chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, rofl είπε οποτε με το free wifi του οτε με το fon κινδυνευουμε να παμε φυλακη που εχει την ιδια εξωτερικη ip αν γινει κατι? Αυτο ειναι μια μεγαλη λαλακια του μεγιστου ποτε, να διαμοιραζει την συνδεση σου με αγνωστα νομικα περιθωρια και διασφαλισεις.Χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, το θεμα φιλαρακι δεν ειναι να πας φυλακη.....το θεμα ειναι οτι στην........περιπτωση που συμβει σε καποιον κατι (ειδικα αν δεν εχεις ote fon αν θες) τετοιο στιγμα ειναι μονιμο και κατσε μετα εσυ να λες στην γειτονια,στον δημο, στην περιφερεια σου....οτι δεν ημουν εγω αλλα καποιος αλλος μπηκε στο δικτυο μου. Δεν ξερω τις γνωσεις σου αλλα οταν μπαινει καποιος σε μια σελιδα απο τον "θειο"...δεν λεει "your ip is 192.χχχ.χχχ.χ" αλλα π.χ. 77.χχχ.χχχ.χχχ που ειναι η IP σου στον ISP σου.Εσυ μετα κατσε και πες δεν ημουν εγω για χαρη καποιου αγνωστου... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από chsam
christopher0016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, chsam είπε Μα το εγραψα και πιο πριν....του ειπε "δεν θα εχω ιντερνετ για 6 μηνες"...και που ξερει (αν ειναι προβλημα γραμμων) αν ειναι 1 ή 6 ή 16 ή 36 μηνες που θα ελευθερωθει γραμμη;;;;;;Ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να ασχολειται με το ιντερνετ των γονιων του και να το ελεγχει καθε μερα;;;;;;Αν ειδες ο φιλος ανεφερε οτι οι γονεις του βλεπουν euroleague, netflix και δεν ξερω γω τι αλλο....Εσυ πως λες να ειναι η γραμμη του (νομιμου χρηστη) αν ο "αστυνομικος" κανει οτι γουσταρει και βλεπει, κατεβαζει οτι να'ναι;;;;;Κ ας το αναφερω ξανα, οπως λεει ο φιλος, δεν μιλαμε για κανεναν ανεργο, ατυχο στην ζωη που ψαχνεται....μιλαμε για αστυνομικο που πληρωνει 500ευρω για 150τμ....αλλα τσιγκουνευεται τα οποια ευρω για mobile data. Μπορεί ο ίδιος να έδινε τους κωδικούς σε παρόμοια περίπτωση.και να του είπαν οτι μπορεί να πάρει έως 6 μήνες για να βρεθεί νέα γραμμή δεν μπορούμε να το ξέρουμε.. τώρα τι δουλειά κάνει τι σπίτι έχει πόσα λεφτά παίρνει είναι απλά καλοπροαίρετα κουτσομπολιά. Δεν τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο για να ξέρουμε πως σκέφτεται.. το να κατακρίνουμε είναι πολύ εύκολο. 7 λεπτά πριν, rofl είπε οποτε με το free wifi του οτε με το fon κινδυνευουμε να παμε φυλακη που εχει την ιδια εξωτερικη ip αν γινει κατι? Ξέρεις πόσοι ιδιοκτήτες μαγαζιών με free wi fi είναι φυλακή ;;;;;; 🤣 1
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε τώρα τι δουλειά κάνει τι σπίτι έχει πόσα λεφτά παίρνει είναι απλά καλοπροαίρετα κουτσομπολιά. Δεν τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο για να ξέρουμε πως σκέφτεται.. το να κατακρίνουμε είναι πολύ εύκολο. Καλο ειναι να διαβαζουμε ενα θεμα απο την αρχη....αλλα αν βαριεσαι να τα ξαναπω..........ο φιλος που ξεκινησε το θεμα ειπε οτι ο τυπος ειναι αστυνομικος και νοικιαζει σπιτι 150 τμ με 500 ευρω....... 3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Ξέρεις πόσοι ιδιοκτήτες μαγαζιών με free wi fi είναι φυλακή ;;;;;; 🤣 ασχολιαστο.....
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ο ποτές έχει ένα extraμπτσικο πρόγραμμα με έκπτωση αλλά όχι free
Billator Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Παιδιά προσωπικά πάντως που μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 5-6 μήνες για νέα γραμμή τώρα που μετακόμισα βρήκα την πρώτη ιδιωτική εταιρεία που μου έβγαλε στο google στην πόλη κ έβαλα ίντερνετ με κεραία στην ταράτσα. End of the story. Σε 4 μέρες είχα ίντερνετ και μάλιστα που κλειδώνει 30/30. Και σε 5 μήνες με το καλό θα πάω κατευθείαν σε fiber. 25 διαφορετικά wifi φαίνεται να υπάρχουν σιγά μην ξεκινάω να χτυπάω πόρτα πόρτα για να μου δώσουν wifi. 1
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Ο ποτές έχει ένα extraμπτσικο πρόγραμμα με έκπτωση αλλά όχι free Για πες, δωσε link γιατι εχω φιλο μπατσο και ο βλακας πληρωνει φουλ συνδρομη οτε και cosmote tv ο μπουφος...😂 1 λεπτό πριν, Billator είπε Παιδιά προσωπικά πάντως που μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 5-6 μήνες για νέα γραμμή τώρα που μετακόμισα βρήκα την πρώτη ιδιωτική εταιρεία που μου έβγαλε στο google στην πόλη κ έβαλα ίντερνετ με κεραία στην ταράτσα. End of the story. Σε 4 μέρες είχα ίντερνετ και μάλιστα που κλειδώνει 30/30. Και σε 5 μήνες με το καλό θα πάω κατευθείαν σε fiber. 25 διαφορετικά wifi φαίνεται να υπάρχουν σιγά μην ξεκινάω να χτυπάω πόρτα πόρτα για να μου δώσουν wifi. Αυτη ειναι η διαφορα νοοτροπιας και γυφτιας , αυτο ακριβως λεω ΤΟΣΗ ΩΡΑ.
christopher0016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, chsam είπε Καλο ειναι να διαβαζουμε ενα θεμα απο την αρχη....αλλα αν βαριεσαι να τα ξαναπω..........ο φιλος που ξεκινησε το θεμα ειπε οτι ο τυπος ειναι αστυνομικος και νοικιαζει σπιτι 150 τμ με 500 ευρω....... ασχολιαστο..... Το διάβασα και ξαναλέω καλοπροαίρετα κουτσομπολιά απλά. Εάν πει ένα όχι δεν έχω καλή γραμμή βρει μια δικαιολογία τελειώνει εκεί το θέμα. αλλά δεν θα είχε ενδιαφέρον πως αλλιώς θα οργίαζαν τα σενάρια. Βγάζοντας τον γείτονα του TS έναν διεφθαρμένο Τσαμπατζη με κακες προθέσεις μπάτσο;; και χίλια δυο άλλα.. ο Ts εκτίθεται πάντως γιατί έχει φωτό του στα μέλη με της φωτογραφίες.. δεν ξέρεις ο κόσμος είναι μικρός μπορεί ο γείτονας να διαβάζει το ινσομνια ,και να τον φέρει σε δύσκολη θέση Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από christopher0016 1
kage Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1)Οικογενειακη πολ.κια αρα ο συγγενης σου εχει και αφμ ή ταυτοτητα του κτλ... για το θεμα επαγγελματος που ρωτηθηκε. αν εχει νοημα και αυτο.. 2)καθε συσκευη εχει μοναδικη mac διευθυνση...με αυτο γινεται η συνδεση ανωμαλου/κλεφτη κτλ . 3)mobile data δεν υπαρχει αν κανεις χρηση video.κατι 40gb μαλλον θα χουν και συμβολαιο χ μηνες...χρηση βιντεο ειναι το νετφλιξ,youtube,skype κτλ ολα αυτα θα δουλευαν και υπο την προυποθεση να εχει σημα.. 4)η αληθεια ειναι οτι χλωμο να εχει γραπτως την αρνηση isp για πορτες σε α.κ./καφαο...ωστε να ζηταγες χαρτι.οχι ομως οτι δεν μπορουν να κανουν μερικους μηνες να του βρουν νετ/τηλεφωνο..αν ειπε μπορει να κανουν και 6 μηνες να βρουν γραμμη ειναι οκ σε συγκριση με το ακριβως σε 6 μηνες θα χω νετ/τηλ... Ξεκαθαρα ο τροπος του ειναι λαθος αν δεν προτεινε εστω κ τυπικα χρηματα για την χρηση του.αν το χα αναγκη θα πληρωνα μεχρι και αναβαθμιση(κοστος ενεργοποιησης+εξτρα παγιο) της γραμμης και μετα downgrade αν δεν θελαν vdsl.τεσπα ξεμπερδευεις με το ο γιος μας μας ειπε να μην δωσουμε... αλλιως δινεις το τηλ σου ..σου λεει τι παιχτηκε .λες θες να σε βοηθησω ρωτησες σε μια μονο ή σε ολες?εσυ απλα να εχεις μπει στα site κ των 4 isp για να τσεκαρεις διαθεσιμοτητα βαση διευθυνσης...Unofficial υπαρχουν τα α.κ. + καφαο στο http://fttxgr.eu ....αν σε καλυπτουν οι απαντήσεις του, δωστου 1mb ssid Υ.γ μερικα ποστ δεν θα επρεπε να γραφονταν σε τεχνολογικο φορουμ.. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από kage 2
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, kage είπε 1)Οικογενειακη πολ.κια αρα ο συγγενης σου εχει και αφμ ή ταυτοτητα του κτλ... για το θεμα επαγγελματος Μα δεν ειναι συγγενης του ( ο ενοικος) αλλα και παλι υπαρχει κατι που λεγεται προσωπικα δεδομενα και προστατευονται νομικα. 2 λεπτά πριν, kage είπε 2)καθε συσκευη εχει μοναδικη mac διευθυνση...με αυτο θα γινοταν την συνδεση ανωμαλου/κλεφτη κτλ Στα υπολοιπα συμφωνω αλλα σε αυτο οχι με την λογικη οτι ναι μεν καθε συσκευη εχει μοναδικη mac αλλα δεν μπορουν να βρουν πως και απο που συνδεθηκε αυτη η συσκευη, δηλαδη αν ειναι καποιος απο την οικια,ειναι γειτονας ή καποιος που περασε απο κατω απο την πολυκατοικια....γι΄αυτο βαζουμε κωδικο.
rofl Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ρε παιδια δεν υπαρχει πουθενα υποχρεωση ουτε να κλειδωσεις wifi ουτε να εχεις τις γνωσεις να επιτηρεις το ασυρματο δικτυο https://www.ispreview.co.uk/index.php/2016/03/eu-court-says-public-wifi-networks-not-liable-internet-piracy.html https://torrentfreak.com/open-wifi-operators-are-not-liable-for-pirating-users-160316/ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από rofl
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Το διάβασα και ξαναλέω καλοπροαίρετα κουτσομπολιά απλά. Αν εννοεις καλοπροαιρετα κουτσομπολια την μαρτυρια του δημιουργου του θεματος.....ε τοτε να καταργηθει ολο το ινσομνια γιατι στηριζεται σε κουτσομπολια...
29gk Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναρωτιεμαι, οσοι δηλωνουν οτι θα εξυπηρετουσαν εναν αγνωστο δινοντας του wifi και παροχη internet και μαλιστα για ενα διαστημα περιπου μονιμο, αφου για 6 μηνες εχει δηλωσει ο "γειτονας" αναγκη, αν θα παρειχαν με την ιδια ευκολια και για το ιδιο χρονικο διαστημα και ηλεκτρικο ρευμα, νερο, χωρο στο ψυγειο ή και μετακινηση με το αυτοκινητο τους. Πoσο μαλλον οταν για ενα προσωρινο διαστημα υπαρχει ευκολα η δυνατοτητα ευρεσης λυσης, οχι για τα παραπανω αλλα τουλαχιστον για το internet. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από 29gk 1
kage Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) η πολυκατοικια αν δεν κανω λαθος ειπε ειναι οικογενειακη ...δηλ.οι γονεις του ειναι αδερφια ξαδερφια με αυτον που του νοικιασε το σπιτι... καθε ip στο νετ εχει μια mac...το ρουτερ ειναι ο μεσαζων...δεν υπαρχει ανωνυμια σε απλους χρηστες να μην πω ουτε καν μεσω vpn... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από kage
rofl Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, 29gk είπε Αναρωτιεμαι, οσοι δηλωνουν οτι θα εξυπηρετουσαν εναν αγνωστο δινοντας του wifi και παροχη internet και μαλιστα για ενα διαστημα περιπου μονιμο, αφου για 6 μηνες εχει δηλωσει ο "γειτονας" αναγκη, αν θα παρειχαν με την ιδια ευκολια και για το ιδιο χρονικο διαστημα και ηλεκτρικο ρευμα, νερο, χωρο στο ψυγειο ή και μετακινηση με το αυτοκινητο τους. Πσο μαλλον οταν για ενα προσωρινο διαστημα υπαρχει ευκολα η δυνατοτητα ευρεσης λυσης, οχι για τα παραπανω αλλα τουλαχιστον για το internet. καταλαβαινεις οτι σε καποιες περιοχες πχ περιστερι μπορει να περιμενεις και χρονο για να βρεθει γραμμη/ μεταφορα κτλ? αν ερθει και μου πει ξερεις εχω αυτο το θεμα, εγω παντως δεν θα χα κανενα προβλημα, θα του βαζα ενα cap κανα 4αρι mbps να κανει δουλεια του Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από rofl
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, rofl είπε ρε παιδια δεν υπαρχει πουθενα υποχρεωση ουτε να κλειδωσεις wifi ουτε να εχεις τις γνωσεις να επιτηρεις το ασυρματο δικτυο https://torrentfreak.com/open-wifi-operators-are-not-liable-for-pirating-users-160316/ Οταν αναρτουμε κατι, καλο ειναι να το διαβαζουμε πληρως.....Restaurants, bars and shops that offer their customers free and open Wi-Fi are not liable for pirating users. Αλλα περα απο αυτο (τουλαχιστον εγω) δεν αναφερομαι σε κατεβασμα ταινιων κτλ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ τυχει και κατεβασει υλικο "περιεργο".... και γινει (αρχικα) διωξη και μετεπειτα εξευτελισμος και κοινωνικη κατακραυγη.....ποια ειναι η γνωμη σου;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις