christopher0016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, chsam είπε που νοικιαζει 150τμ με 500ευρω και ζηταει κωδικους wifi....;;;;;; Δηλαδή να μην υπάρχει διαθέσιμη γραμμή η να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και να τον αφήνει καιρό χωρίς Ίντερνετ δεν παίζει;;
michael92 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Υπάρχει πάντα η λύση του mobile internet με 40GB το μήνα και αν τα data είναι τόσο θέμα, μπορεί να βάλει προσωρινά δορυφορικό internet με 150GB τον μήνα.
czarjuly Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Εγώ θα του έδινα,έτσι κι αλλιώς την είχα βγάλει κι εγώ κοτσάνι κάποια χρόνια από γείτονες και χωρίς να τους το ζητήσω,ε άμα δεις και σου ρίχνει τόσο την ταχύτητα του το λες κι αλλάζεις κωδικό
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Δηλαδή να μην υπάρχει διαθέσιμη γραμμή η να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και να τον αφήνει καιρό χωρίς Ίντερνετ δεν παίζει;; Μα το εγραψα και πιο πριν....του ειπε "δεν θα εχω ιντερνετ για 6 μηνες"...και που ξερει (αν ειναι προβλημα γραμμων) αν ειναι 1 ή 6 ή 16 ή 36 μηνες που θα ελευθερωθει γραμμη;;;;;;Ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να ασχολειται με το ιντερνετ των γονιων του και να το ελεγχει καθε μερα;;;;;;Αν ειδες ο φιλος ανεφερε οτι οι γονεις του βλεπουν euroleague, netflix και δεν ξερω γω τι αλλο....Εσυ πως λες να ειναι η γραμμη του (νομιμου χρηστη) αν ο "αστυνομικος" κανει οτι γουσταρει και βλεπει, κατεβαζει οτι να'ναι;;;;;Κ ας το αναφερω ξανα, οπως λεει ο φιλος, δεν μιλαμε για κανεναν ανεργο, ατυχο στην ζωη που ψαχνεται....μιλαμε για αστυνομικο που πληρωνει 500ευρω για 150τμ....αλλα τσιγκουνευεται τα οποια ευρω για mobile data. 1
Lacepo Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανοιξες το θεμα για να τρολαρεις προφανως και τιποτα παραπερα.. Για ποια ασφαλεια στο δικτυο μιλας ακριβως; Ολα ειναι κρυπτογραφημενα και δεν θα μπορουσε να υποκλεψει τιποτα.. Εστω αν κανει κατι παρανομο θα φανει η συσκευη του πολυ ευκολα.. Εισαι προφανως απο αυτους που θα βλεπαν συνανθρωπο στον δρομο να χρειαζεται βοηθεια και απλα θα τον προσπερνουσες οπως και παααααρα πολλοι εδω μεσα..αν ηθελες να βοηθησεις θα το ειχες κανει ηδη, υπαρχουν ενα σωρο τροποι για να μην σου σερνετε το ιντερνετ αλλα σιγα γιατι να το σκεφτεις;;:..θα προτιμουσες να του σκαψεις το λακο ειναι ευκολοτερο.. ετσι ειναι η νοοτροπια εδω στην μπανανια.. Επισης αν θες να εισαι εγωιστικα ενταξει ζητα να σου δωσει ενα μικρο ποσο καθε μηνα.. Αυτα.. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Lacepo 2 1 5
plakalis Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ακολουθεί σεντονακι. Καινούργιος γείτονας είχε έρθει Σεπτέμβρη. Είμαστε ένα μόνο διώροφο κτίριο, αυτός και εγώ. Οικογένεια με 3 κοριτσάκια, 2-6 ετών. Μου ζητάει τον πρώτο μήνα το wifi, κομπιαζω λίγο γιατί δεν το περίμενα, δεν θα μπαίνω πολύ λέει, λίγο η γυναίκα να κάνει βιντεοκλήση με τη μαμά της καμμιά φορά. Κομμάτια να γίνει σκέφτομαι και του τον λέω. Μόνος μου σκέφτηκα, ε θα κάνει κανένα μηνα να μπει το δικό του. Εντωμεταξύ ειναι μεγαλουτσικο το σπίτι, και έχω στην μια άκρη το ρουτερ μαζί με το desktop και στο σαλόνι extender. Ιδιο κωδικό και τα 2. Έπαιζα online battlefield κάτι φορές και πήγαινε το λαγκ σύννεφο. Μετά Το έκλεινα το wifi όσο έπαιζα για να είμαι οκ. Περνούσε ο καιρος, το ίδιο θεμα, μέχρι που και σε σερφαρισμα έβλεπα αργουσαν λιγάκι να φορτώσουν οι σελίδες. Έχω και ένα κάρο συσκευές συνδεδεμενες, οπότε να αλλάξω κωδικό για να ησυχάσω ήταν θέμα. Αποκλείω τις 2 συσκευές που είχε συνδέσει και λέω είμαστε κομπλέ. Περνάει μια βδομάδα με βλέπει στις σκάλες, μου λέει δε συνδέεται το wifi, τι συνέβη; Με πιάνει πάλι απροετοίμαστο γιατί δε σκέφτηκα ότι θα μου έπιανε πάλι κουβέντα γι'αυτό. Του λέω θα κόλλησε γιατί έχω πολλές συσκευές συνδεδεμένες, θα κάνω ένα restart να στρωσει (ντραπηκα να του την πω) του δίνω για κάνα 2 μέρες πάλι, πάλι το κοβω. Σκάει μύτη στην πόρτα μου με το κοριτσάκι μετά από κανα μήνα και το βάζει να μου πει να κάνω restart γτ θέλει να δει λίγο youtube. Λιώνω και της λέω, θα στο φτιάξω να δεις. Τους μπλοκάρω μετα από 2 μέρες και κάνω να τον δω κάνα 2βδομαδο. Είχα μικροθεματακια με το internet αλλά λέω οκ θα είναι η γραμμή. Τόσο καιρό έμπαινε από το extender που ήταν στο σαλόνι και τον είχα αποκλείσει από το extender. Πλέον είχε συνδεθεί από το router το κανονικό βάζοντας (στην τύχη μήπως πιάσει) τον ίδιο κωδικό που του ειχα δωσει για το extender. Τον απέκλεισα κ από εκεί. Μπαινω μετά από κανα μήνα στο router και βλέπω 3-4 καινούργιες συσκευές να έχουν συνδεθεί κατά καιρούς, όχι δικές του γτ ήταν πχ Nikos' iphone και δεν υπάρχει Νίκος από κάτω. Θα ειχαν έρθει καλεσμένοι και τους τον είχε δώσει.. Τα αποκλείω όλα, έβαλα και vdsl μετά από λίγες μέρες και ξεμπερδεψα. Όλη αυτή η φάση τράβηξε 3-4 μηνες. Τραγικός αυτος, τραγικός και γω που όλο με τουμπαρε. Tldr. Μη δίνετε τον κωδικό στο γείτονα. 4 2
chsam Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Lacepo είπε Ανοιξες το θεμα για να τρολαρεις προφανως και τιποτα παραπερα.. Για ποια ασφαλεια στο δικτυο μιλας ακριβως; Ολα ειναι κρυπτογραφημενα και δεν θα μπορουσε να υποκλεψει τιποτα.. Εστω αν κανει κατι παρανομο θα φανει η συσκευη του πολυ ευκολα.. Εισαι προφανως απο αυτους που θα βλεπαν συνανθρωπο στον δρομο να χρειαζεται βοηθεια και απλα θα τον προσπερνουσες οπως και παααααρα πολλοι εδω μεσα..αν ηθελες να βοηθησεις θα το ειχες κανει ηδη, υπαρχουν ενα σωρο τροποι για να μην σου σερνετε το ιντερνετ αλλα σιγα γιατι να το σκεφτεις;;:..θα προτιμουσες να του σκαψεις το λακο ειναι ευκολοτερο.. ετσι ειναι η νοοτροπια εδω στην μπανανια.. Επισης αν θες να εισαι εγωιστικα ενταξει ζητα να σου δωσει ενα μικρο ποσο καθε μηνα.. Αυτα.. ΧΑΧΑΧΑ!Και εισαι προφανως απο αυτους που απλα περιμενουν καρτερικα να κρινουν εναν ΝΟΜΙΜΟ χρηστη που δεν δινει σε ενα ΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΣΤΗ τον κωδικο του.Ελπιζω να ξερεις οτι για οποιοδηποτε νομικο θεμα προκυψει, υπευθυνη IP ειναι αυτη του ρουτερ του ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ και οχι η IP του εκαστοτε κινητου, λαπτοπ,κτλ η οποια δεν ειναι τοπολογικα (τουλαχιστον) ανιχνευσιμη...αυτο ειναι μπανανια!!! 1
txcellas Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Τελικα τι σου ειπς σαν δικαιολογια οταν ξαναβρεθηκατε;
rofl Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, chsam είπε ΧΑΧΑΧΑ!Και εισαι προφανως απο αυτους που απλα περιμενουν καρτερικα να κρινουν εναν ΝΟΜΙΜΟ χρηστη που δεν δινει σε ενα ΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΣΤΗ τον κωδικο του.Ελπιζω να ξερεις οτι για οποιοδηποτε νομικο θεμα προκυψει, υπευθυνη IP ειναι αυτη του ρουτερ του ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ και οχι η IP του εκαστοτε κινητου, λαπτοπ,κτλ η οποια δεν ειναι τοπολογικα (τουλαχιστον) ανιχνευσιμη...αυτο ειναι μπανανια!!! οποτε με το free wifi του οτε με το fon κινδυνευουμε να παμε φυλακη που εχει την ιδια εξωτερικη ip αν γινει κατι? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από rofl 1
margaritagr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, plakalis είπε Ακολουθεί σεντονακι. Καινούργιος γείτονας είχε έρθει Σεπτέμβρη. Είμαστε ένα μόνο διώροφο κτίριο, αυτός και εγώ. Οικογένεια με 3 κοριτσάκια, 2-6 ετών. Μου ζητάει τον πρώτο μήνα το wifi, κομπιαζω λίγο γιατί δεν το περίμενα, δεν θα μπαίνω πολύ λέει, λίγο η γυναίκα να κάνει βιντεοκλήση με τη μαμά της καμμιά φορά. Κομμάτια να γίνει σκέφτομαι και του τον λέω. Μόνος μου σκέφτηκα, ε θα κάνει κανένα μηνα να μπει το δικό του. Εντωμεταξύ ειναι μεγαλουτσικο το σπίτι, και έχω στην μια άκρη το ρουτερ μαζί με το desktop και στο σαλόνι extender. Ιδιο κωδικό και τα 2. Έπαιζα online battlefield κάτι φορές και πήγαινε το λαγκ σύννεφο. Μετά Το έκλεινα το wifi όσο έπαιζα για να είμαι οκ. Περνούσε ο καιρος, το ίδιο θεμα, μέχρι που και σε σερφαρισμα έβλεπα αργουσαν λιγάκι να φορτώσουν οι σελίδες. Έχω και ένα κάρο συσκευές συνδεδεμενες, οπότε να αλλάξω κωδικό για να ησυχάσω ήταν θέμα. Αποκλείω τις 2 συσκευές που είχε συνδέσει και λέω είμαστε κομπλέ. Περνάει μια βδομάδα με βλέπει στις σκάλες, μου λέει δε συνδέεται το wifi, τι συνέβη; Με πιάνει πάλι απροετοίμαστο γιατί δε σκέφτηκα ότι θα μου έπιανε πάλι κουβέντα γι'αυτό. Του λέω θα κόλλησε γιατί έχω πολλές συσκευές συνδεδεμένες, θα κάνω ένα restart να στρωσει (ντραπηκα να του την πω) του δίνω για κάνα 2 μέρες πάλι, πάλι το κοβω. Σκάει μύτη στην πόρτα μου με το κοριτσάκι μετά από κανα μήνα και το βάζει να μου πει να κάνω restart γτ θέλει να δει λίγο youtube. Λιώνω και της λέω, θα στο φτιάξω να δεις. Τους μπλοκάρω μετα από 2 μέρες και κάνω να τον δω κάνα 2βδομαδο. Είχα μικροθεματακια με το internet αλλά λέω οκ θα είναι η γραμμή. Τόσο καιρό έμπαινε από το extender που ήταν στο σαλόνι και τον είχα αποκλείσει από το extender. Πλέον είχε συνδεθεί από το router το κανονικό βάζοντας (στην τύχη μήπως πιάσει) τον ίδιο κωδικό που του ειχα δωσει για το extender. Τον απέκλεισα κ από εκεί. Μπαινω μετά από κανα μήνα στο router και βλέπω 3-4 καινούργιες συσκευές να έχουν συνδεθεί κατά καιρούς, όχι δικές του γτ ήταν πχ Nikos' iphone και δεν υπάρχει Νίκος από κάτω. Θα ειχαν έρθει καλεσμένοι και τους τον είχε δώσει.. Τα αποκλείω όλα, έβαλα και vdsl μετά από λίγες μέρες και ξεμπερδεψα. Όλη αυτή η φάση τράβηξε 3-4 μηνες. Τραγικός αυτος, τραγικός και γω που όλο με τουμπαρε. Tldr. Μη δίνετε τον κωδικό στο γείτονα. Τραγικά πράγματα, γενικώς όσο χώρο δίνεις σε τέτοιους ανθρώπους, τόσο περισσότερο θα σε πατάνε. 4
plakalis Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Τίποτα.. μπορεί να έπιασε το νόημα, έβαλε και δικό του ( αφού πέρασε κανένας μήνας, 5 στο σύνολο) και δεν ξανασυζητηθηκε ποτέ.
ougxar Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δινεις κωδικο κανονικα και τον περιοριζεις με νετλιμιτερ η οτι αλλο θες στο 1kb/sec ταχυτητα Λογικα σε 5 ημερες θα εχει μετακομισει
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, Lacepo είπε Ανοιξες το θεμα για να τρολαρεις προφανως και τιποτα παραπερα.. Για ποια ασφαλεια στο δικτυο μιλας ακριβως; Ολα ειναι κρυπτογραφημενα και δεν θα μπορουσε να υποκλεψει τιποτα.. Εστω αν κανει κατι παρανομο θα φανει η συσκευη του πολυ ευκολα.. Εισαι προφανως απο αυτους που θα βλεπαν συνανθρωπο στον δρομο να χρειαζεται βοηθεια και απλα θα τον προσπερνουσες οπως και παααααρα πολλοι εδω μεσα..αν ηθελες να βοηθησεις θα το ειχες κανει ηδη, υπαρχουν ενα σωρο τροποι για να μην σου σερνετε το ιντερνετ αλλα σιγα γιατι να το σκεφτεις;;:..θα προτιμουσες να του σκαψεις το λακο ειναι ευκολοτερο.. ετσι ειναι η νοοτροπια εδω στην μπανανια.. Επισης αν θες να εισαι εγωιστικα ενταξει ζητα να σου δωσει ενα μικρο ποσο καθε μηνα.. Αυτα.. Εσυ εισαι μεγαλο αλανι! 😂😂
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgeγ είπε Και εγώ από προσωπική πείρα μιλαω έχω συνάδελφο εναν τέτοιο τύπο θρασύς συνεχως κοιταει πως να σε ριξει να σου κανει τρακσ,τρακαδορος μεγαλος και λαμογιο.Αυτοι οι τυποι αν τους ζητησεις το παραμικρό σιγά μην στο δωσουν.μονο της αρπαχτής ειναι σε πιστευω, εχω γνωρισει τετοιους και οπως ειπα ειναι η πλειοψηφια. απλα εξηγησα οτι εχω γνωρισει και μια μειοψηφια που πραγματικα μοιραζεται τα παντα. απ την αλλη βεβαια, αυτοι οι γενναιοδωροι ανθρωποι δεν νομιζω ΠΟΤΕ να πηγαιναν σε ξενους και να ζητουσαν κατι ετσι στη ξερα. πρωτα πρωτα ειναι κοινωνικοι ανθρωποι και με τη πρωτη ευκαιρια θα κερναγαν γλυκακι ή θα προσκαλουσαν ή κατι αντιστοιχο της ανοιχτης προσωπικοτητας τους προτου τους περασει απ το μυαλο να ζητησουν το οτιδηποτε οποτε ή δεν εφτασε ολοκληρη ιστορια σε μας (οσο να ναι παιζουμε λιγο χαλασμενο τηλεφωνο) ή το κοβω για τζαμπατζη το κυριο Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Η μαθαίνεις να λες όχι φαντάζομαι αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα ένα μεγάλο ΟΧΙ φίλε δε σε ξέρω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις