pithagoras9 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Είπες είναι αστυνομικός, λοιπόν εφαρμόζεις το νόμο, η σύνδεση είναι προσωπική και δεν δίνεται. Για πήγαινε στην υπηρεσία του να του ζητήσεις χάρη να δείς για πότε θα σ' εξυπηρετήσει.....να δεις για πότε θα επικαλεστεί τον νόμο. Αλλά έτσι έχουν μάθει τζάμπα μεταφορές ειδικά μισθολόγια μπόνους και αν βρούνε καμιά γιαγιά να πουλάει χόρτα την πάνε σηκωτή γιατί εφαρμόζουν τον νόμο. Και μόνο που είναι μπάτσος να μην του δώσεις τίποτα. 4 2 2
christopher0016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, chsam είπε Μα φιλε μου ο αλλος ειναι ενας παντελως αγνωστος και το σημαντικοτερο....δεν ειναι καποιος με οικονομικο προβλημα που λες οκ θα του το δωσει με προυποθεσεις φυσικα, να κανει καποιες δουλιτσες.Ειναι αστυνομικος (λεει) και ζει σε σπιτι 150τμ με 500ευρω νοικι.Δεν μπορει να δωσει σε πακετο data για να κανει τα απαραιτητα;;;Ο πατερας μου, αν κ συνταξιουχος, πληρωσε κ πηρε wind simple fi για να εχει internet οταν μενει για καποιους μηνες στο χωριο.Αλλα πιστευω οτι ο τυπος το θελει για να κατεβαζει ταινιες ή να streamαρει, πραγμα που θα γονατισει τον νομιμο χρηστη, αφου μας λεει οτι ο πατερας του βλεπει euroleague και netflix. Φίλε 50 σελίδες για τόσο απλά πράγματα λες όχι και τελείωσες πραγματικά ανούσιο να το συζητάμε.
greengr21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, xgol είπε Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις. Να σημειωσω πως το διαμερισμα που νοικιαζει ειναι της ταξης των 500€ / μηνα 150τ.μ. πολυτελες κτλ. Οποτε Λυπάμαι, δε βλεπω οικονομικη ανάγκη που να δικαιολογει την ταλαιπωρία μας. A καλα αντε γεια,εγω για το γαμωτο θα του εβαζα guest network με 50kbps να στριμαρει το παιδι youtube σε 240p με την ανεση του. 2
chsam Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε εγω δε μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβανε μερικοι.. οποιος θελει ας μοιραζει ελευθερα το ιντερνετ του, απο κει και περα για πιο λογο να προσβαλουμε οποιον δεν θελει? προσωπικα δεν θα το εδινα διοτι χρειαζομαι τη ταχυτητα (ειναι που ειναι αργο) και ειναι ενα ρισκο επιπλεον στην ασφαλεια του δικτυου μου μεσα απ το οποιο κανω και σημαντικοτερα πραματα περα απ το να ποσταρω σ ενα φορουμ Αυτο ακριβως....Να δωσω π.χ. τον κωδικο μου εγω που ειμαι στην Ηλιουπολη,Αττικη με 6Mbps......
xgol Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, pithagoras9 είπε Είπες είναι αστυνομικός, λοιπόν εφαρμόζεις το νόμο, η σύνδεση είναι προσωπική και δεν δίνεται. Για πήγαινε στην υπηρεσία του να του ζητήσεις χάρη να δείς για πότε θα σ' εξυπηρετήσει.....να δεις για πότε θα επικαλεστεί τον νόμο. Αλλά έτσι έχουν μάθει τζάμπα μεταφορές ειδικά μισθολόγια μπόνους και αν βρούνε καμιά γιαγιά να πουλάει χόρτα την πάνε σηκωτή γιατί εφαρμόζουν τον νόμο. Και μόνο που είναι μπάτσος να μην του δώσεις τίποτα. Δεν εχω κανενα προβλημα με τους αστυνομικους, ισα ισα σέβομαι πολύ τους επαγγελματιες που θα θεσουν τη ζωη τους σε κίνδυνο, για να προστατέψουν τη δικη μου.
chsam Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε Φίλε 50 σελίδες για τόσο απλά πράγματα λες όχι και τελείωσες πραγματικά ανούσιο να το συζητάμε. Μα 5 σελιδες αλλα ο ανθρωπος απο την αρχη σχεδον εγραψε οτι δεν τον δινει, δεν εγραψε μονος του 5 σελιδες.Ολοι οι υπολοιποι ποσταρουμε.
xgol Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, greengr21 είπε A καλα αντε γεια,εγω για το γαμωτο θα του εβαζα guest network με 50kbps να στριμαρει το παιδι youtube σε 240p με την ανεση του. Να σου πω οτι δεν εχω τις γνωσεις να το κανω και ουτε το χρονο/τη διαθεση να κτσω να το ψαξω?
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Όλη αυτή η κουβέντα έχει προκύψει επειδή υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όπως φάνηκε μέσα σε λίγα μόνο posts. Η βάση είναι ίδια: για όλους είναι σημαντική η πρόσβαση στο internet. Αυτό που αλλάζει είναι το πώς βλέπουν κάποιοι το να μοιράζονται κάτι. Γιατί συνήθως συμβαίνει το εξής: όταν κάποιος δεν έχει ενδοιασμούς στο να ζητήσει κάτι, είναι επειδή ούτε ο ίδιος θα είχε πρόβλημα να δώσει. Όταν κάποιος δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να ζητήσει κάτι, είναι επειδή δε θα ήθελε να δώσει σε αντίστοιχη περίπτωση. Τίποτα απ' τα δύο δεν είναι κατακριτέο για μένα, μόνο το να ζητάει κάποιος χωρίς να είναι διατεθειμένος να δώσει. Εκεί είναι για κλωτσ(ι)ές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο τύπος βγαίνει οφσάιντ επειδή είναι βιαστικός. Μπορεί όμως να είναι υπέρ γαμάτος και να μην το ξέρετε. 4
christopher0016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εγω δε μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβανε μερικοι.. οποιος θελει ας μοιραζει ελευθερα το ιντερνετ του, απο κει και περα για πιο λογο να προσβαλουμε οποιον δεν θελει? Αυτό ακριβώς ο καθένας κάνει οτι θέλει λόγος να κρίνουμε και να λέμε ο σωστός δεν ζητάει τίποτα σε κανέναν ούτε σε γνωστό οκ πάει στην άλλη άκρη... Και εμένα με προσβάλει που ζήτησα ίντερνετ από το γείτονα στην ουσία μου λέει δεν είσαι σωστός βάλε mobile data ε όχι έχω ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ σχέσεις ζητάω μου ζητάνε. Σε φίλους που υπάρχει η άνεση πχ πρόσφατα μου ζήτησε ένας φίλος πολύμετρο να μετρήσει την μπαταρία του μια χαρά σωστός άνθρωπος είναι. Και TS άμα είχε την ικανότητα να σου χακαρει το wi fi δεν θα σου το ζητούσε. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από christopher0016
Iris_89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Λες ενα ευγενικο "οχι" κ προχωρας με τη ζωη σου. 3
pithagoras9 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από pithagoras9
Ather Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μισά Μισά μέχρι να μπει ίντερνετ. Την είχα πατήσει με γειτόνισσα. Όλοι μέρα έξω για καφέδες, ίντερνετ όμως δεν έβαζε. Όταν της έδωσα δωρεάν (χωρίς αντάλλαγμα) το τάραξε στα torrents γιατί έπρεπε να έχει καλό ratio!!! Ζήτησα να περιορίσει το bandwidth αλλά τίποτα. Τελικά άλλαξα τον κωδικό και όλα οκ.
jimmy213 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Είτε λες ένα ευγενικό «δεν γίνεται» (χαμηλή ταχύτητα, μπλα μπλα), είτε του δίνεις για λίγο διάστημα (πάντα σε guest δίκτυο).
pithagoras9 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, xgol είπε Δεν εχω κανενα προβλημα με τους αστυνομικους, ισα ισα σέβομαι πολύ τους επαγγελματιες που θα θεσουν τη ζωη τους σε κίνδυνο, για να προστατέψουν τη δικη μου. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα μαζί τους άλλα όχι οτι θα κινδυνέψουν για να σε σώσουν. Αν σου την πέσουν να σε κλέψουν μέσα στο σπίτι σου και τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πούνε κάνε πως κοιμάσαι και όταν θυμηθούμε θα έρθουμε. Τέλος πάντων εγώ δε θα το έδινα γιατί αν ο τύπος πάρει κανένα φορητό και χώσει κανένα torr για να μπεί απο περιέργεια σε καμιά απαγορευμένη περιοχή τη δική σου ip θα βρεί η δίωξη άντε μετά ν αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας. Τέτοια πειράματα και κοινωνικές προσφορές δε χρειάζονται σε κανένα μας. Αυτοκίνητο γυναίκα όπλο και ....ιντερνετ δεν δανείζονται. 1 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις