Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Οποίος ζητάει τζάμπα παροχες/αγαθά, ειναι τζαμπατζής. 

Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές γιατί έχει ανάγκη, ειναι αναγκαστικά τζαμπατζής που τον βλέπεις με συμπάθεια κι αν μπορείς βοηθάς.

Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές χωρίς να έχει οικονομικό πρόβλημα - σοβαρή ανάγκη, ειναι τζαμπατζής γύφτος.

Οποιος ζητάει τζάμπα παροχές χωρίς να έχει οικονομικό πρόβλημα - σοβαρή ανάγκη , απο ανθρώπους που δε γνωρίζει, ειναι θρασύς τζαμπατζής γύφτος. 

Απ' τα πιο εύκολα πράγματα στον κόσμο, να χαρακτηρίζεις κάποιον άγνωστο από ένα post άλλου αγνώστου.

I get it.

Μάντεψε πόση βαρύτητα έχει η άποψή σου.

Επεξ/σία από phanispal
  • Thanks 1
  • Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Απ' τα πιο εύκολα πράγματα στον κόσμο, να χαρακτηρίζεις κάποιον άγνωστο από ένα post άλλου αγνώστου.

I get it.

Μάντεψε πόση βαρύτητα έχει η άποψή σου.

Νομίζω πως εχει βαρυτητα η αποψη της, καθως η ίδια δε θα το έκανε ποτέ. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, stormrain είπε

Επισης αποκλειω πως υπαρχει εταιρεια που κανει 6 μηνες να συνδεσει.

Μόνο εάν υπάρχει έλλειψη γραμμής. Περίμενα 5 μήνες για να βρεθεί νέα γραμμή..

Ts άμα ήταν σωστός θα σου έλεγε να πληρώνει το αντίτιμο που αναλογεί

Επειδή έχω δανειστεί ίντερνετ όταν ζήτησα από γείτονα που τον ήξερα χρόνια  το πρώτο πράγμα που του είπα είναι πόσο πληρώνει το μήνα να του δίνω τα μισά λεφτά.

Τώρα να έρθει ένας άγνωστος τελείως να θέλει τσάμπα Ίντερνετ είναι λίγο γύφτια..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cumulus είπε

Θα ήθελα να δω τι θα λέγατε αν του ζητούσε ίντερνετ  αυτή 

930da0b2529d15c1090fc188709d32a3.jpg

αν πηγαινει η κυρια σε εναν αγνωστο κια του ζηταει δωρεαν ιντερνετ φορωντας μαγιο ε τα θελει ο κωλος της ή κατι αλλο παιζει 

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια νοίκιασε ο κουμπάρος μου στο Περιστέρι σπίτι και έκαναν 4-5 μήνες να τον συνδέσουν γιατί δεν υπήρχε γραμμή διαθέσιμη.Δεν ζήτησε τον κωδικό από γείτονα,την πάλεψε με data από το κινητό.Εγω αν μου ζητούσε γείτονας τον κωδικό με τέτοιο τρόπο που περιγράφεις θα του έλεγα ότι η ταχύτητα δεν καλύπτει καλά καλά εμένα (αλήθεια είναι).Σε περίπτωση ανάγκης θα τον άφηνα να το χρησιμοποιήσει(και τηλέφωνο)αλλά όχι να έχει κωδικό και να μπαίνει συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες τα 10€ το μηνα ΔΕΝ σώζουν τιποτα. In other words αν του το εδινα, φυσικα και δε θα ζητουσα αντίτιμο. 

Σωστος εισαι οταν δεν περιμένεις τιποτα απο κανεναν άγνωστο. Μη πω και γνωστό. 

Δε ξερεις ο αλλος τι αναγκες εχει, και ειναι αγενεια να τον φερνεις σε θεση να εξηγηθει / απολογηθεί - πειτε το οπως θέλετε. 

Δηλαδη εγω θα ζητουσα ιντερνετ απο γειτονα, και δε θα σκεφτόμουν πως μπορει να επηρεάζει η χρηση μου τις ταχυτητες του? Που σιγουρα θα συμβαίνει αυτό. 

Δηλαδη τι το κακο εχει το mobile internet απο τη στιγμη που δε το χρειαζεσαι για τη δουλεια σου? Για να στριμαρεις αγωνες και για νετφλιξ νομιζω πως δε δικαιολογειται να ζητας κωδικους.

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός φταίει που ζήτησε έπρεπε να κλέψει και μια χαρά το θέμα έγω πάντως ανοιχτό  το έχω σπίτι και σχεδόν όλοι εδώ στο Λονδίνο ολοι ελεύθερα τα έχουμε τα ρουτερ σιγά 

Επεξ/σία από garfield39gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, xgol είπε

Παιδες τα 10€ το μηνα ΔΕΝ σώζουν τιποτα. In other words αν του το εδινα, φυσικα και δε θα ζητουσα αντίτιμο. 

Δε ξερεις ο αλλος τι αναγκες εχει, και ειναι αγενεια να τον φερνεις σε θεση να εξηγηθει / απολογηθεί - πειτε το οπως θέλετε. 

Εάς είμαστε και λίγο άνθρωποι ρε φίλε έλεος δηλαδή ..

εντάξει δεν τον ξέρεις το καταλαβαίνω για να του δώσεις ίντερνετ.. τι πάει να πει σωστός είσαι όταν δεν περιμένεις τίποτα από κανέναν δηλαδή εγώ που έκανα 5 μήνες χωρίς τηλέφωνο γιατί να μην ζητήσω σε κάποιον που ξέρω;;  αφού θα πληρώσω το αντίτιμο τέλος. Άμα θέλει μου δίνει είχα το θάρρος επειδή είμαστε και φίλοι. Και δεν μου πήρε ποτέ λεφτά εγώ του πήρα παπούτσια κ ρούχα στο 5 χρόνο παιδί του για να νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου

Άμα δεν θες να δώσεις λες λυπάμαι δεν μπορώ. 

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ, κι εγώ την ησυχία μου θέλω γενικά.

Αλλά νομίζω ότι το έχουμε κάνει πολύ πιο σοβαρό απ' ότι παίζει να είναι. 

Ο άλλος σου λέει πιο πάνω ότι με δική του πρωτοβουλία διαμοιράζει το δικό του bandwidth.

Με βάση όλα αυτά που έχεις πει, αν όντως δεν υπάρχουν κι άλλα από πίσω, κι εγώ τον θεωρώ θρασύ (αλλά και ειλικρινή).

Αλλά ξαναλέω: αν όντως υπάρχει θέμα με διαθεσιμότητα γραμμής, υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε πρόγραμμα με data;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

εντάξει δεν τον ξέρεις το καταλαβαίνω για να του δώσεις ίντερνετ.. τι πάει να πει σωστός είσαι όταν δεν περιμένεις τίποτα από κανέναν δηλαδή εγώ που έκανα 5 μήνες χωρίς τηλέφωνο γιατί να μην ζητήσω σε κάποιον που ξέρω;;  αφού θα πληρώσω το αντίτιμο τέλος. Άμα θέλει μου δίνει είχα το θάρρος επειδή είμαστε και φίλοι. Και δεν μου πήρε ποτέ λεφτά εγώ του πήρα παπούτσια κ ρούχα στο 5 χρόνο παιδί του για να νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου

Τι συγκρινεις? Δεν ειμαι ανθρωπος αν εξαιτιας μου δεν εχει νετφλιξ για εναν μηνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, cumulus είπε

Θα ήθελα να δω τι θα λέγατε αν του ζητούσε ίντερνετ  αυτή 

930da0b2529d15c1090fc188709d32a3.jpg

της τον εδινα χωρις σκεψη!!

Spoiler

το κωδικο του wifi :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ, κι εγώ την ησυχία μου θέλω γενικά.

Αλλά νομίζω ότι το έχουμε κάνει πολύ πιο σοβαρό απ' ότι παίζει να είναι. 

Ο άλλος σου λέει πιο πάνω ότι με δική του πρωτοβουλία διαμοιράζει το δικό του bandwidth.

Με βάση όλα αυτά που έχεις πει, αν όντως δεν υπάρχουν κι άλλα από πίσω, κι εγώ τον θεωρώ θρασύ (αλλά και ειλικρινή).

Αλλά ξαναλέω: αν όντως υπάρχει θέμα με διαθεσιμότητα γραμμής, υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε πρόγραμμα με data;

Δεν ξερω τι παίζει. 

Αλλα δεν ειναι και πρόβλημα μου.

Και στην τελική, το να θελει δανεικο ιντερνετ για ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ το ξαναλέω, είναι τραγικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε κάνει το νήμα με 50 απαντήσεις για κάτι απλο και ανθρώπινο το κωδικό για το WiFi σου ζήτησε όχι το pin από την πιστωτική σου κάρτα ούτε και το δεξί νεφρό σου για όνομα του θεού βέβαια αν ήταν καμία φοιτήτρια το πιθανότερο να έδινες και νεφρό και pin κλασική περίπτωση νεοέλληνα ακριβός στα πίτουρα και φθηνός στο αλεύρι 

Επεξ/σία από garfield39gr
  • Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Μα φιλε μου  ο αλλος ειναι ενας παντελως αγνωστος και το σημαντικοτερο....δεν ειναι καποιος με οικονομικο προβλημα που λες οκ θα του το δωσει με προυποθεσεις φυσικα, να κανει καποιες δουλιτσες.Ειναι αστυνομικος (λεει) και ζει σε σπιτι 150τμ με 500ευρω νοικι.Δεν μπορει να δωσει σε πακετο data για να κανει τα απαραιτητα;;;Ο πατερας μου, αν κ συνταξιουχος, πληρωσε κ πηρε wind simple fi για να εχει internet οταν μενει για καποιους μηνες στο χωριο.Αλλα πιστευω οτι ο τυπος το θελει για να κατεβαζει ταινιες ή να streamαρει, πραγμα που θα γονατισει τον νομιμο χρηστη, αφου μας λεει οτι ο πατερας του βλεπει euroleague και netflix.

• Like 1
Δημοσ.

εγω δε μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβανε μερικοι.. οποιος θελει ας μοιραζει ελευθερα το ιντερνετ του, απο κει και περα για πιο λογο να προσβαλουμε οποιον δεν θελει?

προσωπικα δεν θα το εδινα διοτι χρειαζομαι τη ταχυτητα (ειναι που ειναι αργο) και ειναι ενα ρισκο επιπλεον στην ασφαλεια του δικτυου μου μεσα απ το οποιο κανω και σημαντικοτερα πραματα περα απ το να ποσταρω σ ενα φορουμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...