωρινη λυση για τα αναγκαια ή αν ειναι επαγγελματιας να βρει καποια αλλη λυση απο το να χτυπα την πορτα σε αγνωστους.

Ετσι ακριβως, απλα καποιοι ακομα δεν καταλαβανε οτι μιλαμε τοσες σελιδες για εναν ΑΓΝΩΣΤΟ στον TS και οχι συγγενη φιλο ή απορο....αλλα θα συνεχιστουν οι ..... μεχρι να κλειδωσει επιτελους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 29gk είπε

Γιατι δεν ειναι το ιδιο; Ποια η διαφορα; Πχ σου ζηταει ο απο κατω μπαλαντεζα, του την πετας και φορτωνει 

Ναι σωστος δεν σκέφτηκα την μπαλαντεζα🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, chsam είπε

Οταν αναρτουμε κατι, καλο ειναι να το διαβαζουμε πληρως.....Restaurants, bars and shops that offer their customers free and open Wi-Fi are not liable for pirating users. 

Αλλα περα απο αυτο (τουλαχιστον εγω) δεν αναφερομαι σε κατεβασμα ταινιων κτλ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ τυχει και κατεβασει υλικο "περιεργο".... και γινει (αρχικα) διωξη και μετεπειτα εξευτελισμος και κοινωνικη κατακραυγη.....ποια ειναι η γνωμη σου;;;;;

Ναι και μετά ήρθαν οι πεταλούδες.

Πολύ κινδυνολογία ρε παιδί μου. Και στο αστικό στη διπλανή θέση, μπορεί να αφήσουν μια βαλίτσα με κοκαίνη και να κάνει ντου η Δίωξη. 

Είναι απλό. Δε θες να δώσεις, δε δίνεις.

Τώρα τα σενάρια καταστροφολογίας, είναι από τα αποκλειστικότερα προνόμια του Έλληνα.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Anyway αν οντως εχει μια γραμμη της κακιας ωρας και δεν μπορει να δωσει εστω 1 mbps τοτε δεν το κανει απλως.

αν φοβαται και δε μπορει να κοιμηθει ησυχος το βραδυ επισης.

αν ειναι απλως τσαμπατζης και δεν εχει προβλημα αποκτησει γραμμη σε συντομο χρονικο διαστημα η δεν το ζηταει για λιγες μερες τοτε οχι.

ποιος ο λογος να το συζηταμε εκτος απ το fun factor:P

4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Πολύ κινδυνολογία ρε παιδί μου. Και στο αστικό στη διπλανή θέση, μπορεί να αφήσουν μια βαλίτσα με κοκαίνη και να κάνει ντου η Δίωξη. 

Είναι απλό. Δε θες να δώσεις, δε δίνεις. Τώρα η καταστροφολογία, είναι προνόμιο του Έλληνα.

αμα σου κατσει ομως το στιγμα  θα ειναι τεραστιο:P

αν και αμα σου κατσει ειναι εξισου πιθανο χεις πιασει πιο πριν το τζοκερ βασει πιθανοτητων, οποτε με τα φραγκα σου θα βγεις λαδι και σκοτιστηκες για το στιγμα...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Είναι απλό. Δε θες να δώσεις, δε δίνεις. Τώρα η καταστροφολογία, είναι προνόμιο του Έλληνα.

Καλο ειναι τα ματακια μας να τα χρησιμοποιουμε για να διαβαζουμε οτι γραφουν οι αλλοι, οπως το γραφουν(στον γραπτο λογο οι απαραιτητοι "τονισμοι"με κεφαλαια) .Μια ερωτηση....εσυ εχεις κωδικο στην συνδεση σου και αν ναι...γιατι δεν το κανεις free αφου εισαι απο τους large;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, chsam είπε

Βρε παιδια βαριεσται να διαβαζεται το θεμα απο την αρχη;;;;

"Ο γειτονας:

Α) Μολις μετακόμισε, δεν τον ξέρουμε καν."

Ισχυουν τα ακριβως πιο πανω , αλλα ας τα ξαναπουμε...οι γονεις του χρησιμοποιουν streaming services (euroleague, netflix,κτλ) αν τους δωσει ...οχι 4 αλλα και 2 Mbps τι λες να γινει.......εκτος κ αν εχει κανα vdsl που απο τα λεγομενα του δεν εχει.

η πολ.κια ειπε καπου ειναι οικογενειακη.δηλ. οι γονεις του ειναι συγγενης με τους αλλους ιδοκτητες.οποτε και με τον ιδιοκτητη που νοικιασε το διαμερισμα στον αγνωστο...σε αυτον τον ιδιοκτητη εδωσε αφμ ταυτοτητα κτλ..

αυτο μονο για το θεμα επαγγελμα που ρωτησε..αλλιως ολοι αγνωστοι ειναι...ξερετε συγγενεις γνωστοι κτλ τι κανουν οι αλλοι οταν ειναι σπιτι τους? ποσες φορες ακουσες για καποιον που δολοφονησε/εκλεψε κτλ. οτι δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην "γειτονια"

σε αλλο ssid δεν νομιζω πως ισχυει το wifi spoofing 

σε αεροδρομιο,καφε,ξενοδοχειο να υποθεσω δεν συνδεεται κανεις ή οτι τρεχουν καποιο μυστικο firewall ,script κτλ?

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...